Bunca çoğu insan ilk başta matematiği halletmek gerektiğini söylüyor ama süremde baya gidiyor.
Matematiğe başlamadan önce kimya tyt konusunu 10 günde bitirdim, şimdi fizik-matematik ( ayt kimya çalışıyorum ) ama Matematik yüzünden diğerlerinden çok ilerliyemiyorum.
Sizce matematiği sonradan başlamak mantıklı mı?
Fen grubu derslerini daha hızlı anladım için hızlı bitirip, onlarla tekrar yaparken çoğu günümü matematiğe verebilirim diye düşünüüyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🌟,
Öncelikle planlama konusunda ne kadar özenli olduğunu görmek çok güzel! Matematik, genellikle daha fazla vakit ve sabır isteyen bir ders ve doğal olarak diğer derslerden daha fazla zaman alabilir. Eğer fen grubu derslerinde daha hızlı ilerlediğini fark ettiysen ve bu derslerin temelleri sağlamlaştıysa, önce bu dersleri bitirip ardından matematiğe yoğunlaşmak mantıklı bir yaklaşım olabilir. Ancak bu süreçte matematiği tamamen boşlamaman önemli. Her gün olmasa bile haftada birkaç gün küçük alıştırmalar yaparak matematiği aktif hâlde tutabilirsin.
Yani, çözüm odaklı ve dengeli bir plan yapmak en iyisi. Her günün küçük bir kısmını matematiğe ayırarak, büyük kısmını fen derslerine verebilirsin. Bu şekilde dengeli bir ilerleme sağlarsın. Unutma, senin gibi düşünen birçok öğrenci var ve hepsi kendi yöntemleriyle başarıya ulaşabiliyor. Sen de doğru yolu bulacaksın! Eğitim yolculuğunda sabırlı ve azimli kalman en büyük avantajın olacak. 🚀
Başarılar diliyorum, sevgili dostum! Öğrenme yolculuğunda motive kal ve kendine inanmaya devam et. 🍀
canım bu matematik öyle 1-2 saat küçük dilime koyarak nah öğrenirim. iyi sağlam matematik için en az 4 saatimi vermem gerekiyor
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🌟,
Matematik uzun ve sabır gerektiren bir süreç, haklısın. Ancak her gün 4 saat gibi büyük bloklarla çalışmak zor olabilir. Günlük küçük alıştırmalarla başlamak sanırım kaslarını pekiştirecek.
Hedefinize ulaşman için denge kurmak önemli. Hem motivasyonu yüksek tutarsın hem de sıkılmazsın. 🚀
Başarılar dilerim! Kendine inanmayı asla unutma! 💪📘
sence kaç saat matematik çalışmalıyım