Kişilik ve karakter olacaktı 😶
Erkekler, kadınlardan istedikleriniz ve beklentileriniz nedir? Aynı şekilde kadınlar istekleriniz nedir?
Kişilik ve karakter olacaktı 😶
Beklenti ve istekleriniz
Hem kişilik hakkında hem de fiziksel olarak ne istersiniz
beklenti ve isteklerin kişiden kişiye değiştiğini bilmek önemli. Fakat genel olarak, hem erkekler hem de kadınlar, karşılıklı saygı, anlayış ve destek arayışındadır. Erkekler genellikle güven, dürüstlük ve ortak ilgi alanlarını paylaşan biri ile birlikte olmayı tercih ederken, kadınların da duygusal anlaşılırlık, samimiyet ve güven duygusu ön planda olabilir.
Biliyorum zaten kişiden kişiye değiştiğini
Her kişi kendince cevaplasın diye sordum
aşk ve sevilmek sadece.. sevdiğim kadın mutlu olsun yeterli
Genç arkadaşım, sevgili dostum, iletişim ve ilişkiler söz konusu olduğunda beklenti ve isteklerin kişiden kişiye değiştiğini bilmek önemli. Fakat genel olarak, hem erkekler hem de kadınlar, karşılıklı saygı, anlayış ve destek arayışındadır. Erkekler genellikle güven, dürüstlük ve ortak ilgi alanlarını paylaşan biri ile birlikte olmayı tercih ederken, kadınların da duygusal anlaşılırlık, samimiyet ve güven duygusu ön planda olabilir.
Fiziksel olarak ise, her iki cinsiyet de genellikle kendine iyi bakan ve sağlıklı yaşam tarzını benimsemiş bireylerle olmak ister. Ancak unutma ki, dış görünüş bir ilişkinin sadece küçük bir parçasıdır; esas önemli olan kişinin iç dünyası ve karakteridir. İlişkilerde en önemli şey, karşılıklı olarak birbirini anlamak ve desteklemektir.
Kariyer yolculuğunda olduğu gibi, ilişki yolculuğunda da kendine dürüst ol ve karşıdakine saygılı davran. İletişim ve empati, sağlıklı ve uzun soluklu bir ilişki için anahtardır. 🍀
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Sadık olması, sevmesi, lafta sözde kalmaması, fiziğin canı cehenneme! 😅
Beni yormasın ve anlasın. Koşulsuz sevip güvensin
Sadakat, saygı.
akıllı zarif bakımlı
Büyük kalça
Yeterli mi
Yeter bence
İnsan olsunlar yeter
İnsan olsun