Samsunda okudum. Omüde kampüs güzeldi. Kampüsün için de yurtlar da var. Tramvay, dolmuş ve otobüs kullanabilirsiniz ulaşımda. Yalnız otogar dolmuşu biraz sıkıntılı. Seyrek geçiyor. Onun dışında iyi. Ben Türkçe öğretmenliği okudum. Akademik kadromuz iyiydi. Yurt şartları hemen hemen her yerde aynıdır zaten çok bir şey beklemeyin. Ama benim kaldığım yurdun önünden tramvay geçiyordu. O yönden iyiydi. Yemekhanesi, çamaşırhanesi falan hepsi bir binadaydı. Diğer yurtların şartları farklı olabilir tabi. Tıp fakültesinin yemekhanesi iyidir. Omü üniversite hastanesi var. Labirent gibi bir girince aynı kapıdan çıkmak çok zor gkfjdf. Kampüsten tramvayla 10 dakikada sahile inebilirsiniz (üniversitemiz deniz manzaralıdır mfkdkdkdl). Atakum 10 km boyunca sahil şeridi. Sahilde kafeler var ama bazılarının fiyatları biraz uçuk. Tramvay taraflarında öğrenciye daha uygun mekanlar da var. Yeşilyurt ve city mall avmler var atakumda. Ayrıca diğer ilçelerde de piazza, lovelett var. Merkez de güzeldir. Bulvar avm ve çiftlik caddesi öğrenciler için uygun. İklimi yazları sıcak ve nemli, kışları genelde yağışlı soğuk. Bir günde hem güneşi hem de yağmuru görebilirsiniz yani beyaz ayakkabı giymek nasip olmayabilir malum karadeniz😊
44 Yorumla- 10 ay
Biz ne zaman evleneceğiz? Samsun gulu
- 10 ay
Teskkur ederim bilgi icinn
En İyi Cevaplar
İzmir'i size gözü kapalı tavsiye edebilirim. İzmir biliyorsunuz bir liman şehri aynı zamanda huzurlu bir yer. Ege üniversitesi kampüs olarak çok büyük Bornova ilçesinde bulunuyor burası. Üniversitenin olanakları ile beraber Bornova ilçesinde sosyalleşme alanları çok fazla var. Dokuz Eylül üniversitesi derseniz orada da Buca'da kampüsü var öğrenci yerleşkesi var. Hangi üniversiteyi tutturduğunuzu bilemiyorum ama üniversite öğrencileri için ekonomik anlamda yaşanabilecek Ender şehirlerden bir tanesi diyebilirim. Şehrin Metro izban ile paralel olarak otobüs ve vapur seferleri düzenli olarak çalışıyor. Gezme olanakları olarak merkez Konak ilçesi olmak üzere Kemeraltı çarşısı gezilebilecek yerlerden bir tanesi. Bunu yanı sıra Çankaya mahallesi var orada da hesaplı alışveriş için yerler bulabilirsiniz. Yine sosyalleşmek adına konak'ta oturacak güzel mekanlar olduğu gibi Kordon tarafı var sahil tarafı var konağın aynı zamanda Alsancak bölgesi var. Karşıyaka var tavsiye edebilirim Göztepe var gezilecek sahil yerleri kafeler oturma alanları. Sanatsal etkinlikler Ekin başı itibariyle başlıyor tiyatro klasik müzik opera bale izleyebilirsiniz ilginiz varsa. Yayınevleri imza günleri düzenliyor yazarlar geliyor kitap imzalamak için.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGenellikle Eskişehir derler çok duydum gidip memnun olan sonra Çanakkale'de güzeldir hem öğrenci hem memur şehri olarak görünür yaşlılar ve gençler çok vardır İzmir Mersin ve Samsun bilmiyorum ama bence Samsun değildir ya böyle öğrenci şehri gibi gelmiyor bana ben Bursa'da yaşıyorum Bursa çok karışık olmaya başladı ama öğrenci dostu mudur bilmiyorum sonuçta büyükşehir Ankara eskiden çok ucuzdu orada kalıyordum bir süre annem oralı umarım içine Sinen şehir çıkar
21 Yorumla
Cevap sahibi10 ayHangi bölümleri yazdınız istediğiniz bölüm ne
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Süle! 🎓 Şehir seçimi baya kişisel bir şey aslında, biraz senin nasıl bir üniversite hayatı hayal ettiğine bağlı. İzmir mesela deniziyle, enerjisiyle efsane; canlı ve rahat bir yaşamı var. Bursa hem tarih hem de doğa sevenlere hitap ediyor. Samsun sakin ve Karadeniz havasını yaşatan bir şehir. Çanakkale ise küçük ve huzurlu, tam kafa dinlemelik. Ankara bol öğrenci ortamıyla cidden avantajlı ama deniz yok tabii. 😄 Mersin ise sıcak, biraz nemli ama güzel bir deniz kenti.
Eğer sosyal etkinlik, eğlence ve rahatlık önemliyse İzmir baya keyifli olabilir. Ama hedeflerin ve beklentilerin önemli! Hangi şehir seni daha çok içine çekiyor? 🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 10 ayBursa
10 Yorumla
10 ayMersin, İzmir gibi yerlerde mevsimlik işçi gibi takilirsin. Eskişehir güzeldir fakat öğrenci enflasyonu artık her şeyi sıradanlaştırıyor. Ankara büyük şehir elbette ama olumsuz yönleri herkes tarafından malum. Bunların içinde sadece Samsun ayrilir. Dört mevsim yaşayan, bir gencin ruhunu besleyebilecek her türlü imkanı sunan, ulaşım problemi olmayan, kalabalıkta boğuluyormus duygusu yaşatmayan, ucuz, gelişmiş, denizi olan mükemmel bir şehir. Ben 5 yıl kaldım ve İstanbul dahil bende Türkiye’nin en güzel şehri
13 Yorumla- 10 ay
Artık ülke şartlarında ucuzluk algımız bile bozuldu ama Samsun yine de bahsedilen İzmir, İstanbul, Ankara gibi yerlerden gayet ucuz.
- 10 ay
10 ayAktivite ve gezme için İzmir , mersin ve Bursa mantıklı göründü. Ankara merkezi bir yer ama kışını düşününce ulaşımı iyi de olsa bence sana hitap etmez. yakın şehirlerde de çok potansiyel yok. Bursa olursa Eskişehir, çanakkale İstanbul illaki turlara falan katılırsın. İzmir ve mersinin denizi var. Çok sıkılsan hadi deniz kenarında gezem dersin.
10 YorumlaNe istediğin bağlı olarak değişir. Eğlenmek istiyorsan İzmir. Okumak istiyorsan Ankara ya da bilmiyorum ya her şey sende bitiyor ben olsam İzmir'e giderim. Çok güzel yer diye biliyorum.
13 Yorumla- 10 ay
Evet İzmir çok güzel bir kere bile olsa gitmelisin
- 10 ay
İyi bakalım wkwjakanst
Deniz var diye Aydın'ı yazıyorlar denize epey uzak.
Bu yüzden sahil şeridinde bir yer düşünenler üniversitenin konumuna baksınlar.16 Yorumla- 10 ay
Evet gerçekten bide büyük şehir olarak geciyo Aydın'a ama buyukde değil
- 10 ay
Evet sahil kesim var yani onuda her zaman gidilmiyo işte
- 10 ay
Aydın'da yaşıyorum ondan
Gizli Üye(30-35)10 ayAnkara diyenler nereyi geziyor 😅😂😂 Dört yılım orada geçti gezilecek yeri yok. Mersinde de çok yok. Ayrıca aşırı sıcak ve nemli. Eskişehir o açıdan iyi üniversitede iyi. Bulundum orada da. İzmir de düşünülebilir. Diğer iller hakkında bilgim yok
31 Yorumla- 10 ay
Kac university bitirdin? Allahı.
10 ayEdirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Eskişehir buraları da ekleyin. Ek olarak Müslüman değilseniz Samsun harici yazdığım şehirler ile hepsinde rahat edersiniz.
14 Yorumla- 10 ay
Son dedini anlamadım neden öylededin yanlış anlamazsan
- 10 ay
Çünkü Samsun muhafazakar dinci yobaz kesimi o yüzden. Samsun'da bulunan kiliselerimize 3-5 sene öncesine kadar her gün saldırı yaparlardı sen düşün.
Bir ara kiliselerimiz kapansın diye imza kampanyası bile başlattılar - 10 ay
Hmm anladım buna hakları yok. Herkesin dini kendine. Teskkur ederim bu bilgi için
- 10 ay
Kapatılan hesabımda bana tehditler ediyorlardı. Sorular açılıp hedef alıyorlar beni. Ama noldu yine geldim. Ne kazandılar hiçbir şey. 😂
İzmir çok kalabalık geliyor zaten bütün ömrüm İstanbul'da geçti heralde ben ankarayı seçecem birtane motor ya da araç çektim mi altıma geniş yollarda bol bol gezerim takılırım diye düşünüyorum
00 YorumlaBursa İzmir güzel Çanakkale ve Samsunun insanları daha yobaz kalır diğerlerine göre
255 Yorumla- 10 ay
Çanakkalenin neresi yobaz asıl İzmir yobaz yeşil bursayı saymıyorum bile
- 10 ay
@Cherryboom00 Çanakkaleye bjr kere gittim insanlar o kadar garipki hatta vapurda kadınlara bakıp bakıp yazı yazan bir sapık bile gördüm
- 10 ay
@çedman Bakmak sapıklik degil. Ama bir bakmaninda bir edebi var demi. Rahatsız olup dikkat ettiyse demek ki o amaçla bakmış. Anlasiliyo yani
- 10 ay
Siz durmadan kadınları obje olarak görüyosunuz. Biri öldürüyor t&cavüze ugruyo. Yapanı savunuyosunuz. Çoğu kitle sapik ztn. Her dileidginiz şeyi bir kadına yapabileceğinizi sanıyorsunuz. Mesela canına almak, vücuduna dokunmak, dokunmasını bile onun fotorafini çekmek. Siz kadın düşmanı değil sapiksiniz. Konuşturma beni şimdi. Hemen kadın nefreti bilmem diye konusuyo. Seni baban mi dogurduda konusuyosun. Yarın öbür gün biri annene kardeşine dik dik bakıp gözleriyle taciz ederse sen sus tamam mı. Şimdi cenini kapat
- 10 ay
Bak bana bakan dokunan kişi sevgilim. Benim rızam var yani. Ama sevgilim diye ben Hayir dedim halde gelio bana dokunmaya kalkarsa buda taciz anladın. Dışarda ki insan hele sevgili ile kıyaslanamaz. Tanımadığım etmediğim biri bana gelip dik dik bacağıma gogusume bakamaz.
- 10 ay
Aynen anlamiyolar boş çaba aslında haklısın. Kendi kendilerine kadın düşmanı oluyolar sonra biz laf edince bu yüzden nefret ediyosunuz diyolar Allahim ya
- 10 ay
@cedman sen çok mu muslumansin
Sanane sevgilim değilm mi
Ortalikda bakire kız kalmamışmıs
Kendileri her es&orta gidiyo bide gelmiş bakire istiyo
Ben kendim bakireyim ama ilerde karşımda bakire takıntısi olup kendi her gün başka kızla yatmış oglanda evlenmem.
Bakirelik kadına masus değil
Size sevapda bize mi günah yazıyolada. Bizim mi haberimiz yok - 10 ay
Bakmak zina değil mi?
Haramdan gözünüzü sakının ne?
Zina değil diye milletin karısına sullanmak adamlik mi şer&fsiz - 10 ay
Kadının yok demiyoruz sana
Bizim dedigimiz şey senin başka kadınlar özel bir yerlerine bakıp sulanman taciz
Yani sapık oluyosun anladın mı?
Kendin başka kadınlarla yatıp sana sevap mi yazıliyoda konuşuyorsun
Sen isteidgin kadar kendini avut
Kuran'da haram diyosa sana da haram bizede
Çok konuşma. Başkasının hayatını etkilemeden günah işlemek de o kişiyi ilgilendirir
Seni değil.
Sen gelip millete sullanip harama gözümü dikmen sana haram yazılması demek
Sende gözünü tut o zaman o kadar muslamansan - 10 ay
Tamam sen milletin karısına sulan
İlerde karinada başka erkekler sulansin nolcak
Karının gogusune kalçasına baksın nolcak
Al tarafı bakmissssssssssss - 10 ay
KSHWOAJWOAJWOWKR BİZİM YUZUMDEN ESC GİDİYOLARMİS WKWJWOAJAKANWOAJWOJWLSJAOWJAOAJAOAHWOWJOSHEOWJAOAHSOABWOAHWOAJOQJWKAJAOWHWOWJWOAJAOAJOAJ
AY GULMEKDEN OLCEM SİMDİİİİ
Sen esc git sana o karılar yakışır abimmmnnnmmmmm
Bir kızın başka erkeğin ona başka gözle bakmasından korunmaya çalışıp tepki gostermesine hem cinsel açlığıyi yaisyorunuz
Hemde namuslu kız bulamiyosunuz bu nasıl oluyo yaaa wkwbwkwnwkwnwkwnwkwnwkwnkwnsksnd
Güldürme beni
Bu ülkede 2 yaşındaki bebeğe sulanan var
Kalkmış cinsel acliklari varmışmis esc gidiyolarmisssssssssss
Dışarda bu düşünceleri söylesen kadınların elinden kurtulamazsin burada havliyosun
Spaikligini savunuyosun git surdan - 10 ay
Esin isteidgi kadar kapalı giyinsin
Disarda zihneyti kırli olan ( aynı sen gibi mesela) erkeklerin gözünden koruyamazsin.
Dışarda şimdi açık birini görünce insan illa bir gözü koyup bakar
Bu arası ayrı biz bundan bhas etmiyoruz
Bizim bhas ettiniz özellikle kadına odaklanıp özel yerline bakmaya çalışanlar
Sen karına kara carsafda giydirsen
O beyninde onu ciplakstirir
Zihneyti bozuk insanı nasıl degistiricen
Sorun kadının kapalı açık giyinmesi değil
Sorun sizin abazaliginiz
O kadar duskunsunuz ki bebeklere hatta hayvana bile t&cavüz ediyosnuz
Hayvan açık mi giyinmisde abazalisiyosunuz
Konu sizin ABAZALAGİNİZ
DEFOL GİT SURDAN - 10 ay
Bakır kızda sen zor bulursun
Bulsanda o senin geçmişini öğrenip devam ediyosa oda kendine gururluyum demesin
işiniz gücünüz milletle yatıp kalkmak
Ama evlenmeye gelince yok ben bakır istiyorum - 10 ay
Bulamiyim knka sorun yok
Benden de bakirelik istemesinler o zaman - 9 ay
Bakir olucami kim söyledi
2 dkda kızlık zarını diktirebiliyosun
Haberin olsunnn - 9 ay
Buna ihtiyaç duymadım için parasına bakma gereği duymadım.
Herkes çalışıyor ve bir şeyleri ödeyebilir.
Yapan kizlarda var. Siz bu düşüncede olursanız sizi kandirirlar. Neyse basım şisti ve sıkıldım. Sende sıkılmissindir ondan boş ver. Herkes hayatı kendine yaşıyor. Allah herkesin karşına kendi gibi geçmişi karakteri biri çıkarsın. Amin diyebiliyosan ne güzel. Şahsen ben çok içtenlikle diyebiliyorum.
İyi geceler - 9 ay
Kız bacım bizde de akıl yok ha elin dangalagini adam yerine koyup laf anlatmaya çalışıyoruz. kendileri eskorta gider tüm pislikler hastalıklar bunlardadir ama bakire kız isterler çünkü çok namuslular ya senin istediğin bakır erkeğe de bulamazsın diyor bulursun hepsi bunlar gibi sapık değil çok şükür. Kendini müslüman gösterip tüm kâfirlikleri yapandan korkacaksın
- 9 ay
İnsllah bulurum. Bunlar bu dünyada rahat diğer dünyada bu yaptıklarının hepsini bedeli ödüyor olacaklar çok şükür
- 9 ay
Ay ne güzel hep mutlu olun. İnsllah benimde karşıma öyle biri çıkar
- 9 ay
İstemesinler daha güzel. Kirlileri alsınlar bize duzgunleri kalır. Düzgün yoksada sorun yok illa bir erkeğe sahip olmamıza gerek yok
- 9 ay
Hiç olmaz demiyorum. Ama o düşüncede olursa kirli erkekle olmayı kabul etmiş olur. Düzgün biri denk geldiysede onun adına mutlu olurum.
sadece bunlar arasindansa once İzmir sonra canakkale derim. deniz olmasi her zaman iyidir. ckale biraz daha mutevazi kalir bir sure sonra sıkılma ihtimalin var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayİstanbul'a pahali demissin ama bursa İzmir ve antalyaninda istanbuldan asagi kalir yani yok onlarda cok pahali. daha öğrenci dostu bir sehir istersen eger mersin güzel olabilir hem dogal guzellikleride cok
01 Yorumla- 10 ay
İzmir'de amcam var ve İzmir bana çok yakın ondan İzmir düşündüm. Bide ulasimi iyi. İzban la kolayca gidebiliyosun. Ben bunları düşünerek bir tık şey yaptım. Aynı şekilde Bursa'da teyzemler var ondan gene seçenek açıkçası
İzmir bence en iyisi. Hem ortam hem şehir. Ama sıcak oluyor.
12 Yorumla- 10 ay
Evet çok sıcak ama ben alışkınım ondan sorun yok benim için
10 ayİzmir geliyorsa hiç düşünmeden üste yaz ondan sonra Bursa çok güzeldir
14 Yorumla- 10 ay
Çok güzel bir yer
- 10 ay
Evet önceliğim İzmir olucak
10 ayİzmir güzel iklimsel olarak da güzel kafanı dagitabilecek seekkilde de Bornova güzel değer orada okumamya Ankara soğuk gitme
01 Yorumla- 10 ay
Bak Mersin universiteside güzel birsa yi da severim
Maddi konuda sorun yoksa Antalya, İzmir, Eskişehir, İstanbul ve Muğla çok güzel ardından da Ankara , Samsun, Diyarbakır güzel
00 Yorumla
10 ayİzmir, Bursa veya Eskişehir çok iyi. Sosyal yönden iyidir ama ekonomik olarak zorlayabilir büyük şehirler. Üniversiteleri de çok güzel.
00 Yorumla
10 ayMersin. Mersin üniversitesi caddesinde 9 bar var ve bir çok cafe var. Lokantalarda yemek ucuz.
01 Yorumla- 10 ay
Deniz yürüme mesafesinde.(Hem yürüyüş hem yüzme)
İzmir osmangazi bogaziçi odtü selçuk bunlar meshur buyuk gelismis üniversiteler trakya üniversitesi çok var hangisi ilgini çekerse bence
00 Yorumlaİzmir ve Çanakkale olabilir ama Ankara ve samsun leş
09 Yorumla- 10 ay
Ne konuda leş ortam olarak mi
- 10 ay
@blacksila bencede İzmir çok güzel gittim bir kaç kere
- 10 ay
Ya samsunun insanlari kaba Ankara da hem öyle hemde Ankara'da bir yer yok adam akıllı yani annem tegmen olduğu için eskiden İzmir Ankara samsun bir çok yerde yaşadık canakkaleye gezmeye gittik fena değildi mersin çok sıcak oraya da gittik yani İzmir en iyiydi beğendiğim içlerinden öğrenci şehri tam
- 10 ay
Anladım teskkur ederimmmm
10 ayÇok göreceli bir konu ama kesinlikle büyükşehir olmasını tavsiye ederim İstanbul Ankara ve buradaki büyük köprü üniversiteler yeni yapılan üniversiteler yeterince iyi değil.
10 YorumlaYazdıkların arasında İzmir Bursa Mersin ve ayrıca Eskişehir
00 Yorumla
s 10 aySecenekler arasında en güzeli samsun, her sey yapabilirsin
01 Yorumla- 10 ay
Bemcede
Gizli Üye(18-24)10 ayİzmir aşırı sıcaklığı ve arada olan kötü koku dışında iyi ama bence seçme sıcaklığa dayanamıyorsan. Ankara da yaşıyorum şimdi, havası daha iyi.
02 Yorumla- 10 ay
Ben Aydın'da yaisyorum yani o sıcağa alışkınım benim için sorun yok
- 10 ay
Aydında mı yaşıyorsun neresinde yaşıyorsun? Bende Aydında yaşıyorum 😊
10 ayEskişehir e gelirsen vazgecemezssin... Gelenlerin hepsi burada çünkü 😄
00 Yorumla
10 ayBu şehirlerden birini seçecek olsam gözüm kapalı Çanakkaleyi seçerdim.
01 YorumlaDiploma iptali ya da e imza ile başkasına verilme ihtimali olduğu için fark etmiyor artık
00 Yorumla
10 ayTıp hukuk okumayacaksaniz kendi ailenizin olduğu il iyidir
00 Yorumlaİzmir en iyisi. Canakkale de cok guzel biyer ama unuversite icin sıkicı olabilir
00 Yorumla
10 ayMersin çok hoş. Ama Ankara'da öğrenci olmak bir başka.
00 YorumlaHem ekonomik hem güzel şehir olarak Mersin olabilir
00 Yorumla
10 ayİzmir üniversite olarakta çok iyi imkan olarakta durumuna göre ister lüks ister normal standartlarda yaşayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAnkara da yaşıyorum ve üniversite için de Ankara olsun istiyorum çünkü öğrencilere uygun bir şehir olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayİstanbul, Ankara , İzmir, Bursa, Antalya gibi yerlere odaklan derim
00 Yorumla
10 ayAnkara Ankara Ankara
20 Yorumla
10 ayİzmir ve Çanakkale uygun sanki
20 YorumlaBen Samsunluyum ve orada yaşıyorum memleketim diye söylemiyorum ama çok güzel bir yer yine de araştır tabi
00 Yorumla
10 ayNapcan üniversiteyi dışarda bedava diploma satılıyor😁
02 Yorumla- 10 ay
Ahahaha haklisin
- 10 ay
Ne olmak istiyorsan anında oluyorsun 5 dk zaman kaybetmeden para kazanmaya bak 😁
10 ayGüzelliğe göre mi bu puanın ne kadarsa Uludağ çok yüksek.
10 Yorumla
10 ayEskişehir kız. Öğrenci şehri
10 Yorumla
10 ayÇanakkale güzel bence
10 Yorumla
10 aySon güncellemeye göre Bayburt diyorum 🤣
10 Yorumla
10 ayVerdiği eğitime de bakman lazım
10 YorumlaBen Ankara tercih ettim ve memnunum gayet
10 Yorumla
10 ayİzmir, Bursa, Mersin 🌿
10 Yorumla
10 ayBunların arasında yok. Eskişehir ya da Kütahya Simav on numara
00 Yorumlabursada yasıyorum o yuzden yasamasam bursa derdim ama İzmir veya İstanbul olabilir
00 Yorumla
10 ayAnkara
Ama eskişehirede öğrenci memleketi diyolar neden bilmiyorum01 Yorumla- 10 ay
Eğlence hayatindan kaynakli..
s 10 ayAnkara . Ben orada okuyorum.
04 Yorumla- 10 ay
Ankara 'da gezilcek yer yok diyolar. Var mı?
- 10 ay
Var aslında bu size bağlı. Sadece Anıtkabiri bile 30 defa gezebilir gezmek isteyen.
Aslında tüketim odaklı bir gezme değilde, anlamlandırma amaçlı gezme yapan insanlar için gezilecek yer bitmez - 10 ay
Bencede bide Ankara yani bussuru müze falan var. AVM var. Busueu park varmış. Bence bazıları gezmeyi sadece para harcaninca olduğunu dusundugu için yok diyo
- 10 ay
Aynen öyle, avm leri İstanbulunkilerinden daha sakin ve güzel bence.
İstanbul dışında şehir mi var ülkede
01 Yorumla- 10 ay
Bide bence izmirr
10 ayO zaman Eskişehir niye yok listede
02 Yorumla- 10 ay
İlgimi çekmedi hiç arastirmadim
- 10 ay
Benim cevabım belli
10 ayAnkara berbat yazma
02 Yorumla- 10 ay
Nasil kotu acaba. İlgimi çekmişti acikcasi
- 10 ay
her şeyi kötü
İzmir Ankara mersin
00 Yorumla
10 ayAnkara hariç hepsi olur
00 Yorumla
m 10 ayGüzel değil sana uygun olanı seçmelisin bence
00 Yorumla
10 aySamsuna gelirsen haber et
00 Yorumla
10 ayİzmir Eskişehir Bursa Samsun Çanakkale
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayÇanakkale açık ara türkiyenin en iyi üniversite şehridir, saklı cennet.
00 YorumlaBatı şeridi olsun yeter. Ben doğuda yapamam.☹️
00 Yorumlaİzmir güzel şehir 🤣🤣
00 Yorumla
10 ayAnkara'ya gelmeyin nolur
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam