Eski sevgilim karşıma çıkıp duruyor unutamıyorum?

1 yıllık ilişkimden eski kavgalarımızı bahane ederek ayrıldı durduk yere ve 1 ay sonra bile karşıma çıkıp benimle bakıştı sevdiğini söyledi ama aynı okuldan konuştuğu biride varmış bu kız benimle barışmaya karar verip seviyorum dediği anda o cocukla konuşuyormuş ama ben bilmiyordum ve sadece kafasının karışık olduğunu düşünüyordum başkasının olduğunu düşünemedim bile beni yine istememeye karar verip o cocukla ertesi gün buluşup sevgili olmuş 2 ay beni ayakta uyutmuş ayrıydık ama hala buluşup sarılıyordu seviyorum özlüyorum barışıcaz diyordu ben de sevdiğim için bekledim hep şu an ayrılığımızın 4. Ayı ilk 2 ayı zaten sevdiğini söyleyip buluşuşuyorduk sarılıyordu öpüyordu ve Temmuz ayında o cocukla sokakta yürürken kendini yanağından öptürürken gördüm bu ilişkiyi ben tek taraflı mı yaşadım ben niye hala üzülüyorum o hemen başkasına gidebildi bir kız hemen başkasını sevebilir mi? Bir kızın bir erkekten isteyeceği her şeyi yaptım Hediyeler olsun çiçekler olsun ilgi olsun hep en fazlasını verdim çok sevdim ve beni başkasına tercih etti dün akşam kafede otururken o ve sevgilisi geldi 2 metre öteme oturdular ve yeni sevgilisi olan cocuk ben varım diye daha yakın davrandı kıza kızın belinden kavrıyor boynuna sarılıyordu ben görüyordum gelir gelmez kalksaydım özgüvensiz olacaktım ama durmayı tercih etmiştim en son kızda o cocuğun boynundaki elini tutup sarılırken onu severken görünce dayanamadım kalktım ve giderken sarılmış hallerine bakıp kendi kendime gülümsedim eski sevgilimde bana baktı yan yan sonra o cocukta bana baktı gözlerini ayırmadı ben de hayırdır dedim bu sefer cocuk “hiç” dedi önüne döndü. Bana çok koyuyor 21 yaşındayım daha bu kızı çok sevmiştim o da beni sevdiğini söylerdi hep sonra o cocukla konuştuğunu öğrenince sinirlendim ve ağır konuştum kız bu sefer seni sevmiyormuşum alışkanlıkmış deyip açıklama yapmadan beni geçiştirmişti ve her yerden engellemişti ben bunları hak edecek hiçbir şey yapmadım sadece kızı cok sevmiştim ve artık gücüm kalmadı buraya içimi döküyorum fotoğraftan görmek başka stalklayarak görmek başka ben gözümün önünce 2 metre ötemde onları sarılırken eski sevgilimin beni tercih ettiği cocuğa cilve yaprken gördüm ikiside farklı şehirlere üniversiteye gidecekler 2 aylık bi ilişkileri var devam ederler mi bilmiyorum ama bu kız beni ilk günden silip atabiliyoken ben neden hala unutamıyorum silemiyorum bana bu kadar kötü şey yaşatan kızı? Üniversiteye gittiğinde bir daha görmeyeceğim sadece 1 2 kez zorunlu bir ortamda denk gelicem eski sevgilimle ve hep şu oluyor ben bu kızı her özlediğimde ertesi gün sevgilisiyle karşıma çıkıyor onları görüyorum. Psikolojimi alt üst etti çünkü ayrılır ayrılmaz git gelleriyle beni manipüle etti hep seviyorum dedi ama yapamam şimdi dedi sonra yapalım barışalım dedi sonra başkasının olduğunu ve ona gittiğini öğreniyorum ve en kötüsüde gözlerimin önünde başka bir erkeğin o kıza sarılması kızında ona sarılması oldu hiç mi yaşanmışlıklara saygı yok 1 yıl beraber geçirdik hiç mi iz bırakamadım nasıl düzelicem bilmiyorum sanki kalbimi söküp alıyorlar gibiyim her gün aklımda benim için çok kötü bir şey bu durum nasıl toparlanacağımı bilmiyorum yardım edin psikoloğa gidecek gücüm yok buraya döktüm içimi
Eski sevgilim karşıma çıkıp duruyor unutamıyorum?