YKS2026 YKS sonuçları açıklandı. İstediğiniz yeri kazandınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Evet, kazandım Hayır ama bekledigim yer geldi Hayır, hiç beklemedigim bir yer geldi Kazanamadım maalesef Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç YKS sonuçları açıklandı. İstediğiniz yeri kazandınız mı? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Girmemiştim maalesef 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Yıllar önce kazandım bitirdim üçüncü üniversitemi okuyacağım#Mirliva 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Umarım herkes istediği üniversite ve bölüme girmiştir arkadaşlar 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çok önceden kazandım dereceyle bitirdim nasipse yurtdışında 3 üncü üniversitemi okuyacağım#Hükümdar 0 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayır kazanamadım çünkü sınava da girmedim tercih de yapmadım 0 0 Yorumla
brkbedir Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 11 ve 12 sınıfta verdiğim emeklerim sayesinde eczacılık kazandım aklımda tıp vardı ama çıkmadı neyse sağlık olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim Yorumla
ApdeuSsa Takip Et Xper 5 Yaş: 56 +1 yıl İstediğim bölüm geldi ama istediğim üniversite kesinlikle gelmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl istediğim geldi ama sağolsunlar kardeşlerim içine etti mutluluğumu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Neresi? Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl 2024 yks kurbanıyım bu sene girmedim 1 3 Yorumla Kullanıcıxyz +1 yıl Aynı yolun yolcusuyuz. Yorumla Isimbırakmamışsın +1 yıl @Kullanıcıxyz hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🤗🙏 Yorumla Kullanıcıxyz +1 yıl Amin Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Açılmadı daha 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 saat oldu ama siteye girmek zor oluyor. Yorumla
lusiiworld1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kazanamadımmmmmmmm 0 1 Yorumla oxrody +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Girmemiştim maalesef
Yıllar önce kazandım bitirdim üçüncü üniversitemi okuyacağım
#Mirliva
Umarım herkes istediği üniversite ve bölüme girmiştir arkadaşlar
Çok önceden kazandım dereceyle bitirdim nasipse yurtdışında 3 üncü üniversitemi okuyacağım
#Hükümdar
Hayır kazanamadım çünkü sınava da girmedim tercih de yapmadım
11 ve 12 sınıfta verdiğim emeklerim sayesinde eczacılık kazandım aklımda tıp vardı ama çıkmadı neyse sağlık olsun
Tebrik ederim
ben bitireli 2.5 seneye yakın oldu. şimdikiler düşünsün.
İstediğim bölüm geldi ama istediğim üniversite kesinlikle gelmedi
istediğim geldi ama sağolsunlar kardeşlerim içine etti mutluluğumu
Neden? Neresi?
Başarılar diliyorum gencler
2024 yks kurbanıyım bu sene girmedim
Aynı yolun yolcusuyuz.
@Kullanıcıxyz hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🤗🙏
Amin
Herkesi tebrik ederim
Sınava girmedim💁♀️
Sınava girmedim ki ben
Kazandım mezun oldum bile djsj
Açılmadı daha
2 saat oldu ama siteye girmek zor oluyor.
Herkese tebrikler
Kazanmıştım.
Mezuna kaldım.
maalesef
hayır
Kazanamadımmmmmmmm
Sağlık olsun