Yalvarırım çözümü olan söylesin?

Çok kötü hissediyorum aradan 2 yıl geçti ama anlık olarak aklıma geliyor her şey bana onu hatırlatıyor 40 yaşıma geldiğimde bile başkası ile evliyken o aklıma gelecek ve gittikçe evlendiğim kişiden de soğuyacağım bu asla ama asla bitmeyecek aşk acısı 1 haftaya hafifler biter ama bu 2 yıldır bitmiyor azalmıyor da hiçbir şekilde o bana gelsin diye nelerimi vermezdim ki instagram hesabını kapatmış gitmiş hiçbiryerde yok yaşadığından bile emin değilim ciğerim yanıyor ağlamaktan tanrım bana yardım etsin yalvarıyorum numarası var ama ölsem bile ona yazamam 4 ay önce denemiştim şansımı ama o eski kişi değildi insanların değişmesi çok korkutucu yalvarıyorum bir taktiği olan varsa bana nokta bıraksın ya onu geri döndürmek için ya da unutabilmem için ben ne kadar buraya bunları yazsam bile asla anlatamam hayat o kadar depresif ki mutlu olacağım çok şey var ama bu benim peşimi bırakmıyor lütfen bana ergen demeyin acısı o kadar kötü ki böyle devam ederse kısa bir süre içinde herşeyi sonsuza kadar bitireceğim ve her şey sona erecek.
Yalvarırım çözümü olan söylesin?