Yalvarıyorum bir cevap verin çaresizim?

Bu sene mezun senemdi. Çalıştım. Tercih yaptım ve bu sene giren diğer pek çok kişi gibi yerleştirilmedim. Yaşım 18. Babam daha okutmam diyor. Sanayide terzinin yanında ortacı olarak vereceğim diyor. Annem bir yandan çalış bir yandan oku diyor. Kaç yaşına geldin ot gibi yaşayıp gidiyorsun diyorlar. Hayat benim için bitmiş gibi hissediyorum. Çalıştım, çabaladım , uykusuz kaldım ve sonuç kocaman bir hüsran oldu. Etrafımda ki herkes beni suçluyor. Geçen sene bir bölüme gitmeliymişim vb. Kendim için en iyisini istemek meğersem suçmuş. İdealist olmak bir suçmuş bunu öğrendim. SAT'a hazırlanmak istedim hemen babam kişisi hayatta göndermem gibi laflar etti. Bir yandan çalışarak nasıl okuyacağım? 6 saat sanayide çalıştıktan sonra bütün gün eve kapanıp çalışan 3 milyon öğrenciye nasıl rakip olacağım? Bir yandan çalışıp bir yandan SAT'a hazırlanmayı düşündüm ama dediğim gibi mezunum. Tavsiye mektubu vb. dosyaları nasıl halledeceğim? Ek tercihle herhangi bir bölüme gitmeli miyim? Lütfen bana bir cevap verin. Ama yalvarıyorum suçlamayın. Gerçek bir yetişkinin tavsiyesine ihtiyacım var. Son bir aydır gözüme uyku girmiyor. Ne yapmalıyım? Ne yapayım?

Yalvarıyorum bir cevap verin çaresizim?