Şimdi tabi ki ne alaka diyebilirsiniz, sonuçta bir yanda köklü bir devlet okulu var. Ama Üsküdar Üniversite'sinde Sevil Atasoy var ve alanda bana göre değerli biri kendisi... Sizce hangi okul?
Kpss'ye girip memur olacağım ben diyorsan değer verdiğin bir hoca varken sırf adı daha çok duyulmuş diye İstanbul Üniversitesini tercih etme. Özel bir yerde çalışacağım ya da akademik kariyer yapacağım diyorsan da mezun olduğun okuldan çok sana verilecek referanslar önemli, alanında iyi olan hocalar önemli yani. Sen Üsküdar Üniversitesini seç en iyisi :)
Haftaiçi hergün 09.00 -17.00 arası işe gidip gelmek benim için sorun değil diyorsan devlet işi garanti. Ama şu gerçek var, çok bir gelişme kaydedemezsin. Eğer kendini geliştirmek, adını duyurmak ve alanında ilerlemek istiyorsan kendi kliniğini açabilirsin. Seçenekleri kendin de biliyorsun zaten. Akademik kariyer istediğine karar vermiştin en son ne oldu o?
İstanbul'daki hocalara da baktın mı? Özgeçmişlerini araştır, hangi okulun hocaları daha baskın gelirse onu seçmelisin bence. Genellemeye bakarsak İstanbul'dakiler daha iyi çıkabilir.
İüde gökhan hoca daha efsanedir. Ancak beklediğin çalışma koşullarını bulamayabilirsin. Zira adli psikiyatristler daha aktif görev alıyor psikologlar için çalışma kısıtlı
Evet, :) Buradan da Sevil Gök Atasoy'un İstanbul Üniversitesi'nde kendini geliştirdiğini ve artık Üsküdar Üniversitesi'nde müdürlük (dinlenmesi) ;) gerektiği açıkça bariz ortada. İyi Akşamlar..
merhaba ben de adli tip okumak istiyorum ama aklimda bir suru acabalar var. Yardimci olabilir misiniz lutfen sizle iletisime gecebilecegim bir yer var mi
Benim bölümümde okuyup "çok memnunum" diyeni görmedim henüz, girdiğim mülakatta da "çok beğendik düşündüğün tezi, ama mülakat puanı çok yükseltmez" seni dedikten sonra kalkıp bana 50 verip, kendi öğrencisine 100 vererek onu 100. sıradan ilk 30a çekmeleri bana akıl kârı gelmedi. Başka bölümleri iyi olabilir tabi ki.
Ben hangi okul daha iyidir diye genel bir soru sormadım ki, ben hangisini tercih edeyim diye sordum :) dolayısıyla tek bir bölüm çerçevesinde değerlendirmek zorundayım... Yoksa diyorum ya İstanbul gayet iyidir tabi ki.
Diploma için okumuyoruz zaten, yeni mezun olmuş bir araştırma görevlisinin verdiği dersle alanda yılların deneyimine sahip bir hocanın verdiği ders haliyle bir olmaz :)
Üsküdar şartlar açısından daha iyi olabilir lakin beraber ders gördüğün insanlar da önemli. Sınıfın zeka seviyesi İstanbul üniversitesinde daha iyi olur.
En İyi Cevaplar