Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- YKS2026 konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılYok girmedim sınava ama 8 yıllık tıp tutturanları şimdiden kutluyorum.
6 yıl temel tıp 2 yılda dövüş sanatları etti sana 8 yıl. İnsanları iyileştirmefen önce kendinizi savunmayı öğrenin yoksa mesleğinizi yapamazsınız.
Bu video benden size gelsin doktor adayları
Sizde böyle olabilirsiniz yeter ki isteyin
https://www.youtube.com/embed/K-itIaON8OI00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben hala 22 tane yer yazıp yarısının sıralamama garanti olmasına rağmen nasıl açıkta kaldım ona şaşırıyorum ne diyim ki yani
(285k sayısal ile 300k lık mat fizik yazmıştım hiçbiri tutmamış neyse bundan sonra da kazanamam zaten )01 Yorumla
+1 yılGeçen sene sallayarak girmiştim, sallayarak girmeme rağmen bile o sınavdan sonraki tercih süreci falan çok güzeldi, çalışarak girenlerin aldığı zevki hayal edemiyorum. Umarım istedikleri yeri kazanmışlardır
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
48Cevap
YKS2026 konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes için hayırlısı olsun.
Özellikle tutmayacağını düşünüp yazdığım yer çıktı, Sadece 4..5 tercih yaptım yerleşemedim diye yazanları okudukça üzülüyorum.
311 Yorumla- +1 yıl
3 kere okudum ama bugün kazanmışsınız gibi anladım. Çünkü öyle yazmışsınız. "yazdığım yer çıktı" dan bunu anladım bende
- +1 yıl
Geçmiş zaman eki kullandığınız için yıllar önce olduğunun anlaşıldığını düşünüyorsunuz ama herkes şu geldi bu geldi diyor sizin çıkmıştı falan demeniz lazım 😅.
- +1 yıl
Yok bende dahil tamamen yanlış anladık, Tırnak içine alınca olay anlaşıldı. Kendisinden bahsetmiyor. Sonuçlar açıklanınca söylenenler oluyor ya "gelmez diye yazdım ama geldi, şu kadar tercih yaptım ama gelmedi" diyenleri görünce üzüldüğünü belirtmiş sadece. Kendisi geçmişte sınava girmiş ama kendinden bahsetmiyor yazıda. Nasıl bir cümleyse herkes yanlış anladı😂
- +1 yıl
Hııı şimdi anlaşıldı 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tericihimi puana göre yaptım maalesef puanım fazlasıyla yetiyor ama sıralamaya göre yerleştirilşyormuş maalesef şok oldum hiçbir yere yerleşemediniz yazıyor oysaki puanımda yetiyordu not:(üniversite son sınıf ögrencisiyim ek olarak aof bölümü seçmiştim)
01 Yorumla- YKS2026 konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılBen 10 sene önce yerleşmiştim yaşlılıktan ağlıyorum şu an
10 Yorumla
+1 yılBenim yeğenim ilk 10.000'e girmiş. Kayseri Erciyes'te tıp tutturmuş😄😄😄🙏🙏🙏
28 Yorumla- +1 yıl
ERÜ tıp iyidir. Komşum olmuş. Tebrikler 💝
- +1 yıl
Evet orayı en çok kadavra icin yazmıştı diye biliyorum
- +1 yıl
Maşallah
- +1 yıl
Tesekkurler saolun😊😊
- +1 yıl
Tebrik ederim.
- +1 yıl
Tesekkurler ederim
- +1 yıl
Tesekkurler🙂
+1 yılHacettepe - Almanca Mütercim Tercümanlık çıktı. Zaten İngilizce bildiğim için Almanca istemiştim.
30 yaşında tekrar okumak zor olacak
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılKuzenim ilk 300'de. Tıp istemiyordu, birçok özel üniversiteden tam burs geldi. Koç'u da istemedi. Boğaziçi endüstri mühendisliğine yerleşti. Umarım herkes istediği yere yerleşmiştir.
00 Yorumla
+1 yılaçık öğretime çıkmasını beklerken çıka çıka Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme ve Soğutma ön lisans programı çıktı
00 Yorumla
+1 yılSisteme girebilisek inş öğrenicez. Saçma sapan zayıf bir veritabana sahip, adı devlet sitesi her sene aynı sorun bir çözüm yok.
110 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey. Ona mı takıldın xkskkxks
- +1 yıl
bağlantılı şeyler kxkxllslskx neyse ney😂😂
- +1 yıl
Açıkta kaldım. Çevremden 1 kişi yerleşti. 400 puan arkadaşım bile açıkta, 47 yaşındaki adama gelmiş yer. Saçma sapan sistem.
- +1 yıl
Sistem sorunlu.
İnsanlar tercih sayfası açık ağladıkları için daha giriş yapamadık...
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
😃😃😃
İstedgm yeri 1. Sıraya yazmıştım zaten ve o çıktı çok mutluyum🎉🎊🤗
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
+1 yılTrabzon eğitim fakültesi geldi. Trabzonu görmek için sabırsızlanıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler!
- +1 yıl
Teşekkürler🌸
Evet istedim yeri kazandım Çukurova üniversitesi bilgisayar programcılığı
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
Ben 6 sene önce kazanmıştım, bu sınava girmedim.
Kuzenim Balıkesir Makine müh kazandı.
Başka da yakın tanıdığım yok giren.00 Yorumla
+1 yılMalatya İnönü üniversitesi biyoloji bölümü kazandim
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Hayalimdeki yer ilk tercihimdi. Tutmayacağını düşünüyordum ama tuttuuuuuu. Çok mutluyum. 🥳
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler!
İstanbul Üniversitesi - Ukrayna Dili ve Edebiyatı
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
İstediğimiz yeri değil mecbur kaldığımız yerlere yerlestikkk hepimiz
11 Yorumla- +1 yıl
Yardım istermisiniz
Bundan 22 yıl önce evet istediğim yeri kazanmıştım:)))
10 Yorumla- YKS2026 konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen sene kazandım ama şu an herkesten daha bi çok heyecanlıyım ya 😂
10 Yorumla
+1 yılBenim üniversite işi 3 sene önce hallolmuştu ve o zaman istediğim yere yerleşmiştim
10 YorumlaYalova çıktı sizce istediğim yeri kazanabilmişim midir? Lanet olsun böyle ülke.
03 YorumlaOxford marangozluk bölümü kazanmışım. Hadi hayırlısı. Bekle beni almanya
11 Yorumlaben kazanalı üç yıl oluyor, başkalarına bakmaya geldim.
01 Yorumla
+1 yılYa giremiyorum ben sabahtan beriiiiiiii çıldırıcamm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha benimki açıklanmadı. De paul üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği yazdım. Gelirse artık Turkiyede 1. Sınıf vatandaşım 😎 ancak turkiyede yaşamak gibide bir niyetim yok 😂
00 Yorumla
+1 yılBabam 291 Puan yaptı Ama Tercih Yapmadı Ankara Siyasal Af Çıktı
00 YorumlaYKS2026 konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 312 bin puanla aciktan ev idaresi okuyacagim 😃
00 Yorumla
+1 yılYerleştirilememişim maalesef ikinci ek tercihe kaldım umarim o zaman şansım tutar.
035 Yorumla- +1 yıl
Bende yerleşemedim ve puanım özel ünilerdeki istediğim bölüme tam burslu olarak tutuyodu ve yazdım ama yine boşta kaldım nasıl oluyo ve şu an psikolojim çöktü sen niye açıkta kaldın :(
- +1 yıl
Ben açıköğretim yazdim 10 tane keşke karışık hepsini doldursaydım tercihlerime yazdigim bolumlere puanim da yetiyordu gayet ama nasil böyle oldu bende anlamadim insanin psikolojisini bozuyor gerçekten yerleşenleri görüp de onlarin arasinda açıkta kalmak insallah ek tercih ile biyerlere girebiliriz
- +1 yıl
Heh aynı durum işte üzüntü çöküyor niye açıkta kaldım onlar nasıl yerleşiyo diye inşallah 2. De olur yaa
- +1 yıl
İnşallah 🙏
- +1 yıl
Sıralamamda tutuyordu işte ama olmadı şimdide 2. Tercih stresi başladı
- +1 yıl
Merhabalar ben sivil havacılık kabin hizmetleri istiyorum boyumdan dolayımı girmedim acaba e nabızda eski boyum yazıyo ondan mı acaba bakıyolar mı
- +1 yıl
O zaman benden yüksek puandakiler girmiş olabilir mi? :(
- +1 yıl
@sorsorsorhadi Ya ben de aynı şekilde rahat rahat tutuyor diye canım gibi 4 tercih yaptım sadece bide. Ama rahat rahat tutuyordu. Dedim daha fazla tercih yapmayınca bide tutmaz diyip sona yazdığım pek istemediğim bölüm gelir diye. Keşke yazsaymisim. Açıkta kaldım ya deliriricem!!😱😱😱
- +1 yıl
İşte bende seninle aynı düşünüyodum rahat gelir filan diye sıralamam sayesinde 23 tane yazdım ama kaldım öyle yani ne yapıcam onu düşünüyorum ve ya ikincisindede olmazsa korkusu içindeyim şu an sen napıcaksın ikincide? 🥺 beynim durdu valla allah yardım etsin hepimize
- +1 yıl
@sorsorsorhadi Amin🥺 Ben de çok korkuyorum. Tek bildiğim bı sefer 24 tercihinin 24ünü de kullanacağım bide ben hiç şehir dışı yazmamıştım. Önemli olan bölüm olduğu için öncelikle istediğim bölümü şehir dışlarında da yazacağım sonra daha az istediğim bölümleri aşağılara yazacağım. Peki klavuz falan yayınlanacak mı biliyor musunuz? Hangi bölüm kaç puan ile alacak nerden görebiliriz?
- +1 yıl
Tatlım aynı yapıcam senin gibi bende onu ösym’den takip et bende öyle yapıcam inşallah bu sefer olur yoksa cidden artık yetti yani
- +1 yıl
İnşallah olur benimde kafam durdu valla ne yapcam neyse ösymden iyi takip edelim de bari yazarız sağlama alarak
- +1 yıl
Hayır 20 ya sen? Ayrıca sıralaman kaç :)
- +1 yıl
İyi canım bi araştır herşeyi sağlama al eğer yine giremezsen o bölüme gidiliyosa onu dene ya da en kötü ihtimal eğer tamam dersen bidaha gir valla geleceğimzle oynuyolar insanı soğutuyolar bıktırdılar haram zehir zıkkım olsun
- +1 yıl
Neyse canım ya üzülme valla iyice stres büyür benimde 700k filan bende çok endişeliyim ikinci olmazsa diye ama takip edip sağlama almalıyız
- +1 yıl
@sorsorsorhadi arkadaşlar bu sene 3 milyondan fazla kişi sınava girdi. Sıralamamız, puanımız tuttuğu halde yerleşememiz bundan bence. Ayrıca geçen sene 450 bin yapıp -ki bence çok iyi sıralama- bu sene 900 bin olması falan da ne yazık ki normal. Çok sinir bozucu ama normal maalesef
- +1 yıl
Evet barajları kaldırdılar tam bi canım iyice sistem filan kalmadı
- +1 yıl
Valla katılıyorum sana herşeyi bitirdiler zor duruma sokuyolar anca
- +1 yıl
@sorsorsorhadi aynen senin sıralamanda fena değil inşallah yerleşirsin sende bende senelerdir evdeym biraz asosyal birisi olmaya başladım çalışacakta düzgün bir iş yok hepsi insanı canından bezdiryor 2 kuruş için bende haliyle üni falan okuyim insanlar sussun hemde sosyalleşirim biraz dedim oda olur inşallah ne diyim 🙃
- +1 yıl
@sorsorsorhadi denizcilik istiyorum. Biraz araştırdım. Hemen duyduğum şey İTÜ'de okumuyorsanız boşuna okumayın, İTÜ'lüler birbirine yardım ediyor çok iyi yerlere yerleşiyorlar mezun olunca ama onun dışındaki ünilerde aynı eğitimi alanlar diplomalı işsiz diyorlar. Yani bu ülkede çok çok iyi derece yapmıyorsan bu ülkede eğitim alamazsınız maalesef. Kaldı ki ben sınava bütün sene günde 12 saat çalıştığım dukkanda hazırlanmak zorunda kaldım. Benim gibi milyonlars yakın öğrenci de olduğunu çok iyi biliyorum. Yazık değil mi ne hale getiriyorlar milleti! En doğal hakkımız olan eğitim hakkımızdan mahrumuz. Ben sırf eğitim masraflarını çıkarmak için bile aylarca çalışmak zorunda kaldım. Ki iş bulana kadar zaten aylar kaybediyorsun. Çoğu Avrupa ülkesinde belli yaşa kadar eğitimin gayet iyi karşılanıyor devlet tarafından
- +1 yıl
Evet çok haklısınız ikinizde işte buda türkiyenin iğrenç taraflarından biri her sistem kötü halde ve insanı okumaktan bile soğutuyolar inşallah herkesin istediği gibi olur iyi yönden her şey
- +1 yıl
Avrupa asya amerika boru değil işte böyle
+1 yılYok yeğenim için bakmıştım. Seneye tekrar deneyin yazıyor. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGazi sb öğretmenlik geldii istediğim yerdi oldu şükür.
12 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürlerr
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki tercih yaptım ve ikinci tercihime yerleştim. Yaşasın Sanat Tarihi...
010 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler!
Cevap sahibi+1 yılKeyfine okuyacağım. Genç arkadaşlarımı da yanıma alacağım, süper olacak.
Cevap sahibi+1 yıl@gsmmlll Paşa gönlüm böyle istedi. Senin gibiler sorsun dedim.
Cevap sahibi+1 yıl@gsmmlll sen ne terbiyesiz bir insansın
- +1 yıl
Dede oku sanat öğret bize
Cevap sahibi+1 yıl@FilNecati31 **** **** ****
- +1 yıl
O ne demek dede
Cevap sahibi+1 yıl@FilNecati31 Torunum seni çok seviyorum demek. Sana harçlık vereceğim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilem ilke evimizin yanındaki okulu yazmişti kto tıp geldi ilk tercih çıktı yani
03 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@kurnaz11 darısı tüm isteyenlerin başina
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel üni çıktı %50 indirimli istediğim yer gelmedi maalesf kavram çıktı
03 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısi olsun 😊
Cevap sahibi+1 yılAilem istemiyo maalesef grafik tasarım çıktığı için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılGrafik tasarım tuttuğu için silme istemiyor maalesef teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYks tercihleri sonuçlandı nerleri kazandınız gençler?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 kısmet
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu tıp hukuk falan yazanlara inansam mı inanmasam mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk halk bilimi geldi ikinci üniversitem okusam mı bilemedim
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@elifylmz0 çalışma alanı nasıl iş bulma kolay mı acaba
+1 yılYerleşemedim hiçbir yere napıcam ben ya ağlıycam 2. Tercihlerde puanım düşer mi ya da hala o yazdığım özel tam burslu ünilere girme şansım var mı?
110 Yorumla- +1 yıl
Puanın düşmez de je istiyorsun sen
- +1 yıl
Sivil havacılık ve kabin hizmetleri
- +1 yıl
Bende sivil havacılık yazdım , konuşalım
- +1 yıl
@Bilgilikız58 benimle de konuşun 😂
- +1 yıl
Yerleştin mi bi yere bilgili kız
- +1 yıl
Giris yapamıyorum hala
Sen nereyi istiyordun - +1 yıl
23 tane tercih yaptım özellere burslu olarak sıralamam filan tutuyodu benim kafamda öyle bi üni yok benim isteğim o bölüme girmek 2. Tercihte filan devlette yazıcam karışık bişeyler işte senin sıralaman filan nasıl ne yaptın
- +1 yıl
@Bilgilikız58 bana mesaj atar mısın
- +1 yıl
Ben 5 6 tane yazdım özel %100 burslu yazdım istinye yi istiyorum bakalım hala açılmıyor bende
Bu arada yabancı dilin var mı - +1 yıl
Evet var yabancı dilim açıldı mı bari senin tatlım
Benden 40 bin gerideki bölüm gelmedi son tercihim antalya bilim endüstri mühendisliği geldi okuyan var mı orada
01 Yorumlamit industrial engineering ( sat puanım 1550) şükür türkiyeden kurtuyorum üstüne de dünyanın en iyi üniversitesinde okuyorum
00 Yorumlaistediğim yer olmasa da yakınını 10 yıl önce kazanmıştım :D hey gidi günler hey
10 Yorumla
+1 yılBayburt universtesi ozel kaldırım mühendisliği bölümü
10 Yorumla
+1 yılGirmeye calisiyorum lutfen internet bağlantınızı kontrol ediniz cikiyo deliricem 😳
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKazanamadım bittim ben 2 senem çöp oldu intihar etmeyi bile düşünüyorum mahvoldu hayatım
21 Yorumla- +1 yıl
Şu an öyle gelse bile her şey üniversite kazanmaktan ibaret degil. Demoralize olmak yerine alternatifleri düsunmeye çalısmalisin. Hicbir sey tek secenekten ibaret degildir. Her iyi gözuken de en iyi secenek demek degildir.
Pskolojik bosluktaydim ben sinav vakti tam perfotmans sergileyemedim mezuna kalcaz gibi
00 Yorumlaçıkmaz diye yazdığım bankacılık son tercihim çıktı çok kararsızım okuyan var mı bölümü
00 Yorumla
+1 yılherkes için hayırlı olsun, hayatta başarılar <3
00 Yorumla
+1 yılKardeşim tıp kazandı Gaziantep üniversitede
12 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler ederim.
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılistediğim yer geldi😬
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne yerleştim. Herkese hayırlı olsuuunn!
13 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
- +1 yıl
Hayırlı olsun. Yeğenim de seneye sınava girecek, o da İstanbul Veterinerlik istiyor, sıralamanız kaç acaba, gerçi her sene sıralama değişiyor ama en azından bir fikrimiz olur.
- +1 yıl
Kaç k yaptınızzz
Ne koçu ne boğaziçisi ktü burdayım diyor
20 YorumlaBekle beni Rumeli ftr
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
6. tercih tutmuş. fena değil istediğim olmasa da
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler!
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10. tercihim olan Yozgat Bozok geldi... Hâlâ şaşkınım 🤷♀️
04 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz ne tıpı say değilim.
ODTÜ psikoloji, herkese bol şans!
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
+1 yılGiriş yapilmiyor 🥺
01 Yorumla- +1 yıl
Her baktigimda girebiliyorum hayret. Sayfadan cikip, tekrar deneyin bir kac kez;bekleyin.
+1 yılSiteye gırıs yapılamıyormuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok ya, bekleyince aciliyor.
+1 yılÖSYM uygulamasına neden girilmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Su anda yogunluktqn gitmesi zor oluyor. Sabır...
- +1 yıl
chromedan girdim ösymnin uygulamasını bekleyemem
Bekle beni 4. Üniversitem
00 YorumlaHerkes için hayırlısı olsun🙏
00 YorumlaSınava girmedim.
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi