11. Sınıfım (18 yaşımdayım anaokuluna fazladan gittim) annem ve babam ayrı ben annem ve abimle yaşıyorum İstanbul'da. Üniversiteyi şehir dışında okumak istiyorum öncelikli hedefim Ege Tıp ama o olmazsa başka şehirlerde tıp istiyorum. Üniversite hayatini ailemle beraber geçirdiğimi asla hayal edemiyorum İstanbul'da yaşayanların anlaması için biz Beylikdüzünde oturuyoruz ve annem buyukcekmeceye gitmeme bile laf yapıyor Üniversitede ise anca belki 2-3 ayda bir kere taksime gitmeme izin verirmiş ama ben boyle bir hayat asla yasamak istemiyorum zaten lisem koronaydi baskilardı geçti üniversitede bol bol eğlenmek oyunculuk kursuna dans kursuna gitmek hayatımi yasamak istiyorum. Annem biraz dinine düşkün bir insan ona saygı duyuyorum ama ben öyle değilim dizimde etek giymeme bile laf yapıyor, senelerdir bir kere bile sevgilim olduğunda ona anlatamadım (11 yasimdayken sınıftan bi çocuktan hoşlandığımı öğrendi babamı arayıp kızın o*ospu oluyor ona göre dedi). Annem şehir dışında okumama asla izin vermiyor zamanında abimi de yollamamış ben de asla gidemezmişim eğer öyle bir tercih yaparsam beni evlatlıktan reddedermiş bir daha suratını göremezmişim abim de sürekli bak göreceksin bu nankör seni bırakıp gidicek benim gibi yapmicak vs diyor. Babam ise bana destekci oldugunu soyluyor bir kere söyledim arkadasimla izmirde okumak eve cikmak istiyoruz diye tamam kizim ben sana destek olurum kredi cekerim araba da alirim istersen sen yeter ki kazan ben arkandayim dedi. Babam zaten genel olarak beni çok sıkmaz onun yanına gittiğimde istediğim gibi giyinmeme, içki içmeme izin verir (annemin haberi yok tabi ki). Universite sinavina daha neredeyse 1 sene var çok çalışmam gerek biliyorum ama çalışma hevesim kalmadi ne zaman üniversite konusu acilsa annem istanbulu tutturamazsan evi satar oraya yerleşiriz biz nereye sen oraya dizimin dibinden ayrılamazsın diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ev ortamı da pek huzurlu değil haftada en az bir defa abimle birbirimize giriyoruz sürekli kiricam ağzını burnunu o olucak vs diyor bazen üstüme yürümeye kalkiuor önümdeki kalan seneleri de böyle geçirmek istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer