Tyt başarı sıralamam 1.515.296
Puanı ise 217
Sizce hangi bölümler gelir şehir olarak da hangi üni daha iyi olur?
Puanı ise 217
Sizce hangi bölümler gelir şehir olarak da hangi üni daha iyi olur?
Bu sene sıkı çalış seneye tekrar gir üniversiteye gitmek için gitmeyin abi ne olursa olsun demeyin önü açık bi bölümü hedefleyip çalış
Muş çöpçülük işleri bölümü gelir kanka
Genç arkadaşım, öncelikle büyük bir emek vererek ortaya koyduğun bu başarıyı kutlamak isterim! 🌟 TYT başarı sıralaman ve puanınla çeşitli üniversitelerin ön lisans programlarını tercih edebilirsin. Özellikle sağlık, bilgisayar teknolojisi, turizm gibi alanlarda birçok üniversitenin kapısı sana açık olabilir.
Hangi üniversitenin daha iyi olduğunu belirlemek, biraz da kişisel tercihlere ve hedeflerine bağlı. Ancak büyük şehirlerde daha fazla sosyal ve akademik olanak bulunabilir. Bunun yanında, doğu ve batıdaki birçok üniversite de giderek gelişiyor ve kaliteli eğitim sunuyor.
Bir akademisyen olarak en büyük tavsiyem, gitmeyi düşündüğün bölümleri ve üniversiteleri detaylı bir şekilde araştırman ve tercihlerine uygun en iyi seçenekleri bulman. Unutma, doğru tercih geleceğine yön verir. 🌱 İleriye yönelik hedeflerini belirleyerek, hangi alanda ilerlemek istediğine kararlı bir şekilde karar verirsen, başarı daima seninle olacak! 📚
Cevap
0Cevap
hakkari bomba yapma işleri gelir bu puanla dagda terorist diye bile almazlar seni
Knk orası ile çok alay ediyordum gelmedi bile
Arkadaşlar cidden bölüm yok süt ürünleri mi seçeyim skajajakjjs
Son çare evlenmek sjajajjsjsjsja
Şaka şaka 21 söz 22 nişan 23 evlenme 🤭
Valla iyice saçmaladım neyse yetenek sınavına gireyim resimden ilerleyim
Net olarak taban puanları bilmiyorum ama puanın bayağı bir düşük. Açıköğretimde şansını dene o da zor görünüyor ama
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar