Kilom yüzünden mutlu olamayacağımı düşünüyorum?

kendimi sevemiyorum ve nasıl aşacağımı bilmiyorum,

covid dönemindeyken (ortaokuldaydım) gereğinden fazla kilo aldım ama boyum olduğu için aldığım kilo fiziksel olarak fazla göstermiyordu bu yüzden rahattım ama bu kilo konusu ben 7. sınıfa geçtiğim zaman fazla kafama takılmaya başladı ailedeki büyüklerim insülin inesi kullandıkları için bende de genetik olarak bu var benim de insülinim çok yükseliyor 7. sınıftayken bunu dikkate alaraktan diyet yapmaya başladım ve bu abur cuburlardan özellikle de 'KOLA' dan uzaklaştım kilo vermeye başladım ama daha sonra bu düzeni bir şekilde bozdum ve daha da fazla kilo aldım böylece bu kilolar fiğime de yansıdı 8. sınıf oldum ama nedendir bilmiyorum bu sefer kilo verememeye başladım LGS stresine girmiş olabilirim böylece 14 yaşımda 85 kiloları gördüm vücudum aynen şöyle önden göbeğim çıktı ve hem basenlerime çok aldım hem de popom büyüdü yanaklarım çok tombik ve mağzalardan alışveriş yapamıyorum bu da canımı çok sıkıyor ve kendimi sevmemeye başladım hala da öyleyim

yapmak istediğim şeyleri kilom yüzünden (fiziğim yüzünden yapamıyorum) her şeye bunu bahane ediyorum yaşadığım iyi veya kötü şeylerden hiç bir şekilde zevk alamıyorum hayatım berbat

arkadaş edinemiyorum, sevgili yapamıyorum, gezmeye gidemiyorum, insan içine kilom yüzünden çıkamıyorum, alışveriş yapamıyorum, annem ile hep bu yüzden kavga ediyorum en büyük sorunumda kendimi sırf fiziğim ve kilo yüzünden sevemiyorum ama dışarıya bir bakıyorum fiziği hemen hemen benimki gibi olan kadınlar+kızlar benim giyinmek istediğim gibi giyinebilirken ben bir türlü bunu yapamıyorum bunu yapmaya özgüvenim yok

8. sınıf mezuniyet balom kilom yüzünden çok kötü geçti sırf çirkinim diye mezuniyet fotoğrafımı çektirmedim ve balomda kayınvalde elbisesi gibi bir elbise ile gittim ayrıca içime korse giyindim elbise ona rağmen çok sıktı ve balodan erken ayrıldım sınıf masamızda bütün kızlar dansa kaldırılırken beni kimse dansa kaldırmadı o an ağlamak istedim ama ağlayamadım kendimden UTANDIM normalde utanmazken bu son 3 yıldır kendimden utandım ve hala UTANIYORUM bunu aşamıyorum kendimi güzel hissetmiyorum ve bütün yapamadığım şeylerin sorunu bu kilommuş gibi hissediyorum hayatın tadını çıkartamıyorum özgüvensizim ve kendimden gerçekten soğumaya başladım

aynı zamanda da irademi hiçbir şekilde sağlayamıyorum sabırsız ve iradesizim bütün sorunlarımın suçlusunun kilom olduğunu düşünüyorum.

lütfen bana bir çağre bulun benn gerçekten çağresizim ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Kilom yüzünden mutlu olamayacağımı düşünüyorum?