Güncellemeler
+1 yıl
eklemek istediğim bir şey var.
Ben zirzop kızlara karşı genelde ilgi duymam zaten. Efendi ve anadolu'da yetişmiş birisi olduğu içindir bu elemim.
Ben zirzop kızlara karşı genelde ilgi duymam zaten. Efendi ve anadolu'da yetişmiş birisi olduğu içindir bu elemim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim aşk diplomada değil kalpdedir seviyorsan direkt git vakit kaybetmeden açıl ne olur sonra üzülürsün geç kalırsan
teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim senin için dua edeceğim Rabb'im yardımcın olsun inşallah 🙏🙋
Amin abi. Bu acıyı pek tatmadım. şu an iliklerime kadar hissediyorum.
Allah razı olsun senden ayrıca..
Rabb'im acı değil neşe katsın kardeşim mutlu ol seven herkes sevdiğine kavuşsun 🙏🙏🙏
abi sahiden güzel bir yürek dua etsin çok isterim, görüyorum ki sen güzel bir yüreğe sahipsin bana samimi bir dua eder misin..
Ederim kardeşim Allah yardımcın olsun neden etmeyeyim Rabb'im yardımcıniz olsun her namazda edeceğim 🙏🙏🙏🙏
Bence tamamen tanımış olursun o kişiyi açılınca eğer sizi kıracak şeyler söylerse veya durumunuz yüzünden red eder ise o kişiyi silin bence çünkü kalbi olan biris değil demektir
Belli olmaz be olacağı ama bence çok olmaz gibi kardeşim
olmaz değil mi, ben ciddi düşünüyorum bir de.
Belki de olur karşıdakine bağlı ama eğitimden donanımdan ziyade sana yaklaşıma bak sinyal alırsan açılırsın yok alamazsan hiç uğraşma
Ben üç tane okudum da ne oldu mk belediye personeli olduk Ona da Ankara 'dan yardımla
Davul bile dengi dengine derler ama şansını dene
:(
Şansını dene olur belki.
Sesli güldüm 😂😂
neden
Zirzop falan yazmışsın ya komik geldi elemin
benim yaşıma geldiğinde anlarsın.
Kaç yaşındasın ki
28
Ee gençsin daha ben de öyln diyince 35 40 sandım 😅