Eşimi tiktokta mayolu kadın izlerken yakaladım hepsi çeşit çeşitti?

Merhaba 3 yıllık evliyim kocamı daha ilk evli olduğum aylarda daha önceden beğendiği kızlarla iletişime geçmeye çalıştığı zaman yakaladığım olmuştur. Evlenmeden önce bana yaptığını iddia ettiği bir jesti 3 kıza daha yaptığınıda yine evlendikten sonra öğrendim. Tabi milletin can ciğer olduğu o ilk üç aylar bana zehir olmuştu. Çok asabi kin güden ve yapılan hiç birşeyi unutmayan bir insanım. Bunları öğrendiğimde yarattığım kaosu az çok tahmin etmişsinizdir. Üç yıldan sonra bir olaydan ötürü küstük ve yataklar odalar ayrıldı. Kocam odayı ayırışımızın ikinci gününde tüm gün odada mayolu su kenarında adı lazım değil türkiyenin tanıdığı sayılı estetikli hatunları izlemiş ben bunu bir şekilde suç üstü ettim. Bana bu kadar rahatsız olduğum bir konuda tekrar bunu yaşatmasına parladım. İnsanlar tartışınca evin havası buz keser herkes sus pus olur bu fırsattan istifade üç yılın acısını çıkarırcasına sayısız çeşit çeşit kadın eklemiş üstelik odaya girdiğimde ışık kapalı ama telefonun flaşını açık yakaladım. Naptığını henüz kestiremesemde evde boşanmaya gidecek kadar büyük bir curcuna oldu ve buna rağmen ben suçlandım bana hakaret edildi. Daha önceden bana ihanet eden beni bu raddelere getiren o değilmiş gibi. Halana seviyorum ama şöyle baktığımda hatasını telafi etmekten çok üste çıkma beni bastırma ve aşağılama kompleksi içinde. Benim buna napmam gerekir hatasını anlaması için küçümsenecek bir hata aslaga değil benim için ama boşanmak içinde yeterli gelmiyor bu sebep bana ….

Eşimi tiktokta mayolu kadın izlerken yakaladım hepsi çeşit çeşitti?