7 Aydan beri takıntılı derecede sevdiğim çocuğun 2 Aylık sevgilisi varmış. Sizce ne yapmam gerek?

Ben bu çocuğu severken ilk başlarda o da bana ümit veriyordu. Tabii bu da benim ona bağlanmamı sağladı ve sevgimi arşa çıkardı. Ona çok çabuk bağlandım. Onunla yatıp, onunla kalkıyordum. Hep o vardı aklımda. Benimle konuşurken ilgiyle dinlemeler, kaçamak bakışlar atma falan. Allah'a şükürler ettim, namazlar kıldım, dualar ettim onunla beni karşılaştırdığı için. 1-2 Ay sonrasında sebepsiz bir şekilde iletişimimiz kesildi. Bakışları bile bir anda soğudu bana karşı. Eğer bir şey soracak ise arkadaşına söyletiyordu. Ben bu arada hâlâ ondan kopamadım. Hâlâ aklımda, düşlerimde sadece o vardı. Hiçbir erkekle konuşmadım. Hep reddettim sırf aklımda hâlâ o var, ona sadakatsizlik yapmış olurum diye. Aradan 4-5 Ay geçti ve şimdi yine eskisi gibi davranmaya başladı. Eskisi gibi olmamızı bekleyen ben tabiki dualarımın karşılığı olarak düşünüp şükür ettim ama 2 Aydan beri uzak mesafeden sevgilisi varmış. Spotify'da kızın baş harfiyle adlandırılan playlisti bile var. Arkadaşlarım sevgilisi olan birini artık sevmememi ve unutmamı söylüyor ama kaç aydan beridir bunu bekleyen ben ne yapmalıyım?

7 Aydan beri takıntılı derecede sevdiğim çocuğun 2 Aylık sevgilisi varmış. Sizce ne yapmam gerek?