Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayrıldık taliplerim yazabilir şaka şaka ders çalışçam her şey için teşşekürler.
Not: terk eden taraf ben değilim gerekçesi ben uyuyorum dedi sonra birden ilgisiz oldum gene terk etmiş
Not: terk eden taraf ben değilim gerekçesi ben uyuyorum dedi sonra birden ilgisiz oldum gene terk etmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
12 saat çok güzel ülkenmizin aydınlık yuzu aferin sana takdir ettim gerçekrten
Ama kendisini çok seviyorum ve ders çalışırken başkası ile konuştuğumu sanıyor
ona sapyoseksüel olduğunu söylersen sana anlayış göstericektir ve seni sıkıştırmayacaktır
:)
kızı da kaçırma sen yine ikisini aynı anda idare et
Çok zor ya
son sorumda yarımcı olcak var mı bana kararasız kaldum hayde baldızlar el ele verin şu kardeşinize yardım edin
😊
Hayır haklısın senin daha iyi yerlere gelmeni istemeli ve destek olmalı bence trip atmak yerine
Haklısın işte hep başkasıyla konuştuğumu sanıyor
Sen anlatmaya çalıştıkça anlamıyorsa boş ver çalışmaya devam et ne düşünürse düşünsün zaten az bir zaman kaldı
Az zaman kalması üzüyor ya ODTÜ İngilizce işletme istiyorum ve derslerim hala kötü
Bence yeterli verimi aladığın sürece istediğin olur çalışıyorsun ama verim alıyor musun o önemli eksik olduğun konuların üzerine git
Geneli mat eksiğimin
12 saat neeeee🥺ben 12 saat uyuyorum
Hedefim büyük ve derslerim hala kötü
Bence bu kadar çalışırsan bildiklerin bile karışır Max 6-7 saat iyi
Ama benim derslerim pek iyi değil çok geç başladım senin kiler daha iyidir
Hiç sanmıyorum ben de mezunum
Benim ilk senem şu an hatta uluslararası geçerliliği olan bir belge kazandım yani çoğu özel üniversite den kafadan bursum var ama ben ODTÜ İngilizce işletme ye taktım orayı istiyorum ingiltere de ki okula da öğrenci mektubu yazacam inş kabul alırım alırsam orada ekonomi ve işletme okicam
Ee neyi kasıyosun bu kadar
Çünkü yurtdışı işi birden gelişti ailemle konuşmuştum aslında onu üniversite okurken olursa olur diye konuşmuştuk ama tek sene değil burda üniversite okurken onun sınavlarına girecektim kazanırsam gidecektim ama ben kendime dedim niye bu sene olmasın diye inş olur
Haklısın sana destek olmalı
Keşke ama ben 1 saat yazmasam hemen onun gözünde ilgisiz oluyorum
Ona düzgünce açıklamayı ve bunun senin için çok önemli olduğunu dile getirmeyi dene anlayışla karşılayacaktır
Dedim 10 dk sonra benle ilgilen biraz ya diyor hep aynı
Çok düşüncesizce ne diyiym ki..
:(
12 saat ders çalışmak mı
Evet yks var ve hala gerideyim
kaç saati verimli geçiyor
Değişiyor 6 saat ayt mata ayırıyorum da çok geç başladım ODTÜ İngilizce işletme istiyorum ama mezuna kalcam sanırım
Düşüncesiz biriyle sevgilisin
ya bırak gitsin öyle sevgiliyi be
Yanlışş anlamağğ ama, salak mı bu kız 🙄
Başkasıyla konuşuyorum sanıyor
Sanmaya devam etsin o zaman güvenmiyorsa neden sevgili 😒
Bide üstüne İnstagram dan tüm takip ettiğim kızları takipten çıkarmış öyle birisi olsa neyse yakın arkadaşlarıma da ayıp oldu
Seviyon mu bu kızı 🙄
Evet :)
Katlancan o zaman.
Katlanırım :)
Defolsun