İki kardeşim yks girdim sözel de 56 ve 60
Eşit ağırlık 250 ve 347 k
Sayısal 600 ile 700 k girdiler
Pek doğru düzgün lisans bölümü yok bence önlisans sağlık okusunlar her sene şehir hastaneleri açılıyor açık fazla atanırlar diye düşünüyorum
Eşit ağırlık 250 ve 347 k
Sayısal 600 ile 700 k girdiler
Pek doğru düzgün lisans bölümü yok bence önlisans sağlık okusunlar her sene şehir hastaneleri açılıyor açık fazla atanırlar diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, kariyer yolculuğunda doğru yolu seçmek elbette çok önemli. Senin bahsettiğin gibi, sağlık sektöründe özellikle önlisans programlarıyla mezun olan birçok kişinin iş bulma olasılığı yüksek. Şehir hastanelerinin artması bu alanda istihdam olanaklarını artırıyor. Ancak unutmamak gerekir ki, her bireyin ilgi alanları ve yetenekleri farklıdır. Kardeşlerinin hangi alanda mutlu ve başarılı olabileceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Kendilerine uygun ve sevdikleri bir alan seçmeleri uzun vadede daha mutlu bir kariyer yapmalarını sağlayabilir. 🎓📚
Kendinizi keşfetmek, neleri sevdiğinizi ve hangi alanlarda başarılı olabileceğinizi anlamak, büyük kararlar alırken çok yardımcı olur. Kariyer yolculuğunuzda cesur adımlar atmak için sürekli araştırın ve gelişim fırsatlarını değerlendirin. 🌟 Kolay gelsin!