İstanbul aydın üniversitesi nasıl İstanbul aydın üniversitesi nasıl?
Cevabın nedir?
orada okuyorum açıkçası ben beğenmiyorum eğitimin kaliteli olduğunu söyleyemem en azından benim bölümüm için geçerli. ortam olarak her tipten insan var ancak çoğunluğu kasıntı ve parasıyla hava atmayı seven tipler o yüzden okuldan pek arkadaşım yok
045 Yorumla
Gizli SoranBende senin gibiyim. Ya ders olarak geç benim işler farklı biraz. Ben diploma için okuyacağım. İşim var zaten yani eğitimi hadi ordan et. Ortam nasıl insanlar nasıl o kadar kötü mü ya güzel kız falan var mı
Gizli SoranBende başlayacağım bu sene. Kendi halinde takılan bir tipim hava ve kasıntı yapmam öyle tiplerden de nefret ediyorum. Belki tanışırız
Gizli SoranYa hocalar nasıl okulda? Ben okula bakmaya geldim fazla yalakalar ve ilgililer hoşuma gitmedi pek.
Gizli Soranİngilizce ticaret okuyacağım. Dil eğitimi falan nasıl? Sen ne okuyon
Gizli SoranOk. Ben geldiğimde pek güzel kız yoktu ya. Yanlış anlama kız peşinde koşturan zengin yavşaklardan değilim. Ama hiç güzel kız görmedim hahahahaha
Gizli Soranbilgiye gitcektim bende düşünüyodum ama çok pahalı
Gizli SoranBiliom devamsızlıklar çok azmış ya.
Gizli SoranÖğrenciler kaliteli mi peki? Yani ben hiçbir zmaan hayatımda okul sevmedim ve ortam yapmadım okuldan çünkü hepsi mal mal ergen dolu. Müzisyen falan var mı sanatla uğraşan falan okulda?
Gizli SoranYani kaliteli üni hayatı yaşar mıyım?
Gizli Sorankız ortamları nasıl peki? Kızlar böyle vahşi mi? Gerçi türk kızları ne kadar uysal ve sosyal olabilir de yine de kızlar böyle egolu havalı yüz vermyeyen kız tipleri var mı
Gizli Soranyabancılar falan okuyor mu ünide? Kaç kişi okuyor bu arada toplam falan? Yabancı erasmusla gelen kız falan var mı
Gizli Soranbaktım aratşrıdımda üni gayet iyi parasına göre çok iyi bence. Ama hep aydın üni pişmanlıktır yazmışlar
Gizli Soranniye ya
Gizli Soranher okul öyle ya paragöz. Türkiyede paragöz olmayan okul mu var? Ne açıdan para göz örnek ver
Gizli SoranBen 2 yıllık dış ticaret okuyacam. 1 yıl ingilzice hazırlık oluyor. Bende sorun olur mu?
Gizli SoranKalmıcam derslerden o zaman napalım. HOcalr bilerek sınıfta bırakmaya çalışıyolar mı?
yok bilerek bırakmıyorlar ama başıma gelen bir şeyi anlatayım bir dersten ödev vardı sunumunu ilk hazırlık powerpointlerini filan göndermiştim hatta sesli sunum videoya filan çekildi her neyse hocaya mail atarken küçük resim aynı olduğundan ödevimi değilde hocanın koyduğu ödev örneğini gönderdim hoca ödeve sıfır vermiş o yüzden kaldım hocaya tekrar mail attığımda uğraşamam tatildeyim şeklinde cevap verdi
Gizli SoranAnladım. Hocaya göre değişiyor sanırım. Kalabalık olması sosyalleşme amacından iyi aslında değil mi üninin?
Gizli Soranokulda tiyatro ve müzik ile ilgili etkinlikler gruplar falan filan var mı?
Gizli Soraningilizce hazırlıkta dondurma oluyor mu? Üniyi dondurmam lazım benim 1 yıl ama hazırlık donduruluyor mu?
Gizli Sorankardeş o üniversite sağcıymış ya. Yobaz falan dolu mu orda? Akpci?
Gizli Sorantayyipçiymiş kardeş bu okul. Keşke yazmasaydım...
Gizli Soranumrunda değil de. Bu tiplerle bu kafadakilerle anlaşılmaz. Memleket ne hale geldi benim için çok sorun cıkacak. Tayyipçi mi gerçekten?
Gizli Soranhahahahaha
En İyi Cevaplar
+1 yılBen Marmara ve İstanbul üniversitelerinde okudum çok nezih öğrenciler var eğer kaba ve görgüsüz insansan zor biraz
039 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani anlıyamadım
- +1 yıl
Bir kere daha oku anlamaman mümkün değil
Soran+1 yılson kısmı anlıyamadım kaba veya görgüsüz bir insan değilim
- +1 yıl
Doğrudur ben Marmara'yı tavsiye ederim
Soran+1 yıldevlet üniversitesini tutturacak kadar zeki biri değilim malesef ki
- +1 yıl
Bana laf soktun
Soran+1 yılöyle bir amacım yoktu siz hangi bölümleri okudunuz
- +1 yıl
Mimarlık bölümü bundan kovuldum bitiremedim
Psikoloji bölümünden mezunum
Soran+1 yılşuanki mesleğiniz ne peki
- +1 yıl
Şimdi Merter de araç kiralama şirketimiz var 103 araçlık bir filomuz var psikoloji yapılacak iş değil
Soran+1 yılben psikoloji istemişimdir hep fakat puanları çok yüksek o yüzden çocuk gelişimi düşünüyorum sizce nasıl bir meslek
- +1 yıl
Çocuk gelişimi Bilgim yok ben 2002 de kovuldum mimarlıktan babam çok istedi psikolojiyi aslında kazanırsın
Soran+1 yılnasıl kazanırım peki ne yapmalıyım çok az zaman var ve çalışmaya daha yeni yeni başladım sayılır bu kadar kısa zamanda olucagını sanmıyorum. s
- +1 yıl
Ben yardımcı olayım Dicem de psikoloji o kadar büyük o kadar geniş kapsamlı ki
Soran+1 yılmatematiğim hiç yok temel yok anlıyamıyorumda çocuk gelişimi bile tm den alıyor psikolojı baya zorlar ya. s ama istemiyorda değilim
- +1 yıl
Ben toplam 7 sene okudum şimdi nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Psikoloji okuduk sınıfta herkes kafayı yedi bizler sağlıklı insanlar değiliz profesör bize düşünmemeyi düşünün dedi bir hafta beynimiz çatladı
Soran+1 yılbenimde sağlıklı olduğum söylenemez erkek arkadasım bıraz gerceklerı vurdu yuzume o zmaandan berı pekte heveslı degılım kaldıracagımı dusunemıyorum bır yandanda
- +1 yıl
Amaaaa öyle bir eğitim aldık ki yani ruhsal yönden bilmediğim çözemediğim hiçbirşey yok sorun ne ki manitanla
Soran+1 yılhe sorunumuz yok o açıdan bende psikologa sureklı bas vuran bırıyım dusunmeye fazla vakıt ayıran bırıyım bırde epilepsı hastasıyım ınsanların dertlerı her seyımden onde tutarım bu yonden dolayı uzak durmam gerktıgını soyledı sadece haklıda bu konuda cıdden
- +1 yıl
Bana seni Mutlu edecek üç şey söyler misin
Soran+1 yılsevdiğim insanların mutlu olduğunu görmek ya bilmiyorum çok sey var sayılabılıcek buyuk seyler degıl bunlar her guzel seyden kucuk ya da buyuk farketmez mutlu olan bırıyım
- +1 yıl
Üç şey söylesen analiz yapardım psikoloji ilk sene komple sayı kümeler vs ile başlar bak mesela bizim şu an burada konuşmamız bile rakamlarla ölçülür mesela şimdi 76 ile 83 arasında sayıdayız // kanaldayız
Soran+1 yılne gibi 3 şey biraz soruyu daraltsak cevaplayabilirim aslında
- +1 yıl
Sorum o kadar basit ki her kişi dahil her ortam dahil herşey uygun Mutlu edecek üç şey kriterleri daralabilirdim de o Zaman istediğim cevabı alamam sadece
Soran+1 yılsevdiklerimin mutluluğu, iyiliğim için birinin beni düşünmesi, insanlara yardım etmek onların dertlerini dinlemek yardımcı olmak.
- +1 yıl
Bunlar olmasını istediğin şeyler benim sorduğum seni neyin Mutlu ettiği bu bölümü seçeceksen sana bir akıl vereyim vereceğin cevaptan çok alacağın soruya Nasıl cevap verdiğini düşün muhakeme et
Soran+1 yılbunlar beni mutlu ediyor ama. s. s.. s.
- +1 yıl
Nedendir bilmem de samimiyetsiz geldi yaşın kaç senin
Soran+1 yılyaşım 18 ama cidden maddi değilde bunlar beni çok mutlu ediyor
- +1 yıl
Daha çok gençsin Nasıl gidiyor okul
Soran+1 yılyoğun geçiyor ygs bir yandan okul sınavları dersleri bir yandan kötü yani boyle oldukcada hedef dusuyor bu sene olmaz umutsuzlugu baslıyor
- +1 yıl
Hangi okula gidiyorsun Bakim
Soran+1 yılderine inmeyelim abi :) düz lise okuyorum tm bölümü
- +1 yıl
Rahatsız olunacak sorular sormam ben rahat olabilirsin birşeyden bahsedecektim sadece
Soran+1 yılbahsedin okulun adımı mühim olan
- +1 yıl
Neyse tamam söyleme hiçbirşey
Soran+1 yılpeki
Ben okuyorum hazırlık okulundayim bahcelievler kampüsünde. Kampus olarak ortam olarak güzel de dersler çok sıkı bu okulda kolay kolay gecirmiyolar klasik özel okul ne beklersin.
14 Yorumla
Gizli SoranDersler sıkı mı? Ortamını herkez seviyor galiba :)
Gizli SoranHm hadi bakalım başarılar :)
çok güzel ama özel olduğundan tam burslu gelmen daha iyi olur
05 Yorumla
Soran+1 yıltam burslu biraz zor gibi malesef ki. s eğer orda okuyorsan biraz bilgi alabilir miyim
Soran+1 yılhangi bölüm okuyorsun peki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
okul kampüs aktiviteler idare ederde online drsler sıkıntı geçme konusunda ama bölüm drslerin kolay zorlayan yok bn seviyorum okulu ya iyi yani
213 Yorumla
Gizli SoranBölümün ne ki? :D
Gizli SoranAnesteziyi övüyorlardı baya güzel meslek bulmuşsun kanki ;) Kopyaylada geçiyormuşsun miiss değmesinler keyfine :)
Gizli SoranHişt :) Gizli :) :D
Gizli SoranBişey anlattığın yok ya :) merak etme kimse buradan bulamaz rezil olmazsın ki :D
Gizli SoranBuldum seni mor kız :D
Gizli SoranŞaka şaka heyecanlan diye ;) Sence ben ne okuyorum? :D
Gizli SoranAtıyım :d
para amacli kurulmus bir uni. baraji gecene burs veriyorlar vakif universrteleri icinde siralama yaparsak vasat bence
00 YorumlaModa evi
Manken diyarı gibi
Başka bişi ben görmedim012 Yorumla
Soran+1 yılyanlış pencereden bakmış olmalısın. eğitimi nasıl?
Soran+1 yılhangilerini önerirsin mesela
Soran+1 yılsen baya uçtun o kadar zeki ve zengin değilim malesef ki asdfg
Soran+1 yılcocuk gelısımı
Soran+1 yılerkek arkadasımda gastronomı dusunuyor
Soran+1 yılhangı bolum ıcındı bunlar her ıkı bolumde bulunuyor mu
Soran+1 yılanladım tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece para amacli bir kurum oldugunu işittim hem okuyanlsrdan hem cevremden hem eksinsozlukten
13 Yorumla
Gizli SoranYani vakıf illa para amacı olacak. Sadece para amaçlı olduğunu nereden işittiniz. Neye dayanarak sadece para amaçlı? :)
Cevap sahibiOkuyanlar dedi. Hocalar falan hakkinda baya şey duydum
Gizli SoranBilerek dersten mi bırakıyorlar her şeye paramı istiyorlar gibi sormuştum :)
+1 yılHaftasonları kurs alıyorum orada. Güzel biryer 😕
00 Yorumla
+1 yılfakirin özel üniversitesi denilir
10 Yorumla
+1 yılYıllarca Aydın da olduğunu zannettiğim okul😊
00 YorumlaHangi durumunu merak ediyorsun kocagözlü kız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kıza pompalamıştım 4 senede
05 Yorumla
Soran+1 yılorası beni bağlamaz. her yer aynı insanlar ddeğişmez. eğitim bakımından soruyorum
Cevap sahibi+1 yılDersler çok zor yaz okuluna bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Soran+1 yılne bölümü okudunuz
Cevap sahibi+1 yılEkonomi ve finans
Soran+1 yılsevgilim gastronomi bende çocuk gelişimi düşünüyorum eğitim bakımından uygun bir okul mu meraktayım
Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Çok pahalı
02 Yorumla
Soran+1 yılher özel üni. pahalı. s
Gizli Üye(30-35)+1 yılberbat
01 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
+1 yılMütüş.
00 Yorumla
+1 yılİyi bence
00 YorumlaIyi Ağaçlı felan
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDandik
04 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
- +1 yıl
Yeni sayılır, Koç, Sabancı, Yeditepe varken Aydın'a para kaptırmak olur
Soran+1 yılbunlar hem çok pahalı hemde o kadar yüksek yapsam zaten devlette okurum özele gerek olmazdı
- +1 yıl
Sen bilirsin. Ama çalış bence. Aydın'a dünyanın parasını vereceğine kendine iş kurarsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım