Üni’de son sınıf öğrencisiyim. dersin hocası da biraz genç 35-40 yaşlarında sanırım ama boyu uzun değil ve ben uzun erkeklerden hoşlanmıyorum. Başka insanların öğrencilerin yanında benimle normal davranıyor ancak İkimiz yanlız olunca, kötü davranıyor. ilk başlarda hoca bana karşı çok normaldi. Arkadaşlarımdan farklı olarak benim başka bir dersimde, başka derstem sınavım da olduğuna göre derslere gidememiştim vize sözlü sınavım kalmıştı. Sonra da hocaya sözlü sınavın zamanını öğrenmek için ona mailden yazdım. Sonrakı günde iş yerine sınav için gittim. Hocanın çok işi olduğu için sınavı yapamadı yani odasına bile giremedim, o gün hoca arasıra odasından başka iş için çıkıyordu bende onu bekliyordum ama bana hiç bakmıyordu, normaldi, sonra önemli işi çıktı o gün gitti ordan herkese beni beklemeyin dedi. Bende hocaya mailden yine yazdım hoca da yarın gel yazdı. Yarın ki gün odasında yanlızdı. Odaya girdim ve hoca bana hiçbir şey sormadı dersle ilgili sözlü sınav yapmadı, beni ilk başta azarlamaya başladı, ama sakin bi şekilde derslere çok katılamadığım için, sonra normal tavsiyeler vermeye başladı, sonrada sana çok yüksek bi puan yazdım dedi sen haketmesen bile. Sonra bana bakıyordu bana özel sorular sormaya başladı, yaşım nerde yaşadığım, en sonda evli nişanlı olup olmadığımı sordu sevgilin var mı sordu, yok dedim.
Bana çok güzelsin senden çokbhoşlanıyorum sen ne düşünüyorsun dedi. Çok utandım konuşamadlm. sonrada telefonu çaldı açtı banada gidebilirsin dedi.
ama hoca sonra bana facebook’ta arkadaşlık isteği gönderdi, ve messengerde yazmaya başladı.
“Selam nasılsın? Sanırım beni tanıyorsun. Senden hoşlanıyorum. Sende istiyorsan buluşalım beraber oturup kahve içelim”
Cevap yazmadım 2 gün sonrada bunu yazdı:
”gerçek hayatta fotoğraflardakınden çok daha güzelsin”
Sonrada yine hala yazıyor. Profiline baktım bence evli ve evli olduğunu gizliyor. Aslında Evli değilmiş gibi davranıyor. Çocuk fotoğrafları koymuş insanlarda oğlun çok yakışıklı diye yorumlar yazmış. Engelledim. Şimdide fake hesap açmış ordan yazıyor. 2 üniden olmayan Arkadaşımada yazmış onunla önemli bir şey konuşmak istiyorum ama mesajlarıma bakmıyor lütfen söyleyin bana cevap versin. Şikayet etmek istiyorum, bizde bide yazılı final sınavı oluyor. Final Sınavım iyi geçti, ama dönem daha bitmedi üni hala çalışıyor diplomalarımızı da üni 1 dönem sonra veriyor tüm dersleri geçsek bile ve final sınavında kendi hocalarımız olmuyor. Üniversite kendi hocalarımızın final kağıtlarını hangi öğrencinin yazdığını görmesine izin vermiyor ama kağıtları kendi hocalarımız kontrol ediyor zaten sınavı iyi yazdığım için kötü puan verirse şikayet de edebilirim. Final öncesi hocanın verdiği puan vize sözlü sınav notumda artık siteye koyuldu. Hoca bana sözlü sınav yapmadı ama yaparsa geçe bilirmiyim bilmiyorum. Evli adamla ilişkide yaşamak istemiyorum.
Sizce şikayet edersem hoca yazdığı puanı silip tekrar sözlü sınav yaparmı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer