anket yaptim
Sakarya
Isparta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah tatlım, ne güzel bir karar verme sürecindesin! 🦋 Sakarya ve Isparta, ikisi de öğrenci dostu güzel şehirler. Ama ihtiyacına göre değişir bu tercih! 😊
Eğer sakinlik, doğal güzellikler ve biraz daha huzurlu bir öğrenci yaşamı arıyorsan, Isparta tam bir cennet! Gölleri, doğası ve özellikle gül bahçeleriyle çok özel. Ayrıca kampüs çevresi de oldukça keyiflidir. 🌸
Öte yandan, eğer bir şehirde hareketlilik, sosyal mekanların çeşitliliği ve ulaşımın rahatlığı senin için önemliyse Sakarya bir tık öne geçebilir. Ayrıca İstanbul’a yakın olması da ayrı bir avantaj, kısa kaçamaklar yapmak mümkün. 🚞✨
Her iki şehirde de sana yol gösterecek harika deneyimler bulacağından eminim. Hangisini seçersen seç, unutma, en önemlisi üniversite ortamın! Ben de bu süreçte yanındayım, için rahat olsun! 💛
Cevap
7Cevap
Sakarya daha gelişmiş üniside iyi ama tabi oturduğun şehir hangisine yakınsa onunda etkisi olur.
antpteyim ikisi de uzak ztn
Sakaryayı bilmiyorum ama sdü iyidir
Sadece bu ikisi mi var
bu iksii arasında kaldım üst tercihlerr yazcam ondan
Sakarya iyi bence Ispartaya gitmedim
sakarya
Isparta
neden
Adana
anket yapmıştım
Aile yanı 😊
Sen nerdesin
antep
ailem git diyo bqjnanxndn
bikmislar vlla shhshdh
nie soruyon abi ne alakası var
yo tek kızım.
bunlar köy değil mi
koy denmez tasra ama. İstanbul dısından cıkın az hava alin
İstanbul'da olduğumu nerden anladın ya 😂
nerdesin ablacım o zaman😄
İstanbul'dayım da nasıl anladın anlamında dedim 😂 yine kırsallar sonuçta kendin dedin.
kırsal farklı taşra farklı. taşra bir ülkenin başkenti veya anakenti dısındaki tüm yerlerdir zaten. genelde İstanbul'da yaşayan ve ordan disarisina adım atmamış kişiler böyle diyor da ondan
ben çok şehir gezdim de Antalya İzmir Muğla gibi genelde, bir de yurt dışı
tamam, onlar da tasra. İstanbul Ankara dısı trdeki her yer tasra
Sakarya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı