bir erkek arkadaşım var .başından beri biliyorum boşanmış bir oğlu var yanında yaşayan ... evlenmeyi düşünüyoruz onu seviyorum ama ailem karşı çıkıyor .. annem milletin yüzüne nasıl bakıcam bilmem ne diye konuşuyor ... iki aradada bir derede kaldım .yaşımda 27 yani bu yaştan sonra başka bir ilişki vs istemiyorum ... ne yapmalıyım ?
Cevabın nedir?
Ben de benzer durumdayım ciddi bir ilişkim var sevgilim ilişkimiz başlamasından önce yaklaşık 2 yıldır bana aşıkmış ben de ona aşığım. Aileler biliyor ve olumlular. Ama sevgilim boşanmış ve 1 oğlu var 10 yaşında. Annesiyle kalıyor ama sık sık görüşüyor oğluyla ve çok güçlü bir bağları var. Ben tanışmadım oğluyla. Bir gün buluşacaktık tam gitmek üzereydim ona gelme efe geliyor dedi yani oğlu. O gün ilişkimizi söylücem ona benim için çok önemli dedi. Daha sevgilim konuyu açmadan oğlu baba senin biri mi var hayatında evlenicen mi demiş. Öğrenince de fırlamış gitmiş oğlu. Böyle birşeyi asla kabul etmiyorum evlenirsen yüzümü göremezsin demiş. Ama daha çocuk dediği gibi olmaz hukuken. Dün de buluştuk bir orta yol bulma derdindeyiz. Hem oğlunun ilişkimize sıcak bakması lazım ayrıca evlilik işini çok uzatmak istemiyor sevgilim.1 aydır sevgiliyiz baştan itibaren 1 yıl bekler misin evlilik için demişti sevgilim. Sevgili olduktan 2 gün sonra söyledi boşanmış ve 1 oğlu olduğunu. Bu durumda oğlunun ilişkimize sıcak bakması için ne önerirsiniz?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sonuçta annen senin evlenmeni istemiyormu bu senin hayatın kiminle evleneceğine sen karar vericeksin onlarda saygı duyacak tabi uyarmak hakları ama iyi kötü sonuçlarına sen katlancaksın bence biran önce evlen yuvanı kur çocuğunda küçük olması senin açından iyi kendine daha çok bağlarsın bide çocuğun ne günahı varki o istermiydi hayatdayken anne babadan ayrı yaşamak kimseyi kırma annenleyken annenin gözünden bak durumuna sevgilin yanındeyken onun onunla bir bütün ol çocuk yanındeyken verebileceğin tüm sevgin ilginle onun gözünden bak hayatına.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet ama şöle diyor annem çocuk sana düşman olur annesiyle babası birlikte olsun ister vs vs
Soran+1 yılne bileyim aşağıda bir yorumda öyle demişler .. hani sana düşman olur diye vs .. halbuki ben ayrımadım ki annesini babasını ..kadın madem çocuğuna çok düşükün yanına alsın ... ufacık çocuğu babasına bırakmış gitmiş bu mu annelik yani
- +1 yıl
Sen kendine baksmiyorsun sultan aradi gel canim sebi çekti dedi sen birakir gidersin
yazdıgın yorumlara cevaplara baktım bence adama yazık sen en ufak bi kıvılcımda bile adamdan vazgececek konumdasın. eger sevginde saglam olsa idin her ne olursa olsun sonuna kadar giderdin burdaki yorumlara bakarak ayrılma kararı tetiklenmesdi sende. o yüzden ben senin ayrılacagını düşünüyorum en az 2 sene daha bekarlık görünüyor sana
07 Yorumla
Soran+1 yılne ilgisi var anlamadım .. tedirgin olmam normal ..sonuçta hiç evlenmedim ve çocuğumda yok
Soran+1 yılüff saçma ..insan ne kadar severse sevsin şüphe oluşur evlilik arifesindeyken ... sen masallarda yaşama
- +1 yıl
ne masalı be aynı şey bendede var bende boşandım sevgilimle evlilk planı yapıyorduk evlencektik herşeye ragmen dönmeyecektik yolumuzdan ama sonra ne oldu olay ailelere yansıyınca aileside istemeyince kızda vazgecti sonrasında. oda 27 yaşında idi sen gibi ben 31deyim. sende eski sevgilimi gördümm;) senin akibetin aynı olcak . olmazsa bak evlendim die yazarsın birgün bana bende o zaman utanırım ;)
Soran+1 yılvalla ben evlenmeyi düşünüyorum arkadaşım ... aradığım herşey var onda
- +1 yıl
Arkadaşlar bu kişi karedenizin guzel bir sehrinden geliyor almanda yaşıyor yorum tsrihler bakıyorum benin altima yatıyordun daha 6 hafta öncesine kadar altima yatan Burda insanlık Fan bahsediyorum bas gett ya salagi 29 yaşında daha kendi kötpnp yilanasibi bilmeyen canımsın bununlan beraber olan oğlan ya seninyada ayleni bulup herseyi ispstlarim şeytanın önde gideni 53 babsibyasinda adamlan 10 sene ilişkisi vardı adam tekmeyi vurdu adam bugun cagirsin adamın çocuğunu dudunmez bilen gider adam zengin para için yapmayacağı pislik yok demi kkkkkkkkuuuuunbbn yeter mahkeme açılsın gunlenalen duyacak kardeşim git başkasını vul bunda namuz seref haysiyetini sifir iI oyuncu ama gün gelecek biynuzlari taktirir başımdan geçti
+1 yılArkadaşım sen de o çocuğu kendi çocuğun gibi sevmeyeceksin, bu her zaman sorun olacak...
15 Yorumla
Soran+1 yılneden nerden iliorsun
- +1 yıl
Farkında mısın senin gibi düşünmeyen insanların cevaplarına itiraz ediyorsun sürekli... Yani savunma psikolojisindesin...
Dolayısıyla ne dersek diyelim, gerçekleri görmek istemeyeceksin... Şansın açık olsun arkadaşım...
Soran+1 yılyoo geneli evlen demiş zaten
- +1 yıl
Tamam evlen o zaman
Soran+1 yıldüşünceni söylebilirsin serbestsin ..ima ediceğine ne düşündüğünü söyle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
Önemli olan burda eski esiyle niye ayrılmıslar ve niye çocuk babasında kalmıs bunları öğrenmen lazım. Normalde ana kuzusu ufacık çocuk velayetin annede olması gerekir. Ailen bi bakıma haklı evlendiğin zaman eski esiyle de yüzyüze geleceksin. Belki annesi çocuğu dolduracak sana karsı bilemeyiz. Bütün kötü olasılıkları da hesaba katıp yapıp yapamayacağını düsünmen gerekir.
Ayrıca ailenin dediği gibi daha yasın genç niye illa dul bir adam. Bu kadar sıkıntıya ne gerek var. Zaten normal bir evlilikte de yeterince sıkıntılı durum yasıyorsun karsı tarafın ailesiyle.016 Yorumla
Soran+1 yılama seviyorum onu ben ... bilmiyorum nedeni anlaşamadık sorunlarımız vardı dedi ..kadın istememiş velayetini ...
- +1 yıl
bak önemli bir konu bu. iyice arastır öğren sevgiline mi ısrar edersin yoksa gizli gizli komsularına etrafına mı sorusturursun bilmem.Çünkü normalde bi anne çocuğunu kolay kolay bırakmaz. Ya çok çirkef ,ilgisiz ve arıza bi kadın demek yada baska bisey. Bak bende evliyim bende anneyim. Bunların evliliği nasılmıs niye ayrılmıslar çok önemli.Sana evliliğinin nasıl olabileceğiyle ilgili ip uçları. Belkide adam ve ailesi bela kadın mecbur bıraktı babaya. bilemezsin insanların içine girmeden dikkat et
Soran+1 yılbilmem iyi bir adam olmasa çocuğunada bakmaz zaten ... annesine bırakırdı ...
Soran+1 yıle belki kadın istemedi bana ööle dedi zaten ..istese bırakmazdı çocuğu zaten babasına ne olursa olsun
Soran+1 yılbiz evlenince alır belki gerçi bilmiorum benim yanımda kalmasını ister mi acaba çocuğun geçi benim için sorun olmaz bende bakarım
- +1 yıl
Diyorum ya iyice öğrenip içine girmeden bilemezsin. Ama su sorun olacak düsün sana asla çocuk anne demiycek ve demesin zaten dedirtme. Ama ilerde delikanlı olduğunda seni ister istemez kırabilir sözleriyle. Sen benim annem değilsin bana karısma diyebilir. İçten içe annesiyle babasının birlesememesini senin evlenmene de bağlayabilir. Çünkü çocuk bu önemli olan çocuğun psikolojisi. Bence bi psikologla da konussan endiselerini ve karsılasabileceğin seyleri öğrensen daha sağlıklı karar verirsin.
Soran+1 yılbenimle ilgili değil çoktaan ayrılmışlar çocukda bunu biliyor ... ben ne kadar sorsam araştırsamda işin iç yüzünü bilemem ... anne demesine gerek yok annesi var zaten .çok seviyorsa annesi alsın madem yanına neden almıyor ..bence annesini suçlar asıl neden beni almaın yanına diye
Soran+1 yıle ne yapalım çocuk ister diye adam hayatını yaşamasın mı .. evlenmeye hakkı yok mu yani
- +1 yıl
Ben öyle bisey demedim. Her olasılığı söyledim şu an aklıma gelen. Siz hep beraber sevgilin,çocuğu ve sen psikologa gidin. Durumunuzu anlatın ve çocuğu sarsmadan ona nasıl alısabileceğini öğren. O zaman sorun yasamazsınız evde. Hatta kendi ailenle de git iyice konusun seni farklı açıdan bakarak dinleyebilir ailen böylece sende onları daha iyi anlayıp değerlendirebilirsin düsüncelerini.
Soran+1 yılben piskologlara pek inanmıyorum .. çocuğun babası zaten doktor
Soran+1 yılben çocuğa zarar gelsin istemiyorum . onlar yapılır problem değil benim için gerekirse gideriz . ama çocuk istemez diye evlenmekten vazgeçemem sevgilimden .. sonuçta bizimde bir hayatımız var ..her çocukla annesiyle babası birleşsin ister biliyorum ama birşeyde olmuyorsa zorunluluk yok illa olsun diye ..anlaşamışlar ayrılmışlar kaç sene geçmiş benle hiç ilgisi yok .ben boşanıktan sonra tanıştım onla .çocuk büyüyünce bunu anlatırım inanmak istemiyorsa kendi bilir ..
- +1 yıl
İsallah hayırlısı olur hakkınızda. Ama medem çok iyi bir insan sevgilin. Biyerde karsılıklı oturt ailenle tanıstır dısarda bi yemek olabilir mesela. Tanıssın annen önyargılar kalksın direkt adamı dinleyip öyle uyarsın seni hala istemiyosa. Dısarda tanıstırırsan ayıp olmasın diye bağırıp çağıramaz.kalkıp gidemez birden.
Soran+1 yılevet haklısın öyle yapmak istiyorum ama annem asla istemiyor işte ... kıyameti koparıyor bakalım zamana bıraktım .bize kalsa hemen evlenicez ama işte
Ya çoğunu okumadım aslında ama şu an bir kadın var hayatımda ve onu çok seviyorum birde kızı var o kadar tatlı ki her beni her gördüğünde kucagimdan inmiyor evlenip boşandı bizde şuanda ciddi düşünüyoruz ve bisey daha bir daha hamile kalamam ben diyor kendi istese bile kalamazmiş kalma diyorum bende zaten bir kızımız var diyorum sorun yok diyorum bunu ilk konuştuğumuz da ağladı ben gülüyorum ve o kadar da büyük birsey değil bence sen kendinden emin ol gerisi gelir ve ben ikisini de çok seviyorum minik kızlarım benim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçevremde buna benzer örnek çok bi örneği de benim.erkek arkadaşım evlenip ayrılmıştı ama çocuğu yoktu bana bunu söylemedi ilişkinin üzerinden 5 ay geçtikten sonra anlattı tabi şok oldum bi süre kendime gelemedim napıcam ayrılsam mı diye.ayrılmadım ailemede evlenip ayrıldığını hiç söylemedim annemle abimle tanıştı evlilik planı yapıyoduk.Ta ki beni aldattığını öğrenene kadar. eski sevgilisiyle(eski eşiyle demiyorum) aldattı beni.Bende ayrıldım.
15 Yorumla
Soran+1 yılhmm kötü olmuş .. bitmeyen birşeyler varmış demek ki onlarda .
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle.ayrıldığımda annem sorduğunda bu sefer herşeyi anlattım evlenip ayrıldığını bide beni aldattığını.annemin yorumu şuydu onun yüzü yırtılmış evlensende mutlu olamazdın Allah korumuş seni dedi.
Soran+1 yıliyide herkes öyle olucak diye birşey yok
Cevap sahibi+1 yılelbette riske alıp ya evleneceksin ya da ayrılacaksın.ama sen zaten başından beri çocuğu olduğunu biliyomuşun bildiğin halde ilişkiye devam ettiğine göre çocuğunun olmasının senin için önemi yok o zaman aileni karşına alıp evleneceksin
Soran+1 yılevet biliordum ...da ailem kafamı karıştırdı işte
Gerçekten seviyorsan, o çocuğu kendi çocuğun gibi benimseyecek, sevip sahipleneceksen anneni ikna et ve evlen. Çocuk yaşı küçükse sorun olmaz, onun da anne sevgisine şefkatine ihtiyacı var.
07 Yorumla
Soran+1 yılçocuk babasıyla yaşıyor ama annesinde gidiyor arada ... ben severim bakarım çocuğa zaten problem olmaz bana .. severim çocukları
Soran+1 yılay ne güzel ..işte bende kendi çocuğum gibi bakarım diyorum .. annem bakamazsın diyor vs vs
- +1 yıl
Tamamen aranızdaki sevgi bağının gücüne bağlı bir durum. Kimse şimdiden kesin bir şey söyleyemez, zaman gösterir. Bakarsın bekar biri ile evlenirsin hayat zindan olur, dul ile evlenirsin hayatının en güzel yıllarını yaşarsın. Mutluluğun ne zaman kim tarafından sana getirileceği bilinmez. Umarım her şey dilediğinden güzel olur senin için.
Soran+1 yılinşş canım ya hayırlısı
Soran+1 yılinşş teşekkür ederim
+1 yılmerhaba ne yaptınız çok merak ediyorum aynı durum içerisindeyim 17 yaşında kaçmışlar bi çocuğu var şu an 22 yaşında 20 yaşında ilişkileri bitmiş evlilik dahi yapmamışlar kadınla iletişim halinde değil her şeyi biliyorum ama çocuğu var ne yapmalıyım biz de evlilik düşünüyoruz
30 Yorumlaevlenecek olan sensin. anneni boşver. erkek arkadaşın çocuğundan vazgeçemez. ki seni kandırmamışta. dürüst olmuş. evlenin ve mutlu olun. çocuğada iyi bakarsın.. o zaman eşin sana daha çok bağlanır.. üç günlük dünyaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılben çocuğa bakarım zaten çok tatlı küçük daha 4 yaşında ... hayır yalan söylemedi başından beri biliyordum
Soran+1 yılya birdaha onun gibi iyisini bulamam ... iyi biri ... evlenince değişir mi bilmiyorum ama
+1 yılAnnenin, bu adam boşanmış , senden de boşanır diye düşünmesi gereksiz aksine bi kere evlenmiş ayrılmışsa, senin , evinin kıymetini daha iyi anlar hatta el üstünde tutar emin ol
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin canım
- +1 yıl
etrafımda gördüklerim aynen böyle ama bahsetiğimiz kişi normal dimi , ne demek isteğimi anladın umarım canım
Soran+1 yılevet normal ilgili biri ama işte evlendikten sonra değişir mi
- +1 yıl
düşüncenize katılmıyorum
- +1 yıl
Napabilirim papatya ? Herkes aynı düşünmek zorunda değil dimi!..
- +1 yıl
Ayrıca cevabım altına yorum yapacağına kendin bi cevap yazmayı dene bence !..
seviyorsan evlenn bakmasın ozmn milletin yüzünee. onun yüzüne bakana bakar odaa ne saçmalık yaa. bu devirde hala böle cahilce düşünceler milletin yüzüne nasıl bakarmışş, bekar evlenmemiş olsun şerfsiz ne olursa olsunmu olcakmış yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle düşünüyorum ...beni seviyor rahat ettirir diye düşünüyorum .. yaşta geçiyor zaten .. seviyorumda bilmiyorumm yaa
Soran+1 yılbabam da istemiyor tabi ama babam daha ılıman bu konuda onu ikna edebilirim .. annem dolduruyor ..karısından boşanmış sendende boşanır diyor..halbuki çocuk sevgilimin yanında yani eski karısı kendi istemiş boşanmayı ki çocuğuda almamış yanına
+1 yılBence bu zamandan sonra çocuksuz erkek bulmak zor seviyorsan evlen çocukta seni seviyorsa daha güzel olur her sey
00 YorumlaAyıpmı boşanmış bir adamla evlenmek benim arkadaşım boşanmış cocugu olan bir kadınla evlendi ve arkadaşım bekardı.
24 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir işte ama gelde aileye anlat ... onun ailesi ikna olmuş mu
Soran+1 yılvalla ben değilim
gencsın daha bı dolu adam cıkar karsına bırak cocuklu adamı kendı cızgını cız.
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama
tüm sorunun cevabı burda aslında sana bişey sorcam bişeyler yaşadınızmı siz?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaşamadık ..öyle istekleri yok ciddi düşünüyor zaten üstüme titriyor
+1 yılHayatta herşey olabilir, annene bir gün aynı şeyin senin başınada gelebileceğini anlatmalısın...
08 Yorumla
Soran+1 yılişte oda ondan korkuyor zaten o kadınla boşanmış senlede boşanır diyor
- +1 yıl
Demek istediğim, hiç evlenmemiş birisiyle evlenip, cocugun olduktan sonra boşanabilirsin. O zaman bir başkasıda seninle o yuzden evlenmek istemeyebilir. Annene bunu anlatmalısın.
Soran+1 yılevet dedim .. ama şu an öyle bir durum yok diyor ...
- +1 yıl
Umarım olmazda...
Soran+1 yılumarım .. off valla içim şişti ...
- +1 yıl
Zor bir durum, normaldir. Ama ıkı taraf arasında secım yapacak olursan, bu ailen olmalı...
Soran+1 yılo zaman sevgilimden vazgeçmek zorundayım
- +1 yıl
Malesef...
+1 yılevlenmelisin. 1 sene sonra buraya gelip aranızda avukat var mı diye başlık açmalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden olumsuz düşündün hemen
- +1 yıl
şaka bir yanada. bizim milletimiz dedikoducu olduğu için annen şöyle düşünüyor. kız evde kaldı bu adama yamamak zorunda kaldılar, kız bu adamdan hamile kaldı, kız bu adamla işi pişirdi çoluklu çocuklu adamla evlenmek zorunda kaldı, kızı evden göndermek için ailesinin yaptığına bak... gibi yüzlerce dedikodudan çekiniyor. onların da hesabını iyice yap. yarın adamla kavga ederseniz sana kalkıp evde kalmıştın ben olmasam halin ortadaydı demesinde... sen bilirsin.
Soran+1 yılya ne alaka nie evde kalayım 27 yaşındayım ... bir sürü talibim oluyor zaten .. ama onun gibisini bulamam diyorum
- +1 yıl
sen zaten kararını vermişsin ki neden buraya gelip başlık açıyorsun. evlenin o zaman, umarım hayırlısı olur senin için.
Soran+1 yılhayır çevremde beğenilen bir tipim zaten evde kaldı ona vardı demez kimse
ikna etmeye çalış.. ailene sevdiğini kanıtlaa.. bi şekilde mutlakaki ikna olacaklardr
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla canımdan bezdim anlamıyorum ..herkesin başına gelebilir bende o durumda olabilirdim ..ben çocuğa bakarım bizimle yaşıyacak zaten ...ama annem elin çocuğuna nasıl bakıcaksın diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumda sen olabilirdin bu soruyu o açmış olabilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet tabikide
Gizli Üye(36-45)+1 yılsewiyorsan mutlu olacaksan sen bilirsin onun çocuguna bakabilecek misin seninde olursa sonra dıslama olmasın herseyi düşünmek lazımm sadece düşüncelerim görüyoruz mutluluklarrr
01 Yorumla
Soran+1 yılyok dışlama olmaz .. bakarım ben problem olmaz
+1 yılAilende sanki 18 lik kız veriyor..yaşın 27 olmuş bulmuşsun sevdiğin birini evlen gitsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka taliplerim çok oluyor benim ama ben iyi birini istiyorum ondan evlenmedim
- +1 yıl
bildiğin gibi yap o zaman..
+1 yılAnnen kendi penceresinden sonuna kadar haklı.
12 Yorumla
Soran+1 yılayrılmalımıyım sence
- +1 yıl
Kendi adıma konuşmam gerekirse, annemin istemediği biri ile evlilik yapmam. Ne kadar sevdiğimin bir önemi yok. Annem için Dünya' yı yakabilirim.
anneni karşına al ve knş empati yapmasını sağla
00 YorumlaKullansn atsn seni bska bir ise yaramassn
04 Yorumla
Soran+1 yılsalak mısın evlenioruz diyorum bee
Soran+1 yılne ilgisi var
Ufacık cocugun sana ne zararı olabilir ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılolmaz zaten ben bakarım ona ama işte annem böle yapıyor katiyen olmaz ben insanların yüzüne bakamam diyor
Soran+1 yılkatiyen istemiyor ki bağırıyor hemen
bence hemen karar verme
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan yürü...
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum
- +1 yıl
Ozaman tut elınden yürü...
sevgi,lini bırak
10 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında