şu an aşırı kararsız ne yapacağımı bilmez şekilde bunalmış durumdayım. İkinci kez Yksye girdiğim zaman herkese karşı inatla ben ilahiyat okuyacağım dedim ve tuttu da ilk hazırlık online zamanına denk geldi kaldım ikinci kez hazırlık okudum geçtim şu an ise son sınıfa geçtim ama okurken o kadar zorlandım bunaldım ki her dönem 15 dersimiz oluyor bu 15 dersten kuran derslerinden geçemiyorum ek olarakta mutlaka bir dersten kalıyorum 3 senedir böyle bu yüzden bu son sene de fazla zor olacak gibi ve mezuniyetim uzayacak gibi ilk başlardaki hevesim kalmadı bu bölümü okumaya çevremdekilerin okuması zor yapamazsın daha kolay bir şey oku sonra yine okumak istersen okursun demelerinde o kadar haklılarmış ki bir kere bu bölümü okumak için alt yapım hiç yoktu millet 3 biliyorsa ben eksi 5 yani o kadar bilgisizdim ama yine de pandemi zamanı dine yönelince bu bölümde okumak ama artık okumak istediğim bile emin değilim bende düşündümki okul bitmeden ki bitmesi zor olacak gibi sınavsız İkinci üniversite okuyayım dedim 26 kpss ye girerim atanmayı beklerken ilahiyatı bitiririm dedim ama hangi bölümü tercih edeceğimi bilemedim hangi bölümü söylesem onun önü kapalı deniyor bu millet nasıl atanıyor anlamadım yapmak istediğim bir meslekte yok memur olayım yeter diyorum masa başı iş olsun yeter diyorum ne yapacağımı asla bilemiyorum çok sıkıldım daraldım bir hedef olmadan ilerlemek çok bunaltıyor ne yapacağımı bilmediğim için hiçbir şey yapamıyorum da tek düşüncem hangi iki yıllık bölümü seçersem atanmam kolay olur diyorum ama kime sorsam önü kapalı diyip duruyor bu yaşlar hep böyle mi geçiyor keşke zamanında iki yıllık okuyup atansaydım hatta bazen yksye tekrar girip iki yıllık bambaşka bir bölüm mü okusam diyorum ama hali hazırda 5 yıldır okuduğum ve bunca sene bir şekilde emek verdiğim için onu gözüm kesmiyor milletten duyacağım lafta cabası annem babam zaten kabul etmez
Böyle kararsız bunalmış durumdayım işte farkındayım bunları benim çözmem lazım biri bir şey dedi diye çözülecek değil ama yine de anlatmak istedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer