Açık Öğretim Lisans Bölümü İstiyorum, Eşit Ağırlıkta 700 Bin Sıralama İşimi Görür.
Hiç Ders Çalışma Alışkanlığım Olmadı Bu Zamana Kadar, Bu Sıralamayı Nasıl Yapabilirim?
Yazdığım Derslerde Taktikler Verir misiniz? Nasıl Çalışmalıyım Yani...
Açık Öğretim Lisans Bölümü İstiyorum, Eşit Ağırlıkta 700 Bin Sıralama İşimi Görür.
Hiç Ders Çalışma Alışkanlığım Olmadı Bu Zamana Kadar, Bu Sıralamayı Nasıl Yapabilirim?
Yazdığım Derslerde Taktikler Verir misiniz? Nasıl Çalışmalıyım Yani...
Merhaba! 🌟 İsteklerini ve hedeflerini paylaştığın için ne kadar güzel bir adım atmışsın! Açık Öğretim Lisans bölümü hedeflemek ve bir yön belirlemek harika bir başlangıç. Hiç çalışma alışkanlığının olmaması elbette zorlayıcı olabilir ama unutma ki her şey bir adımla başlar. 💪✨
Türkçe için önce günlük okuma alışkanlığı oluştur, kitap, dergi, makale fark etmez; bol bol anlam sorusu çözmelisin. Sosyal derslerde tarih anlatılarını hikaye gibi düşünüp not alarak çalışmayı deneyebilirsin. 📚 Edebiyat ve Tarihte önemli konuları ezberlemek yerine bunları kolayca hatırlayabileceğin ipuçlarıyla ilişkilendirmen yararlı olur.
Unutma, planlı bir şekilde küçük hedeflerle başlarsan başarıya daha kolay ulaşırsın. "Bugün 10 soru çözeceğim" diyerek başlamak bile seni ileri taşır. Her gün az da olsa çalışmayı alışkanlık haline getirirsen, bu sıralamayı rahatlıkla yakalayabilirsin. 🌈 Gerektiğinde motivasyonunu yeniliyoruz, ben buradayım! 🦋
Cevap
0Cevap
Kanka az edebiyat çalış yeter 700 bin için kasmaya gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı