Bu kirli zihniyet var olmaya devam ettikce maalesef boyle "Narin"ler bitmez 😭😭
Narin 🕊️🕊️

Anne , Ağabey ve Amca agirlastirilmis muebbet hapis cezasi aldi.
İtirafci 4 sene ceza aldi.
Sizce adil bir karar mı?
.
.
.
@Barış_LonelyForever @busegmss @madamlila @isabella181919 @0_Nyks_0
Sizleri cok seviyorum sayin modlar 🙏🙏
Allah belalarını versin inşallah yüzleri gülmesin.. nasıl kıydılar gül gibi yavruya, müebbet ne idam lazım onlar ya idam, 1 kere ya 1 kere yapsalar idam, eminim ki bazıları güt korkusundan yapmaya kalkmaz. Çok acı verici bir şey, bu dünyaya çocuk bile getirmeye korkuyor insan artık.
Seriat gelmeden idam olsun
@isabella181919 anne abi ve amcaya ağırlaştırırlmış müebbet verirken nevzata 4 yıl 6 ay vermek ne demek ya bu adam tamam belki gerçekten tehditle yaptı ama suçun cezası bu kadar az olmamalıydı küçücük bir kızı çürümeye terk eden de katildir bana göre
Aynen öyle katılıyorum 4 yıl ne ya şakamidur? 15 i var en az el kadar bebek utanmadılar mı
Allah belalarını versin. Niye o küçücük kızın canına kıydılar hâlâ belli değil, umarım cennette mutlusundur Narin. Canım benim. İlk değilsin belki ama sonucu ol güzel kız, umarım senden başka Narin'ler öldürülen değil, narince sevilerek yetiştirilen çocuklar olur.
Nevzat kimsesizin biri arkasında duracak kimsesi yok, doğru düzgün avukatı bile yoktu. Adama suçu atıp sıyrılmayı planlıyorlardı planları foss oldu. Adam muhtemelen her şeyi itiraf etti o yüzden cezası az oldu. Ama o Nevzatı da öldürürler bence bırakmazlar
Daha bitmedi aslında ama şimdilik hersey ailenin istedigi gibi gidiyor sonuc cocuk niye öldürüldü bilmiyoruz hiçte bilemeyecegiz hos bu sadece ailenin planida degildi bakalim
Yok yok bunlar oralarda günlük olaylar ceza aldılar:) simdi ust mahkemeye orada abi itirafçı vs Yani bakalim nasil kapatacaklar ama neden belli olmayacak
Cevap
7Cevap
Allah belalarını versin.. umarım hak ettikleri cezaları çekerler.
Ne dusuneyim ki cocuklara bile isteye kotu davranan insanlardan hoslanmiyorum. Zaten turkiye'de gercek insan sayisi cok azaldi. Her yer garip garip tiplerle dolu. Ulke koskoca kadin ve cocuk pazarlama mekani gibi oldu.
Millet teknolojide cigir aciyo biz hala sarikli sakalli pedofillerin zirvalariyla ugrasiyoz.
Tamamen saçmalık olmuş dört sene ya hırsızlık bile o kadar almıyor dur kafayı yemiş bunlar
dava dosyasinin tamamini paylasmalarini bekliyorum keske avukati sizdirsa
bugun 50 kere daha paylasacaklar bunu orasi kesin. Hiç bisi düsünmüyoruz baydi artik
@0_Nyks_0 Basin almiş bir konuyu üstünden prim yaparak aylarca devam etmiş o kızın ölümünün üstünden 27 kiz ve 48 kadin öldürüldü ikide onlara yorum yapin duyarli hanim. Ama populer olmus konuyu konusmak daha kolay tabi pirimi kolay olur.
@0_Nyks_0 Sitede yaşim 100 ablasi bunun yasla degil beyinle alakasi var can candir bizde ondan bahsediyoruz hani okuma algilaman yerinde olursa ne yazdigini anliyacaksin
@0_Nyks_0 Ufff sende harbiden baydin ha git ne yaziyorsan yaz hadi senlemi ugrasacam simdi
O köyün üzerine komple beton döküp kapatmak lazım
adil değil. itirafçı az almış. fazla almaliydi bence
Memleketin bunca sorunu varken aylarca bunu gundem yaptilarya ne diyim
Nevzatta ağırlaştırılmış müebbet almalıydı. Tam adalet olurdu
Öyle de bro yardım yataklık 10 gün sakladı
Çocuk öyle çürümüş ki kemikleri çıkmış beter olsunlar inşallah bu dünyada cehennemi yaşasınlar ancak olayın ne olduğunu hala bilmiyoruz bu kıza nasıl neden kıyarlar?
İdam etmeleri gerekiyordu
Zavallı çocuklar dilerm bu son olur
Adil değil kısasa kısas olmadıkça
Nevzat az almış bence
maalesef adil degil
Böyle pislikkerin aldığı nefes haram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?