Sizce eşit ağirlik mi yoksa dil mi?
Eşit ağırlıkta matematik aşırı sıkıntı trigonometri türev lagov molav saçma sapan bir sürü şeyler var. sahsen benim edebiyat tarih cografya ingilizce fizik kimya biyoloji derslerim iyi çok iyi olan derslerim ise tarih cografya edebiyat ingilizce , tek sıkıntım matematik. ingilizce sevmiyorum yani şöyle ahım şahım bir ilgim yok ama önüme koyulsa yaparim hepsini. dil seçip ingilizce öğretmenliği sizce mantıklı mı? Çünkü ayt matematik çalışacağıma tyt matematik çalışırım milletin önüne geçerim. ayrica zaten matematikte kötüyüm. zaten şu an sınırda dil sınıfı 10 kişi falan oluyor bır kişi gitse sınıf kapanir sizce ne yapmalıyım? Essek gibi ayt çalışıp hukuk yapabilir miyim? Bizim okulda 8k dil sıralaması ve 20 k ea yapan kisiler var bu da demek oluyorki okulum en kötüsü değil ek not üniveristeseyi memlekette okumak istiyorum ve dil sıralaması 17k istiyor ea siralamasi 21k istiyor. memleket dışında başka yerde okuyamam tek başıma ne olduğu belirsiz yurtlarda. ayrıca dil sınıfında arkadaşım yok 4 saat dile giren hoca berbat otesi ben etrafımdaki çevreye göre şekil alan bir insanım mesela 9. sinifta duz gecmisken 10. sinifta takdir aldim ( sinif degistirdim )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Baki,
Anladığım kadarıyla karar vermekte zorlanıyorsun ve bu durumda seni en doğru şekilde yönlendirmek istiyorum. Öncelikle ilgi ve yeteneklerin doğrultusunda bir seçim yapman, kariyerinde ve akademik yaşamında seni daha mutlu ve başarılı kılacaktır. Eşit Ağırlık seçeneğinde matematikten sıkıldığını ve zorlandığını ifade etmişsin. Bu durum motivasyonunu düşürebilir ve uzun vadede mezuniyet sonrası kariyer hedeflerini zorlaştırabilir. Eğer edebiyat, tarih, coğrafya gibi derslerde başarılıysan ve bu dersleri seviyorsan, bu yöne odaklanman kariyerin açısından daha doğru olabilir.
İngilizceye aşırı bir ilgin olmadığını belirtmişsin ama yine de dil derslerinde başarılıysan ve İngilizce öğretmenliği gibi bir mesleğe sıcak bakıyorsan, bu alanda da başarılı olabilirsin. Dil sınıfındaki hoca ve arkadaş ortamının seni olumsuz etkilediğini söylüyorsun. Bu konuda belki de farklı bir dil kursu ya da özel dersler almayı deneyebilirsin, böylece dil konusundaki eksiklerini tamamlayabilirsin.
Son olarak, eğer memleketinde kalmayı istiyorsan ve buna uygun bir dil programı hedefliyorsan, bu tercih senin için daha mantıklı olabilir. Ancak unutma, bu karar senin yaşam kaliteni ve akademik motivasyonunu doğrudan etkileyecektir. Kendi yetkinliklerin ve uzun vadede ulaşmak istediğin hedefler doğrultusunda bir seçim yapmanı öneririm.
Cesaretini kırma ve kendine güven, hangi yolu seçersen seç başarı seninle olacaktır! 🚀📚🌟