Sizce İstanbul Aydın Üniversitesi nasıl? Ortamı Öğretmenleri vs vs. Sizce gidilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ben zaten Istanbuldayım Ortam derken öğrencilerinin durumunu sordum ortalama nasil tipler var diye Eğitim hakkında yorum yaparsaniz sevinirim
Ortam mi yapacaksin İstanbul'da ortam her türlü var üniversitede olmazsa dışarıda
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ortam yapmıcam sorudan bunu mu çıkardınız? Öğrencilerinin nasıl olduğunu sordum bazı okullarda züppeler varken bazilarinda ortalama insanlar daha fazla o manada sordum
Özellerde bence züppeler kaçınılmaz senin aradığın manada en iyisi büyük şehirlerdeki devlet okulları tabii her okulda olduğu gibi cins hocalarda bu üniversitelerde kaçınılmaz Ama gerçekten her şeyin bir faydası var o an ne kadar sinir etse de
Yıllar önce biraz araştırmıştım fakat işin bu boyutlarına hiç bakmadım Ben de yüksek lisansı özelde yaptım başka bir üniversitede yüksek lisansta genelde olgun insanlar olduğu için bizde pek yoktu ama aynı üniversitenin lisansları sanki biraz zübbeydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ortam mi yapacaksin İstanbul'da ortam her türlü var üniversitede olmazsa dışarıda
Ortam yapmıcam sorudan bunu mu çıkardınız? Öğrencilerinin nasıl olduğunu sordum bazı okullarda züppeler varken bazilarinda ortalama insanlar daha fazla o manada sordum
Özellerde bence züppeler kaçınılmaz senin aradığın manada en iyisi büyük şehirlerdeki devlet okulları tabii her okulda olduğu gibi cins hocalarda bu üniversitelerde kaçınılmaz Ama gerçekten her şeyin bir faydası var o an ne kadar sinir etse de
E tabi her okulda var ama merak ettim o okula gidilir mi diye
Yıllar önce biraz araştırmıştım fakat işin bu boyutlarına hiç bakmadım Ben de yüksek lisansı özelde yaptım başka bir üniversitede yüksek lisansta genelde olgun insanlar olduğu için bizde pek yoktu ama aynı üniversitenin lisansları sanki biraz zübbeydi
hmmm anladımmm teşekkürler :)
Avm gibi üniversite. Her türlü ortamı rahat bulursun
Eğitimi nasil sence
Sıradan özel bir üniversite
Gitme skain
neden
Bos bi uni
neden iste
Kötü çünkü dandik. İs bulamazsin
bulunur neden bulunmasın
sen ordan mi mezunsun
tamam
ordan mi mezunsun
Hayır
ee ozaman neden boş bi uni dedin
bilmiyosan niye boş diyosun aq :D
Algilarin mi kapali abicim? Biliyorum o uniyi diyorum yanlis yazmisim
bilmiyorum yazmışsın ben napim
şu an okuyan bi tanidigin var mi
sen anlat burdan
Emredersin
:D burdan daha iyi olur
zahmet olmazsa
Ya hadi isine. Daha gelecegin icin birine yazip bilgi alamayan birisin
anonim olmak istemeseydim soruyu normal sorardım zaten? ayrıca ne fark edecek
Anonim site zaten. İsmin soyisim var sanki
hesabimin gorunmesini istemiyorum anlamıyo musun?
anlatmayacaksan anlatma ne kastın
tamam ugrasma saol yardımın için :D