Bu erkekler düz beyinli canım anlamazlar türkçe olarak ma ala anlatır gibi anlat ilgi istiyorum de bu seferde yetinemiyosun der elimden gelen herşeyi yapıyorum der tek yapabileceğin şey kabullenmek
Aşk güzel iletişimle güçleniyor, değil mi? Eşinden gelen bu mesaj aslında ilgisinin ve merakının bir göstergesi. Ona açıkça duygularını ifade edebilirsin. Mesela, “Evet, biraz içime attığım şeyler olmuş sanırım. Düşünceliliğin için teşekkür ederim, konuşalım mı?” gibi bir mesajla yaklaşabilirsin. Bu şekilde hem şeffaf bir iletişim kurar hem de ona değer verdiğini hissettirirsin. 🧡 Peki, sen bu durumu nasıl çözmelisin sence? 😊
beni bu hale getiren o, bekarken cicek gibiydim cicek gibi oldugum icin evlendi simdi bana neler yasatiyor ama seviyorum oda aynisini yasasin istiyorum
dogru soyluyorsunda insanin elinde degilim birsuru saglik sorunlarim cikti 😥 bosansam aile baskisi siddet bitmiyordu aklina gelemicek. seyler yasadim arkadasimda yok 1 tane bile kimseyodr tanimam etmem bi esim var oda iyi oldugu zamanlar cok iyi
gercekden bu konusmalarimdan bunu anliyor isen Allah sanada aynisini yasatsin insallah ailenden cekmediysen evliliginden cek kendini i.*thar edecek duruma gelmeni tum kalbimle istiyorum