İstanbul Gelişim Üniversitesi vs İstanbul Arel Üniversitesi vs İstanbul Beykent Üniversitesi?

Merhaba hayırlı geceler. Aslında tercihimi daha çok şehir dışında üniversite okumak istediğim için genel olarak şehir dışı olarak dolduracaktim lakin annem yaşadığım şehirde okumamı istediği için İstanbul'da %50 olarak vakıf üniversiteleri baktım. İstediğim bölüm YBS olduğu için o yönden tercihimi kullanacağım.

İstanbul'da özelde YBS veya şehir dışında işletme okuyup kendimi oldukça geliştirmek istiyorum. Berki işletmeden yavaş geçiş ile YBS'ye geçme fikri var kafamda. Sınavdan da çok iyi bir sıralama ne yazık ki yapamadım. İstanbul Gelişim Üniversitesi araştırdığımda okulu iyi, hocaları kaliteli olduğunu duydum. Diğer iki üniversite hakkında pek bilgiye sahip değilim. Tavsiyenize ihtiyacım var.

Ek olarak; Doğuş Üniversitesi, İstanbul Topkapı Üniversitesi, İstanbul Galata Üniversitesi de tercihim de olabilir. Başlığı çok fazla doldurmamak adına yazmak istemedim.

İstanbul Gelişim Üniversitesi vs İstanbul Arel Üniversitesi vs İstanbul Beykent Üniversitesi?