Eğitim & Kariyer İngilizce hocam bana yürüyor mu? ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yabancı uyruklu İngilizce hocam bana sürekli mesaj atıyor 😭 İngilizce hocam bana yürüyor mu? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı. Ben hocama nasılsınız demeye çekiniyorum millet duşa giriyim yazıcam diyor 😂 1 0 Yorumla
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Büyük ihtimal o sana iyi davraniyor sen ise kerkiniyorsun. Tr ilgj abazaligi 0 3 Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl :) Ben hiç bir şey yazmıyor iken bu varsayimin komik geldi 😂 Yorumla SherGhoul +1 yıl Dusa giriyorum yazmissin alooooo Yorumla SherGhoul +1 yıl Ben mi djxjsjss Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Duşa giricem mi 🤣🤣🤣 ne alaka yazdın acaba böyle bir şey yürümesin koşsun diye mi 🤣🤣🤣 0 1 Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Bir taktik :) Lafı dolaştırmanın anlamı yok.
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazışarak değilde buna emin olmak için bir yemeğe çıkar sonrasında davranışlarından anlarsın 0 2 Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Krallll 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bu işin ayıbı günahı yok kirve devamke ışık yakıyorsa kovala 😂 devamke Yorumla
SoulleSs_man Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl 50 yaşında var mı 0 3 Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl 38 sanırım 😂 Yorumla SoulleSs_man +1 yıl Elinde kalmaz şeyinde kalır kanka vazgeç bu işten. sd Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Ahahaha😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hocama nasılsınız demeye çekiniyorum millet duşa giriyim yazıcam diyor 😂
Büyük ihtimal o sana iyi davraniyor sen ise kerkiniyorsun. Tr ilgj abazaligi
:) Ben hiç bir şey yazmıyor iken bu varsayimin komik geldi 😂
Dusa giriyorum yazmissin alooooo
Ben mi djxjsjss
Duşa giricem mi 🤣🤣🤣 ne alaka yazdın acaba böyle bir şey
yürümesin koşsun diye mi 🤣🤣🤣
Bir taktik :) Lafı dolaştırmanın anlamı yok.
Sporumu yaptım , duşa girdim çıktım şükür aşkım 😍🙈
Yazışarak değilde buna emin olmak için bir yemeğe çıkar sonrasında davranışlarından anlarsın
Krallll 😂
Valla bu işin ayıbı günahı yok kirve devamke ışık yakıyorsa kovala 😂 devamke
sadece birazcık fazla samimi birisi
Belli olmas
50 yaşında var mı
38 sanırım 😂
Elinde kalmaz şeyinde kalır kanka vazgeç bu işten. sd
Ahahaha😂😂😂