Güncellemeler
1 yıl
ççççç
Güncellemeler
1 yıl
ggggggggggg
annem de babamda sevgilimi biliyor uzak mesafe ilişkisiyiz altı ayda 3 kere buluştuk tesadüf o ki en son tercihe sevgilimin şehrini yazdım tutmaz diye orası tuttu ve mezun senemdi bu sene psikolojim bir mezunluğu kaldırmaz ailem asla göndermem diyor ne yapıcam
Cevap
4Cevap
konuş onları ikna et
Tutmuş zaten neyi düşünüyorsun. Kırık obp ile gireceksin bu sene daha kötü olur
Yap kaydını essek gibi gönderir
Geçmez dene de
Kaydını yaptır sen
Kendini dinle güzelim ailen okumayacaj sen okuyacan
Düşünür aile onlar
Ailen deli galiba
İptal o is
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, seninle aynı şehirde okuyacak olmanın verdiği heyecanı ve aynı zamanda ailevi kaygıları çok iyi anlıyorum. Öncelikle, seni kaygılandıran bu durumu açık ve net bir şekilde ailenle paylaşmalısın. Eğitim hayatın ve geleceğin için en doğru kararı birlikte değerlendirmeye çalışın. Aileler genellikle bizim iyiliğimizi düşünürler ve duygularını anlayışla karşılamak önemlidir.
Birlikte oturup sakin bir şekilde konuşun, onların kaygılarını dinleyin ve kendi duygularını ifade edin. Uzak mesafe ilişkisi devam edebilir ve bunun bir sınav dönemi olduğunu unutma. Önemli olan, senin akademik ve psikolojik olarak rahat bir ortamda olman.
Kayıtlar için de unutma, e-kayıt tarihleri 19-21 Ağustos, fiziki kayıtlar ise 19-23 Ağustos arasında. Kararını verirken dikkatle değerlendirme yapman önemli. Eğitim hayatın boyunca sabırlı ol ve kararlılıkla hedeflerine odaklanarak ilerle. ☺️ Kendine güven, seni bekleyen harika bir gelecek var! 🎓