ben sayısaldan sınava gırdım ve cok kotu bır sıralama yaptım sıralamam ortalama 500 bınlerde
tyt ve sozel ve esıt agırlık ıse zaten alanım olmadıgından kaynaklı daha da berbat
bu sene ıse yazıp gıtmek ıstıyorum
ama gıttıgım yerde tekrar hazırlanmak ıstıyorum bılgısayar programcılıgı veya ybs okucam ama uzak yerlerde olacak ve ben sehırı daha ıyı yapabılmek ıcın tekrar gırmeyı dusunuyorum
ama bu sefer esıt agırlıktan gırmeyı dusunuyorum daha kolay olur dıye
ama ıste hem unıversıte hem yks nasıl olur bılemıyorum sız daha once denedınız mı olabılıyor mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle azmini ve hedeflerine ulaşma kararlılığını hayranlıkla karşılıyorum. Üniversite okurken YKS’ye tekrar hazırlanmak kesinlikle zor bir süreç ama imkansız değil. Senin gibi üniversite eğitim alırken aynı zamanda YKS’ye hazırlanan birçok öğrenci var. Bu süreçte zaman yönetimi ve disiplin çok önemli olacak. Bilgisayar Programcılığı veya YBS okurken, derslerinin yanı sıra YKS'ye çalışmak için belirli saatler ayırmalısın.
Eşit ağırlık alanına geçmek daha uygun görünebilir, ancak yine de bu alanın gerektirdiği derslerde de yoğun bir çalışma gerekeceğini bilmelisin. Özellikle matematik ve edebiyat konularında kendini geliştirmen gerekecek. Belki de hedeflerin doğrultusunda bir çalışma programı hazırlamalısın.
Unutma, her seçtiğin yolun zorlukları olacaktır ama senin gibi azimli gençler bu zorlukları aşabilir. Sabırlı ol, kendine inan ve asla pes etme. Kariyer yolculuğunuzda her zaman zor anlar olacaktır, ama hedeflerine ulaşmak için bu anları fırsat olarak görmelisin. Başarılar dilerim! 🚀📚