Eğitim & Kariyer Matematik nereden başlanır? Sudenazdicle Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben matematik anlamıyorum. Matamatik nerden başlamalıyım üniversitesi sınavları için. Test öneriniz var mı? . Matematik nereden başlanır? Cevapla Üniversite Soruları Matematik Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı. Sıfırdan başla işte Temel matematik kitabını 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bunu ben de düşünmüştüm bir ara antrenmanlarla matematik aldım ama işe yaramadı :D 1 0 Yorumla
twister0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Cok kotuyse temelden baslamalisin konu anlatimlariyla ama test icin diyosan yargi yayinlari iyiydi galiba 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Önce matematik olarak yazmak ile başlamalısın. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Önce Türkçe öğren 0 4 Yorumla Sudenazdicle +1 yıl tamam bence sende kelime kurallarıını öğren. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterince düzgün konuşur ve yazarım. Matematiğim de iyidir ki matematik öğretmeniyim 😌 eleştiri değil canım tavsiyeydi 🙈 Yorumla Sudenazdicle +1 yıl Ben düzgün yazdım. Suç klavyede matamatikten yazacağına matamatik yazdı. Öğretmenlik hayatın'da başırılar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da tüm hayatında başarılar dilerim canım 😌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıfırdan başla işte Temel matematik kitabını
Bunu ben de düşünmüştüm bir ara antrenmanlarla matematik aldım ama işe yaramadı :D
Cok kotuyse temelden baslamalisin konu anlatimlariyla ama test icin diyosan yargi yayinlari iyiydi galiba
Önce matematik olarak yazmak ile başlamalısın.
benım matematıgım ıyıdır
Mat 1 ile başla
Dört işlem
Önce Türkçe öğren
tamam bence sende kelime kurallarıını öğren.
Yeterince düzgün konuşur ve yazarım. Matematiğim de iyidir ki matematik öğretmeniyim 😌 eleştiri değil canım tavsiyeydi 🙈
Ben düzgün yazdım. Suç klavyede matamatikten yazacağına matamatik yazdı. Öğretmenlik hayatın'da başırılar.
Sana da tüm hayatında başarılar dilerim canım 😌