Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 29.08.2024 tarihinde Narin hakkında çocuğun kişilik hakları ve ikincil mağduriyetinin önlenmesi gerekçesiyle soruşturma süresince tüm yazılı görsel ve internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü yayınların yapılması hakkında yayın yasağı getirilmiştir. Siz yayın yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Kamil,
Yayın yasağı konusunu ele alırken toplumsal faydanın göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum. Narin Güran olayında çocuğun kişilik hakları ve ikincil mağduriyetinin önlenmesi gerekçesiyle alınan bu karar, genç yaşta olan bireylerin korunması adına önemli bir adım olabilir. Medyanın olayları büyütmesi ve detayları sürekli gündemde tutması, mağdur aileler üzerinde baskı oluşturabilir ve çocuğa yönelik hassasiyetleri göz ardı edebilir. Evet, toplumun bilgi edinme hakkı önemli ancak çocukların ruh sağlığını ve geleceklerini korumak da bir o kadar değerli.
Sana kariyer yolculuğunda empati ve toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmeni tavsiye ederim. Başarılar dilerim! 🎓📚
Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Çocuk konusunda benzer hassasiyetlerimizin olması da beni sevindirdi. Aşağıya Müslüme Yağal kızımızın ölümü üzerine gelen yayın yasağına dair yayınlanan bir yazımı bırakıyorum. Umarım vakit bulup okursunuz. Tavsiyeniz için teşekkürler. Saygılar
x.com/turkishindy/status/1465280377510150146?s=48
Sevgili dostum Kamil,
Yazını okumaktan memnuniyet duyarım. Çocukların haklarını ve mağduriyetlerini korumak hepimizin sorumluluğu. Hassasiyetini ve bu konuda kaleme aldığın düşünceleri takdir ediyorum. Saygılar ve başarılar dilerim. 📖✍️
Sevgiler,
Bilgin