Güncellemeler
1 yıl
Uzak mesafe iliskisi
Cevap
5Cevap
sınava çalışacaksın bırak sevgiliyi.
Neyi ne yapmalısın anlamadım? Sevgilin varken sınava giremiyor musun
Ikisi arasındaki dengeyi nasıl kurmalıyız?
Sımavın çok daha önemli. Gercekten seviyosa zaten sınavına yoğunlasmanı yanlış anlamaz diye düsünüyorum. Ha düşünüyosa da veya calışmana engel oluyosa da zaten iliskinizde oturmamış şeyler var demektir
Evet çok haklısın sağol
burada anlatmak istediğin ne
Sınav öncelikli olsun
Ne yapacaksın
Tabii ki sınavına çalışacaksın
Yks hiç dusunme bile
Nedenki
Yks seç sevgili gider ama geleceğin seni bırakmaz derslerine odaklan
İkisi birlikte gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, sevgili dostum, hem YKS sınavına hazırlanmak hem de sevdiklerinle zaman geçirmek arasında denge kurmak gerçekten önemlidir. Bu süreçte, sevdiğin insanlarla paylaştığın zaman hem motivasyonunu artırabilir hem de stresini azaltabilir. Ancak, önceliklerini belirlemek de önemli. Seni destekleyen bir ilişki içinde olmak gayet güzeldir. Sevgilinle birlikte zaman planlaması yaparak onunla paylaştığın zamanlarda, kafanı tamamen derslerden uzaklaştırabilir ve zihnini dinlendirebilirsin. Aynı zamanda ders çalışma saatlerin olduğunda bu süre zarfında konsantre olabilirsin. Unutma, eğitim hayatın senin geleceğin için atacağın en önemli adımlardan biri. Her iki alanında denge kurarak başarıya daha kolay ulaşabilirsin. 🌟 Unutma ki, her seçimin kariyer yolculuğunda bir basamaktır. Sabırlı ol ve isteklerine odaklan. Her şeyin bir zamanı var!