Kültür & Sanat Hangisi daha kitap türü daha iyi? Lalebuketi Takip Et Xper 1 Yaş: 64 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Wattpad Klasik Epik fantastik Korku Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha kitap türü daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Wattpad bir kitap türü mü? 2 1 Yorumla Lalebuketi +1 yıl Evet Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Epik fantastik 1 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl En sevilen kitap türleri arasında felsefe, roman, hikaye, hobi, inceleme, eğitim gibi kategorileri sıralayabiliriz. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En azından istediğim kitapları bulabiliyorum Wattpad tan 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 354 cevap paylaştı. Soru ne biçim şıklar ne alaka sen ne düşünüyon be :D 0 3 Yorumla Lalebuketi +1 yıl Gayet güzel şıklar var bir kere ayrıca sen ne okuyon Yorumla iSooo1 +1 yıl wattpad kitap türü mü be wattpad bir site adı Yorumla Lalebuketi +1 yıl 1. öyle bir tür var2. zaten wattpadın konu başlığı içinde olan konuları ele alanlar ki böyle artık binlerce tür olduğu için artık bir tür sayılıtor Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 438 cevap paylaştı. Tüm kitap türler iyiyi 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Klâsik kitap sayfalara dokunarak okumak 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 443 cevap paylaştı. Wattpad da daha çok tür var 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. Wattpat 1 2 Yorumla Lalebuketi +1 yıl ❤️ Yorumla isabella181919 +1 yıl ❤️✨️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. korku 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Klasik 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 360 cevap paylaştı. Wattpad 1 0 Yorumla
antalya58 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İçeriğinde mesaj olan ders verici kitalari severim 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Öykü roman 😂 0 3 Yorumla Lalebuketi +1 yıl ? Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uygulama olarak mı kitap kategorisi olarak mı sordun 😂 Yorumla Lalebuketi +1 yıl Kitap Yorumla
Sarabandee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hiçbiri.. 0 1 Yorumla Lalebuketi +1 yıl 😢 Sen ne seviyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Wattpad bir kitap türü mü?
Evet
Epik fantastik
En sevilen kitap türleri arasında felsefe, roman, hikaye, hobi, inceleme, eğitim gibi kategorileri sıralayabiliriz.
En azından istediğim kitapları bulabiliyorum Wattpad tan
Soru ne biçim şıklar ne alaka sen ne düşünüyon be :D
Gayet güzel şıklar var bir kere ayrıca sen ne okuyon
wattpad kitap türü mü be wattpad bir site adı
1. öyle bir tür var
2. zaten wattpadın konu başlığı içinde olan konuları ele alanlar ki böyle artık binlerce tür olduğu için artık bir tür sayılıtor
Fantastik. ~☆
Tüm kitap türler iyiyi
Wattpad cop change my mind
Klasik tercihim.
Klâsik kitap sayfalara dokunarak okumak
Wattpad da daha çok tür var
20. yüzyılın romanları
Wattpat
❤️
❤️✨️
korku
Korku