8 ayNe saçma bir mantık sanki başka bir şehirde okuduğunu varsayalım orada sevgilin olamayacakmı nereye kadar engel olabilecekler dürüstçe söylemişsin bulunduğun durumu ailen sabit fikirli sanırım buna rağmen onay vermediklerine göre saçmasapan bir şekilde geleceğine engel oluyor psikolojini ruh halini düşünmüyorlar şöyle yaparsın sevgilini ailen ile tanıştırmayı dene belki işe yarar ya da risk alıp kendi başının çaresine bakmalısın biraz sıkıntı yaşarsın belki sonradan insafa gelirler bu iki seçenekten başka şansın yok gibi görünüyor diğer yandan birde şöyle bir durum söz uzaktan görüştüğün kişiyi ne kadar iyi tanıyabilirsin hayatını cehenneme çevirse buda sıkıntılı ailende bu konuda haklı
01 Yorumla- 8 ay
1 yıllık soru neden karşıma çıkar
En İyi Cevaplar
1 yılİstemez tabi. Ailenden izin alamdan sevgilinle görüşebileceksin. Uygunsuz şeyleri kolayca yapabilirsin. Yapamazsın belki ama ailen bu konuda sevgiline güvenmez
00 Yorumla
Ailenin bu konulara bakış açısını biliyorsan keşke baştan kalkıp sevgilinin olduğunu söylemeseydin. Hadi söyledin diyelim keşke aynı ilin çıktığını söylemeseydin. Hadi bunu da söyledin diyelim bir şekilde deseydin ki sevgilim başka şehire taşınacak vs vs. Evet yalan yalandır. Beyazı siyahı olmaz. Fakat konu senin eğitiminle kariyer hayatınla alakalıysa yapacak bir şey yok.
30 Yorumla
8 ayYahu sanki onun şehrine değil de başka şehre gitsen orada sevgili yapmayacak mısın? Burada da sevgilim olabilirdi de, başka şehre gitsem orada da olabilir, olunca noluyor, bu kadar büyütmeyin de
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, bu gerçekten zor bir durum. Ailene açık ve dürüst bir şekilde duygularını ve durumunu ifade etmeni öneririm. Onların endişelerini anlamaya çalışırken, aynı zamanda senin de süreçte ne kadar yorulduğunu ve bir mezun yılı daha yaşamanın sana yaratabileceği olumsuzlukları anlat. Belki ailenle bir uzlaşma yolu bulabilirsiniz; örneğin, sevgilinin şehirde olması senin için bir avantaj olabilir ve derslerine daha motive bir şekilde odaklanabilirsin.
Ayrıca, önemli olan senin mutluluğun ve mental sağlığın. Başarıya giden yolda huzurlu olmak büyük bir etken. Bu sürecin sonunda akademik yılını başarılı bir şekilde tamamlamak için ihtiyaçlarını ve endişelerini açıkça dile getir. Bu tür zorluklar gelişimine ve ilişkilerinle olan bağlarına güç katar.
Unutma, hayatta her zaman dengeyi bulmaya çalışmak ve sevdiklerinle birlikte işbirliği yapmak en sağlıklısıdır. Ne olursa olsun, adımlarını kendi mutluluğun ve geleceğin doğrultusunda atmalısın. 💪📚00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEe sevgilinde aynı şehirde okumanı istemeyen ailen daha 18 yaşındayken neden sevgilin olduğunu ve onun hangi şehirde okuduğunu biliyor ki ben 24 yaşındayım rahat olmama rağmen babam hala bilmez annem ise ne zaman sevgilim olduysa hep bir sene sonra falan öğrenir. Bilsin içleri rahat etsin diye söylediğiniz zaman bir çok rahatsızlığa sebebiyet verebiliyor. Ayrıca genciz insanın hayatına birileri girip çıkabiliyor hepsini aileye söylesen ohooooo. Eğer olur da gitmeyi başarırsan ya da gitmesen bile ilişkin biter vs. Ama bir öneri olsun hiçbir zaman hıppp diye ilişkinin en başında ebeveynlerinize söylemeyin boşverin
71 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel tavsiye veriyor yaşını almış ablası 😒
Gizli Üye(30-35)1 yılKız sen niye sevgilinin yerini söylüyosun ailene. Diyelim çocuk İzmir'de olsun, ailene aaa İzmir tutmuş deseydin sevgilimle aynı şehirde olucaz demeseydin. Zaten üniversiteye başlayınca en fazla 1 sene daha takılır başka insanlarla tanıştıkça birbirinizden soğurdunuz, büyütecek bir durum yok
42 Yorumla
Soran1 yılaileme ne dicem
Cevap sahibi1 yılSiz de benimle gelin ev tutarız ordan hem benim için rahatlık olur siz evle ilgilenirken ben rahatça ders çalışabilirim hem de sizin içiniz rahat eder diyebilirsin. Eğer kabul ederlerse ve giderseniz çocukla çaktırmadan buluşurdunuz senin okuluna falan gelirdi görüşürdünüz. Sonuçta ailen de kampüse gelicek değil, görmezlerdi
1 yılAyrıldık de ağla. Tipini falan görmemişlerdir zaten. Onlardan gizli ilişki yürütürsünüz. İleride tanıştırırsan da onu başka biriymiş gibi tanıştırırsın.
34 Yorumla
Soran1 yılyaa direkt bizi cinsel ilişkiye sokmuş yorumlar biz kendimizi biliyoruz yapmayız psikolojim bozuldu iyice
- 1 yıl
Bu da biraz saçma bı yorum olmuş
- 1 yıl
@Gizem_Nur2 Neden ki? Her halükarda gittiği herhangi bir şehirde sevgili yapabilir. Ailesi saçmalamış. Max çözüm önerisi de böyle olur. Senin önerin ne?
- 1 yıl
@Celebrindir Bak evet dediğin gibi sevgili yapabilir ama ailesinin güvenini kazanması gerekiyor
Ayrıldığını söyle ama şöyle bir şeyde var anne veya baba hissederler bazı şeyleri ve geneldede haklı çıkarlar senin doğru bildiğin onlara yanlış gelebilir bu yüzden izin vermemeleri normal
24 Yorumla
Soran1 yılne alaka ya cidden siz çok fesatsınız
1 yılÖnce çenenizi tutmayı öğrenin, bu bölümü geçmişiniz otur al karşına konuş ailenle, sevgilinin yanına gitmesen hayatına aynı şehirde bulunduğun başka biride girebilir, anlat bunu onlara
33 Yorumla
Soran1 yılevet
Soran1 yılyorumdaki herkes bizi cinsel ilişkiye sokmuş
- 1 yıl
Burdan çokta akıl beklememek lazım zaten, kafa hep orada maalesef
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi bölümü kazandın? Ailene üniversite mezunu olmanın avantajlarından kazanmak için o kadar ders çalışıp çabaladığından bahset yurtta kalacağını söylersen giriş çıkış saatleri belli olduğu için izin verebilirler
11 Yorumla
Soran1 yılyurtta kalıcam
1 yılİkna edemezsin, onlarda biliyor beraber olduğunuzda başına gelecekleri.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben geri kafalı 🤣🤣🤣
Sevgi ve saygıyla..
Aileni sevgılınle tanıstır deyin orada basına bişey gelecek olsa kötü seyleri öne sürğn o var ve sizden önce yetisebılır yakın diye ikna etmeye çalışın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAileni dinle ailenin bildiği var, uzakta senden haber alamadan durmak istemiyorlar ki hakları da var. Onca seni bakıp büyütmüşler sen de onlara ihanet etme, anne baba sözü her şeyden değerlidir. Sonra çok üzülürsün.
10 YorumlaKaçarım de, siz göndermezseniz ben kaçar giderim de. Okulun ne güzel çıkmış, bir de bunlar saçma canım triplere giriyor ya
00 Yorumla
1 yılBence neden istemediklerini sorup onlarla konuşmalısın ve bence mezuna kalmak istemiyorsan da bunu ailene söylemelisin.
00 Yorumla
1 yılkeşke sevgilinin kazandığı şehri söylemeseydin. annenlerle düzgünce konuş psikolojim mezuna kalmayı kaldırmaz de
00 YorumlaHangı sehır çıktı
Bence kendı hayatını yaşa ilerde pısman olmamak icın sevgılınden bırgun ayrılsanda ıcımde kalmadı dersın bence çok güzel sevgılıyle unıversıte okumak şu an evlıyım keşke bızde esımle zamanında böyle şeyler yasasaydık dedım Şu an11 Yorumla
Soran1 yılsakarya
millet hemen seks yapacaksınız demiş ne alaka kendileri gibi sanıyorlar herkesi
1 yılBölümün nedir ve hangi üniversite bunu sorayım
10 Yorumla
1 yıl1 yıl geçmiş soru ama yine de cevap vereyim özel hayatınızı ailenize anlatmayıp susacaksınız
00 Yorumla
1 yılO neden senin şehrine gelmiyor sen gitmeyi tercih ediyorsun
00 YorumlaO okul nası bitecek takılmaktan boş ver baska sehırde okuyun sevıyosa ayrılmazsınız zaten
00 YorumlaHayatta neler var neler de ailene. Dert ettiğinize bakın de
00 Yorumla
1 yılYerinde olsam ailemi dinlerdim. Sonuçta toplumu iyi biliyorlar.
00 Yorumla
1 yılFarklı şehirse muhtemelen yurtta kalacaksın, ailene yurtlardaki yurda giriş çıkış saatlerinin olduğunu, izin sayının belirli olduğundan bahset. Güzel bir hayat için kariyer için gittiğini ve yurtta kalırsan eğer zaten güvenebileceklerini anlat
03 Yorumla
Soran1 yılyorumlarda herkes bizi cinsel ilişkiye sokmuş resmen
- 1 yıl
Ben o anlamda dememiştim, bizde erkek arkadaşımla beraber ailemizden farklı şehirde okuduk. Benimde ailem gitmeme karşıydı. Ailelerin korkusu yanlış bir şey yapmamızdan korkmaları, o korkuyu da ben bu güvenceyi vererek kırdım
Soran1 yılözelden konuşabilir miyiz
Ailenizin kıymetini anladığınızda çok geç olacak yazık
00 YorumlaÜniversiteye gidince sevgili kalmaz aklında
00 Yorumla
1 yılWalla gideceğim diyip gideceksin yani başka yolu yok gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAilen bir hevestir diyip geçer diye düşündüğü için uzaktan bir şey demiyor. Ama yakınlaşmalar belki hayatını kökünden değiştirecek
10 Yorumla
1 yılBilmelerine gerek yok aileler gerçekten çocuklarının iyiliğini düşünürler ama kendi pencerelerinden bakarlar olaya sen bi şekilde ikna etsen bile akılları hep sende kalacaktır bazen sadece yalan söylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrılacağım falan de hatta yanlarında arayıp ayrılmak istiyorum vs de belki o şekilde inanabilirler
01 Yorumla
Soran1 yılyorumdaki herkes bizi cinsel ilişkiye sokmuş😞
1 yılSevgilinle aynu şehirde okumak gibi bi
Hata yapma sakın ben yaptım sen yapma21 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani
8 ayAilen istemiyosa zorlama vardır bi bildikleri benim kuzenimde sevgilisiyle aynı şehirde üniversite okuyo ailesi bişey demiyo herkesin kendi düşüncesi.
00 Yorumlaondan ayrılırsan üniversite seçiminden pişman olursun üniversite aşkları genelde uzun sürmez hayatına odaklanmanı tavsiye ederim geleceğin için en doğrusunu yap
00 Yorumla
1 yılBence bir bildikleri vardır inları dinle yeni bir sevgili bulabilirsin ama yeni bir aile asla ilerde hayatında olup olmayacağını bilmediğin biri için aileni üzme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEdemezsin haklıda aq orada ye iç seks yap istemez tabi
06 Yorumla- 1 yıl
Bu onun temel yaşam hakları yalnız sjdbjdjskdjdkfjldjdkf
Cevap sahibi1 yılSeni becermesi Hakkı mı yani
- 1 yıl
Cinsellik yasamak herkesin hakkı. q
Cevap sahibi1 yılDoğru söylüyorsun seni korumaya çalışmakta babanın hakkı aq
Cevap sahibi1 yılKızını başkasının altında olduğunu istemiyor
- 1 yıl
Tamam boş ver
1 yılAilen sence de mantıklı düşünmüyor mu hadi o çocukla aranda bir şey geçti ve ilerde ayrıldınız kimse almaz seni orayı diktirsen dahi belli olur ortada kalırsın ateşle barut yan yana durmaz
00 Yorumla
10 ayKaydını yaptır ama gitme. Dönem arası ya da yılsonu ösym puanına göre yatay geçiş yaparsın. Geçmiş olsun. Ailende haklı ayrıca.
00 Yorumla
1 yılAyrıldık deyin gidin şehre yine burada şu Bolum tutuyor ama ben onu okumak istiyorum zaten ayrıldık diye yalan söyleyebilirsin
00 Yorumla
1 yılSaçma bi durummuş ama ikna etcek bi yöntem yok bence. Zorla gidersen bir şey yapamazlar
01 Yorumla
Soran1 yılne yapıcam bugün kayıtlar için son gün
sevgilinin olduğunu söylememeliydin aileler Z kuşağı gibi modern değil eski kafalilar çogunlukla
12 Yorumla- 1 yıl
Bunun kulakla alakası yok her aile çocuklarını korumak isyer.
Kız diyelim bir şeyler yaşadı ve sonu ayrılık oldu hamilede kaldı veya kalmadı o psikolojiyi taşımak kolay mı ve onun olduğu şehirde, o psikolojiyle okumaya devam etmek işkence gibi gelecektir. Ailesinin geri kafalı olduğunu değil tüm varyasyonları hesap etmediğini bilmeden bu kanıya varmak önyargıdır. - 1 yıl
eğer aile çocuk ok doğdugu andan beri ona gereken her şeyi ogretim hayat dersi verdiyse kız zaten erkeklere guven olmayacagini bilir ve onunla baş başa kalmaz eğer bir ailede kizin babasi kizina gereken sevgiyi gosterdiyse kizinin kahramani olabilmişse ve dediğim gibi verilmesi gereken hayat derslerini vermişse kiz kendisini koruyabilir ve erkek seçerken de doğru seçimi yapar
Gizli Üye(25-29)1 yılBeraber aynı şehirde okuyunca ne oluyor? Sen şimdi bu kafayla aynı evi tutmayı falan da düşüyorsundur dimi?
01 Yorumla
Soran1 yılasla
Evlenmeden öpüşüp elleşmeni seks yapmanı istemiyorlar çünkü
04 Yorumla- 1 yıl
İyide yapan her türlü yapar
- 1 yıl
Nasıl yok, yapan her türlü yapar. Neler gördüm ben
1 yılMuhtemelen hataya düşmenizden dolayı korkuları var, dolayısıyla haklılar..
00 Yorumla
1 yılWalla dunaynin en güzel hissidir ama ailen sonunu bildigi için işin vermez asla😊
00 Yorumla
1 yılKısmetli il çıkmış yani doğru yoldasınız demek
02 Yorumla
Soran1 yılgerçekten mi
- 1 yıl
Evett
Gizli Üye(18-24)1 yılYurtta kalırsın oradaki sistem ve derslerin yuzunden sevgilinle istesen de bukusamazsin zaten ailenin de kafasi rahat olur
00 Yorumla
1 yılYalan söyle bu kadar basit😀
04 Yorumla
Soran1 yılyorumdaki herkes seks yapacaksınız demiş bizim millet neden bu kadar aç cinselliğe
ikimizde birbirimizi biliyoruz yapmayız öyle şeyler- 1 yıl
Sapık çok ciddiye alma anın tadını çıkart mutlu ol unutma hayatındaki en önemli kişi sensin.
Soran1 yılseks yapacak biri olarak algılanmam gururuma dokunuyor üzüyor
- 1 yıl
boş ver kimse için üzülme.
1 yılAyrıldık diye kandır
02 Yorumla
Soran1 yılkanmıyorlar
- 1 yıl
Niye
Gizli Üye(30-35)9 ayKızım sen ml mısın sevgilim mezuna kaldı de yalan söyle
00 Yorumla
1 yılKıza bir şeyin sürekli güncel yapmış 😂
00 Yorumla
1 yılSevgilinde ikna etsin
00 Yorumla
1 yılAyni şehirde olduğunu soyleme
00 Yorumla
1 yılNe saçma konular yaa, aileni dinlememelisin
00 Yorumla
1 yılKazandın mı aynı şehri sonuçlar açıklandı
00 Yorumla
1 yılGüvenmiyor demek ki hem sana hem sevgiline
00 YorumlaGidemeyeceksin o zaman
00 Yorumla
1 yılOkuma zaten o ne öyle yapışık ikiz gibi
00 Yorumla
1 yılBu aileler a*tal evden kaç bence
28 Yorumla
Soran1 yıloffff napıcam bilmiyorum
- 1 yıl
Dik başlı olmazsan hiçbir istediğini elde edemezsin benden söylemesi. Ben de zorluk yaşadım zamanında ama istediğimi elde ettim. Şu an hepsini çıkardım hayatımdan. Görüşmüyorum
- 1 yıl
Gencecik, aklı karışık cahil bir kıza ne biçim akıllar veriyorsun?
- 1 yıl
Ya kes daha fazla saçmalama, ne halt edersen et başkasının hayatına burnunu sokma.
Soran1 yılcahil değilim
- 1 yıl
Ablacım yaş anlamında dedim, toysun yani. Dinleme şu terbiyesizi... Sev, görüş tabii ki de ama aileni göz ardı etme lütfen...
- 1 yıl
@Evanjelina göz ardı etmediği sürece baskı görücek
- 1 yıl
Aklı karışık bir genç kıza nasıl evden kaç diyebiliyorsun, anladığım kadarıyla da çok baskı gören biri değilmiş
Gizli Üye(45 üstü)1 yılailen en iyisini bilyor bunu unutma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana güvenmiyor musunuz diye baskı yap
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl6 ayda 3 kere mi se yaptınız
00 Yorumla
1 yılsevgili için tetcih yapılır mı? Erkek çooook
12 Yorumla
Soran1 yıldetayı oku
- 1 yıl
okudum
8 ayİzmir?