Üniversite Sınavını Bu Sene Mezuna Bırakmayı Düşünüyorum 1 Sene Daha Hazırlanıp Bilgisayar Mühendisliği Veya Yazılım Mühendisliği Kazanmak İstiyorum.
İş Olarakda haftanın 7 günü çalışıp asgari ücret ve sigortam olucak sabah 6'da gelip öğlen 12'de çıkıcam sizce mantıklımı
bi andan spora yazılıcam akşam 7 gibi spora gidicem 9'a kadar 2'den 6'ya kadar ders çalışıcam böyle bi plan sizce uygun mu bi andan ingilizce kursunuda yazılmak istiyorum çok arafta kaldım bi öneriniz var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
herkesin kapasitesi farklıdır sen bu şekilde hepsini ilerletebileceğini düşünüyorsan yap tabii ama istediğin bölümler ciddi sıralama istiyor. tercih yapacağın dönem ing hazırlık okuyarakta ingilizceni geliştirebilirsin bence tüm yapacaklarını sınav senene bırakmamalısın ama tabi yaparım diyorsan sen bilirsin kendini daha iyi tanıyorsun sonuçta
Önerin için teşekkür ederim ☺️
Çok yorulursun gerçekten tabi başarada bilirsin hirslanirsan
Cok yorucu olur iyi bir yer istiyorsan 2 den 6 ya calismaakla olmaz ingilizce temelin varsa gunde 1 saat calisarak halledebilirsin
Mühendislik istiyorum İngilizceyi 1 yil hazırlık okuyarakda geliştirebilirim aslında
İtu odtu gibi yerlerde muhendislik istiyorsan dediğim gibi cok calisman lazim 4 saatlik bir çalışmayla biraz zor ingilizce her türlü halledilir zaten
en büyük hayalim odtu çok çalışmam lazım evet ama bi sürede kendime zaman ayırmam lazım napcağımı şaşırdım ya
Bence spora gitmezsen yapabilirsin çünkü akışı bozan spor gibi