Yks de açık öğretim ev idaresi istiyordum kılavuza baktım ev idaresi bölümü yok bilgisi olan var mı?

Kılavuzda olan bölümler bunlar Büro yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (Açıköğretim) Coğrafi Bilgi Sistemleri (Açıköğretim) Dış Ticaret (Açıköğretim) Emlak Yönetimi (Açıköğretim) Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon (Açıköğretim) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık (Açıköğretim) Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İlahiyat (Önlisans) (Açıköğretim) İnsan Kaynakları Yönetimi (Açıköğretim) İş Sağlığı ve Güvenliği (Açıköğretim) İşletme Yönetimi (Açıköğretim) Kültürel Miras ve Turizm (Açıköğretim) Lojistik (Açıköğretim) Marka İletişimi (Açıköğretim) Medya ve İletişim (Açıköğretim) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Açıköğretim) Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim) Sosyal Hizmetler (Açıköğretim) Sosyal Medya Yöneticiliği (Açıköğretim) Tarım Teknolojisi (Açıköğretim) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik (Açıköğretim) Turizm ve Otel İşletmeciliği (Açıköğretim) Web Tasarımı ve Kodlama (Açıköğretim) Yaşlı Bakımı (Açıköğretim) yardımcı olabilecek var mı?

Yks de açık öğretim ev idaresi istiyordum kılavuza baktım ev idaresi bölümü yok bilgisi olan var mı?