YKS2026 Ösym ek tercih yerleştirme sonuçlarını açıkladı istediğiniz bölümü yeri kazandınız mı? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ösym ek tercih yerleştirme sonuçlarını açıkladı istediğiniz bölümü yeri kazandınız mı 🤔Ben kazandım Yeni Medya %50 İndirimli Beykent Üniversitesi 😎 Ösym ek tercih yerleştirme sonuçlarını açıkladı istediğiniz bölümü yeri kazandınız mı? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları ÖSYM Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tebrik ederim 💯🎉Ben ösym sınavına girmedim. 1 10 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Teşekkürler, neden girmedin girseydin 😂 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Ricalar, Türkiye'de yaşamadığım için 😂 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Sen daha iyi yerdesin otur aşağı keyfini çat 😂 nerelisin Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Başka yerlerinde kendi sınavları oluyor ama 🥲😄Fransa Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Hmm bende Fransızca dil konuşma kılavuzu bulunuyor İngilizce Almanca İtalyanca İspanyolca Rusça Arapça Flemenkçe ve Romanca da bulunuyor dil öğrenme isteği geldi bana, ve inşAllah 30 yaşımda hepsini bilirim 😂 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl şu an İngilizce çalışıyorum hâlâ 😑 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Vay canına 😯Şu an Dr Strange bile sana hayran kaldı. Başarılar 💪🏻Güzel bir hedef. Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Teşekkürler 😂😊 ne yapayım yani her ülkeden güzel kız var belki kalbime oralardan yazılıdır 😂 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Belki de tabi kim bilir 😄Neyin nerede, ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz 😄Bol şanslar Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂😊😊 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sınava girmedim 😂 Arkadaşlara başarılar diliyorum 😎 1 3 Yorumla Semih6934 1 yıl Bu arada tebrikler kardeşim 😂😊 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Sağol abi 😊 Yorumla Semih6934 1 yıl Sen de sağol kardeşim 😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yeni medya iyimi acaba o bolum okuyan 10 yil issiz diyorlar 1 2 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Bilemiyorum ama bence o kişiler işi sevmediği için işsiz kalmışlardır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Insallah oyledir Yorumla
Barsgavi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Hiç bir yer gelmedi:/ 1 1 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 🙁 tüh ya kaç aldın ki, bir de hangi bölümü tercih ettin puanı yüksek olanlara hiç yapmasaydın kendine göre seçseydin Yorumla
tucee022 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 92% 1 yıl Tebrikler 1 1 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tebrik ederim 💯🎉
Ben ösym sınavına girmedim.
Teşekkürler, neden girmedin girseydin 😂
Ricalar, Türkiye'de yaşamadığım için 😂
Sen daha iyi yerdesin otur aşağı keyfini çat 😂 nerelisin
Başka yerlerinde kendi sınavları oluyor ama 🥲😄
Fransa
Hmm bende Fransızca dil konuşma kılavuzu bulunuyor İngilizce Almanca İtalyanca İspanyolca Rusça Arapça Flemenkçe ve Romanca da bulunuyor dil öğrenme isteği geldi bana, ve inşAllah 30 yaşımda hepsini bilirim 😂
şu an İngilizce çalışıyorum hâlâ 😑
Vay canına 😯
Şu an Dr Strange bile sana hayran kaldı.
Başarılar 💪🏻
Güzel bir hedef.
Teşekkürler 😂😊 ne yapayım yani her ülkeden güzel kız var belki kalbime oralardan yazılıdır 😂
Belki de tabi kim bilir 😄
Neyin nerede, ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz 😄
Bol şanslar
😂😂😊😊
Sınava girmedim 😂 Arkadaşlara başarılar diliyorum 😎
Bu arada tebrikler kardeşim 😂😊
Sağol abi 😊
Sen de sağol kardeşim 😊
Yeni medya iyimi acaba o bolum okuyan 10 yil issiz diyorlar
Bilemiyorum ama bence o kişiler işi sevmediği için işsiz kalmışlardır
Insallah oyledir
Baizim komşu kzanmadı
Hiç bir yer gelmedi:/
🙁 tüh ya kaç aldın ki, bir de hangi bölümü tercih ettin puanı yüksek olanlara hiç yapmasaydın kendine göre seçseydin
Tebrikler
Teşekkürler 😊