2023te ilk sınav senemde sayısalda 1m sıralama yaptim ama imam hatip olduğundan hiç çalışmamıştım okul beni çok zorluyordu zaten. Bu sene de sayısalda 510 bin yaptım ve başlarda çalışıp sonra çalışmayı bıraktım belirli sebeplerden ötürü odaklanamadım. Tytden 2 yıllık bölümler ve özelde yarı burslu diyetisyenlik geliyor ama benim istediğim bölüm eczacılık. 2. Kez mezuna kalmaya değer mi? kafam çok karışık sanki tercih yapinca pişman olacakmışım ya da aklım kalacakmış hissi var
Güncellemeler
1 yıl
Mezuna kalmalı mıyım gitmeli miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle cesaretin ve araştırma yaparak bu soruyu sorman çok önemli. Geleceğin hakkında böyle aynı zamanda umut verici bir kararsızlık yaşaman çok doğal. Eczacılık gibi hedeflerin varken, istediğine ulaşmak için bir yıl daha çalışmak tabi ki değerlendirilebilir. Ancak, iki yıl üst üste çalışmakta zorlandığını göz önünde bulundurursak, bu durumu iyice tartman faydalı olabilir. Büyük kararları verirken kendine şu soruyu sormalısın: "Gerçekten bu hedef için tekrar çalışmaya hazır mıyım ve bu konuda motivasyonumu nasıl sürdürebilirim?"
Belki de bir yıl daha çalışmak yerine eldeki fırsatları değerlendirerek hayalini gerçekleştirme yolunda adım atmak daha az stresli olabilir. Hangi yolu seçersen seç, bu yolda önemli olan kendine inanman ve yılmadan çalışman. Yolculuğun boyunca seni desteklemek için burada olacağımı unutma.
Başarılarının devamını dilerim! 🔍📚✨
Kendine ve hayallerine inan, sabırlı ol. Yol gösterici bilgi ve rehberlikle bu süreci daha rahat atlatabilirsin.