Zaten ben sağlık alanı düşünüyorum paramedik, anestezi, ameliyathane hizmetleri, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlikgibi bunların arasında gidip geliyorum 🤔
Sevdigin bir is varsa onla ilgili bi bolum oku derim çünkü sevmedigin bolumde sıkılırsin sıkılırsan nolur? Derslerine calismak istemezsin sonra sevmedigin bir bolum bitirmis olursun falan işte sevdigin is için sana en yakin sevebilcegin yeri oku ztn basarili da olursun iyide kazanirsin Şu an okuyanda issiz okumayanda bari sevdigin bir şey bitir 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
2 yıllık mezun olarak önermem. Kötü de olsa lisans bitir derim.
Neden?
Ben yaptım, seneler sonra lisansa tamamladım. Lise gibi bisey. artik myo, pişman olursun.
Hangi bölüm ama oda önemli bazı saglık alanlarının önü açık mesela sen hangi bölümü okumuştun
Elektronik okudum. Meslek olarak kullanırsın ama hiç bir zaman lisans ayarında terfi ve maaş olmuyor.
Zaten ben sağlık alanı düşünüyorum paramedik, anestezi, ameliyathane hizmetleri, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlikgibi bunların arasında gidip geliyorum 🤔
Başarılar dilerim o zaman ✌
Tésékkür
Sevdigin bir is varsa onla ilgili bi bolum oku derim çünkü sevmedigin bolumde sıkılırsin sıkılırsan nolur? Derslerine calismak istemezsin sonra sevmedigin bir bolum bitirmis olursun falan işte sevdigin is için sana en yakin sevebilcegin yeri oku ztn basarili da olursun iyide kazanirsin Şu an okuyanda issiz okumayanda bari sevdigin bir şey bitir 😅
Önlisans okuyupta adam yerine konmazsın yüksek lisans yapan insanlar bile itin göttüne sokuluyor adam gibi bir bölüm okumalısın.
Şimdi sana bi bölüm yazacağım hayatının dönüm noktası olabilir
cevre sağlığı oku KPSS den 80 al kadron elinde
Son kararın mı bu bölümü hiç araştırmadım ne oluyor onuda bilmiyorum senin mesleğin diyemi söylüyorsun yoksa bi yakının falanmı bu işi yapıyor?
İkisi de depil benim meslek Tds ama bu meslek 20 kişi alıyor ve puan 80 ile kapatıyor
Tam olarak ne iş yapıyor bu bölüm
Yaşlı bakım, önü açık, özelde vs, hem de dgs ile hemşire olabiyon
Ya evet oda var ama şimdi nedense yaşlı bakım diyince insanlar bi tuhaf bakıyor ama bilemedim sen ne okuyorsun
En fazla rehabilitasyon merkezinde de çalışabilirsin dert etme millet ne der demez, nasıl bakar bakmaz, okuyan, çalışan sensin... Ben kimyagerim...
İlk ve açım yardım okuma da naparsan yap
Neden? Zormu
Atanmak imkansıza yakın tıbbi sekreterlik daha mantıklı 85 alsan atanirsin
Aynen o bolum hem masa başı hemde rahat gibi mantikli sagol yorumun için :)
fenelde saglık okursun cabuk iş bulmak istersen
Sağlıkta bir bölüm olur
Ezberciysen Adalet oku aç kalmazsın kpss de yok.
Aynen ezberciyim aslında evet adaletide düşündüm ama açıktanmı yoksa normal mi okunur onu bilemedim
Normalden oku mümkünse. Kanunları daha rahat kapsarsın.
Anladım sağol yorum için
Ne demek, mesleğe davet ettim seni :)
Nasıl ac kalmicak ki? Adalet okuyan herkes is buluyor mu?
Paramedik
Tıbbi görüntüleme
Bu bölümüde bir araştırayım sağol
İlk acil yardım
Evet bu bölümü çok araştırdım artık puana göre bakıcaz :)
Başarılar
Sağol sizede :)