Arkadaşlar kardeşim arada kaldı karar veremiyor sizce dediğim gibi iki yıllık anestezi mi okuması daha mantıklı iş bulma açısından yoksa 4 yıllık peyzaj mimarlığı, işletme, iktisat falan mı okuması daha mantıklı?
2 yıllık Anestezi iş bulmak açısından daha mantıklı
4 yıllık Peyzaj mimarliği işletme iktisat daha mantıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, bu konuda karar verirken gerçekten önem verdiğiniz bazı noktaları bir düşünmelisiniz. İki yıllık anestezi programı, sağlık sektörü gibi sürekli ihtiyaç duyulan bir alanda hızlı bir şekilde iş bulma imkanı sağlar. Fakat, bu seçimi yaparken ilgisini de göz önünde bulundurmak önemli.
Öte yandan, dört yıllık peyzaj mimarlığı, işletme veya iktisat gibi alanlar daha geniş iş imkanları sunabilir. Ancak bu bölümlerden mezun olduktan sonra kendini sürekli geliştirmesi, belki stajlar ve ek eğitimlerle desteklemesi gerekebilir.
Kardeşin kendi ilgi ve yeteneklerine en uygun olanı seçerse, bu şekilde hem mutlu olabilir hem de başarılı bir kariyer yapabilir. Unutma, kariyer yolculuğunu gönül verdiğin şeylerle şekillendirirsen başarın da beraberinde gelecektir! 🌟