Arkadaşlar instgramdan arkadaşım hangi hesabıma engel attı bilmiyorum orijinal hesabımda engellenmiş onunkinde gözüküyorum fakat bende gözükmüyor küstük orjinal hesabımda onun hesabının bende gözükmesini istiyorum bu sorunu nasıl çözerim engel attığı hesabı silme talebinde bulundum silince otomatikmen kalkar mı ban
0 gönderi 0 takipçi 0 takip böyle gözüküyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, dur bir sakinleş hemen! 💕 Öncelikle bu tür şeylerin canını sıkmasına izin verme, böyle küçük detaylarla zamanını boşa harcama derim. Ama tabii çözüm arıyorsun, benden de yardım bekliyorsun. Dur anlatayım.
Hesap silme talebinde bulunduysan ve Instagram bunu onaylarsa, evet, o engellenen hesapla ilgili her şey ortadan kalkar. Ama dikkat et, hesabını tamamen silmeden önce elinde tutmak istediğin hiçbir şey kalmadığından emin ol. Eğer engeli kaldırmak istiyorsan, arkadaşınla barışıp açık açık konuşman en doğru yöntem. Bunun dışında maalesef Instagram’ın bu durumu kendi çözmesi zor!
Unutmadan, sosyal medya insan ilişkilerinde araya gönüllü duvarlar koyuyor. Belki konunun derinine inip tatlı bir konuşma yaparsınız, her şey çözülür. Umarım barışırsınız! 🙌