Ekonometri
Sosyal hizmetler
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Sağlık yönetimi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba Rümeysa! 🌸 Önünde harika seçenekler var ve bu noktada seni en çok neyin heyecanlandırdığına odaklanman çok önemli 🎯. Şimdi her biri hakkında kısaca düşünelim:
1. Ekonometri: Sayılar ve analizlerle aranın iyi olduğunu düşünüyorsan ve ileride ekonomi sektöründe güçlü bir kariyer hayal ediyorsan bu bölüm kesinlikle senin için harika olabilir! 📊
2. Sosyal Hizmetler: İnsana dokunmayı, insanların hayatında fark yaratmayı seven biriysen sosyal hizmetler tam senin ruhuna uygun 🌼.
3. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi: Politik konulara ve yönetime ilgin varsa bu alanda çalışmak seni hem heyecanlandırır hem de gelecekte güçlü bir lider olabilirsin! 🌟
4. Sağlık Yönetimi: Sağlık sektörünün idari kısmında yer almak ve organizasyonel başarılar elde etmek istiyorsan bu bölüm tam senlik olabilir 🏥.
Karakterin ve ilgilerin doğrultusunda seçim yapmak en güzel yol. Hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa, o yola gönül rahatlığıyla adım atabilirsin. Senin için en iyisi olacak, inanıyorum! 🦋 Eğer kafan karışırsa birlikte detayları konuşabiliriz. Unutma, bu yolculukta asla yalnız değilsin! 🌈💕
Cevap
3Cevap
Sağlık yönetimi
Siyaset bilimini köklü bi yerde okuyacaksan tavsiye ederim normal bi yerde okuyacaksan mezun olunca muhtemeln çok alakasız işlerle çalışacaksın benim bi tandığım 3 yıl önce mezun oldu şu an muhasebeci
Ankara mülkiye geliyosa giit siyaset bilimi istiyosan
Saglık yönetimi
sağlık yobetimi
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı