Merhaba bir kaç kişiden daha duymuştum bu muhabbeti ama emin olmak için yazıyorum.
Bi kadın yazdı geçenlerde, 1 haftadır konuşuyoruz. Amerika’da orduda çalışıyormuş. Yapılan bir görevde toplu bir para ele geçilmiş ve bu parayı orduya vermek istemediğini yurt dışında güvenebileceği birisine veya yurt dışında bi yatırım yapmak istediğini söyledi. Büyük ihtimal dolandırıcılık ama gerçeklik payı varsa da geri tepmek istemiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi?
Bi kadın yazdı geçenlerde, 1 haftadır konuşuyoruz. Amerika’da orduda çalışıyormuş. Yapılan bir görevde toplu bir para ele geçilmiş ve bu parayı orduya vermek istemediğini yurt dışında güvenebileceği birisine veya yurt dışında bi yatırım yapmak istediğini söyledi. Büyük ihtimal dolandırıcılık ama gerçeklik payı varsa da geri tepmek istemiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parası olan bir kadın bu kadar toplu parayı gerekirse gömü yapar saklar yine birine teslim etmez ki, kaldı ki internetten tanıdığı birine dış ülkede hiç teslim etmez. Ordu'da çalışan biri. Ayrıca dolandırıcı olma ihtimali yüksek dikkat et
hadi ordan et olum o paranın ne parası olduğu belli değil başına bela alırsın hayatın kayar
Hiç bulaşma derim
gerçeklik payı çok yok ama ya gerçekseee
Gerçek değildir öyle şey mi olur yatırım yapmak istese tr mi yapacak yatırımı karşılığında ne istiyor senden öylesine para verecek hali yok?
karşılığında bir şey istemiyor gelecekte birlikte kuracağımız yuva için de yardımcı olur diyor
Köylü müsün olum ya