Ben 25 yaşındayım üniversiteye tekrar hazırlanıyorum. İlk üniversitemi belirli sebeplerden bitiremedim ve şimdi baştan başlayacağım. Anadolu üniversitesine, kampüsüne ve olanaklarına aşığım ve hep orada okumayı istedim, kendimi orada hayal ediyorum. Ama aynı zamanda evliyim ve iki çocuğum var ve eşim işi dolayısıyla İzmir'de yaşıyor ama benim bölümüm 9 Eylül de ve ben o okulu o kadar da beğenmedim. Kampüsü , olanakları falan beni tatmin etmedi. Mantığım İzmir diyor ama kalbim Anadolu üniversitesinde işte. Eşim destek gelip giderim de diyor Eskişehirde çocuklarda kreş artı bir bakıcı ile anlaşma aşamasındayım onlarla kalacak ama ben emin değilim işte içim içimi yiyor. Hem eşimden ayrı kalmamızı istemiyorum hem de hayalini kurduğum okulda ve bölümde okumak üniversitenin tadını çıkarmak ve iyi dereceyle oradan mezun olmak istiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçmalamayın okuyup ne olacaksın
Cidden aile olmuşsunuz çocuklarınız var çocukları bakıcı VS çile mi çektireceksiniz
Allah akıl fikir dağıtırken semsiye mi tuttun
Kampüsü begenmemis, 😂😂
Eğitim için mi gidiyorsun gezmeye mi 😂😂
Okuyup hayal ettiğim mesleği elime alıp çalışacağım. Çocuklarım büyüdü ve okul çağına geldiler zaten. Ben de evde tüm gün kalmak istemiyorum artık benlik değil. Sadece ihtiyaç durumunda bakıcı desteği alacağım eşim aynı şehirde olamayacağı için. Eğitim açısından da daha iyi benim istediğim okul zaten ve tekrar üniversiteye dönüyorken lise 5 gibi dedikleri kısmen kötü bir üniversiteye gitmek içimden gelmiyor ama eşim o şehirde o yüzden de kafam karışık ve fikir istedim. Eşim bana destek zaten
Başarılar
Hayırlısı olsun, inşallah sonunu getirirsin, bakıcı, kira bu lar hep masraf birde sen çalışmayacaksın umarım zorlamaz, bşrde üni ye yakın yer tutarsan oralar da çok pahalı, Allah kolaylık versin, durumunuz iyiyse sıkıntı olmaz
Durumumuz iyi çok şükür. Ben sadece manevi yönden emin olamıyorum. Bir yanda eşim bir yanda da hayallerim var çünkü. Ve evlenmeden önce söylemiştim o da tabii demiştim sonra çocuklar oldu büyüdü derken kendime ancak zaman geldi ve bu isteğimi de hayal ettiğim yerde gerçekleştirmek istiyorum
İnşallah olur, Eskişehir küçük yer kocanda hafta sonları gelir ama dikkat etmem lazım üniversite ortamı malum ve gece takılmaların olmaz sa senin için daha. İyi olur, Eskişehir liyim bu arada bir şey sormak istersen sorabilirsin
Gece eşim de varken çıkıyorum anca zaten o yokken çıkmam. İzmirde de olsak öyle olur zaten. Ve evet hafta sonları gelir ama işte 4 sene o yüzden bilemiyorum
Bayağıda çok ama 4 sene, siz karar vereceksiniz tabii ama eğer sadece okuyup çalışmayacaksan hiç gerek yok bence
Çalışacağım da 2. Seneden sonra olur. Freelance çalışabilirim ama ilk senemde değil
Bölümün ne
Animasyon ve grafik çap yapacağım.
İnşallah her şey gönlümce olur, bir sorun olursa yazarsın yardımcı olmaya çalışırım iyi geceler
Teşekkür ederim size de
Kampusu naoacaksinda
İçinde vakit geçirmekten hoşlanıyorum. Anadolu yaz kış doludur mesela 9 Eylülde dersten sonra kimse kalmıyormuş dediklerine göre. Lise 5 gibi yazanlar olmuş ve bu kadar beklemişken hayal ettiğim yerde olmak istiyorum ama eşimden dolayı içim rahat değil
Bencede normal degil mi içinin rahat olmamasi
Neden mesela rahat degil icin
E uzak olacağız haftada 1 anca görüşebiliriz bu da ister istemez beni düşündürüyor. Onun Eskişehirde işi yok ne yazık ki gelemiyor. Ve ben de 4 sene ayrı kalmayı bir noktada göze alamıyorum ama bir yanda da kendi hayallerim var işte. O yüzden çözüme varamıyorum
Ve aklina farkli seylerde gekecek
O konuda bir sıkıntı yok. Allah şaşırtmasın ama zaten 1 senedir işi dolayısıyla başka şehirdeydi ve öyle bir şeyi yapmaz çünkü kendisine de bana da saygısı var ve birbirimize hâlâ aşığız. Zaten ilk firsatta da yanıma gelir her zaman. Ben sadece daha fazla uzak kalmak istemiyorum ve çocukları da düşünüyorum ama 9 Eylül hakkında da hep kötü şeyler duyuyorum ve işte benim elimi kolumu bağlayan kararsız bırakan da bu oluyor
Ne duydunda
Herkes gelmeyin çok kötü. Eğitim kalitesi düştü, işte kampüs dağın başında bir yerden bir yere gidemiyoruz, öğle arasında yemekhanede sıra beklemekten yemek bile yiyemiyoruz falan diyorlar.
Mesela uzak olmaniza ragmen nasil dayaniyorsunuz anlamiyorum
Özel konulardan mı bahsediyorsunuz?
Sadece ozel olarak bakma oda dahil olmak üzere ve ozlem
Sürekli telefonda konuşuyoruz. Görüntülü ve sanal daha çok. Bu sene taşınmamız gerekiyor işte nereye taşınacağımıza karar veremiyorum
Eger anonimsen yorumdan devam etmesek
Hayır değilim ve mesajlaşmaya sıcak bakmıyorum
Sen bilirsinde farki yok mu