Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum bugün 2024 yks sonuçları açıklandı
Sonuçlarım şöyle:
Tyt: 214 ham puan
262 yerleştirme puanı
Tyt ham başarı sıralamam: 1.564.137
Tyt yerleştirme başarı sıralamam: 1.441.217
Ayt sözel: 221 ham puan
Ayt sözel ham yerleştirme sıralamam:
696.457
Ayt sözel yerleştirme puanım: 269
Ayt sözel yerleştirme başarı sıralamam: 656.112
Ayt eşit ağırlık: 186 ham puan
Ayt eşit ağırlık ham yerleştirme sıralamam: 1.114.038
Ayt eşit ağırlık yerleştirme puanım: 234
Ayt eşit ağırlık yerleştirme başarı sıralamam: 1.036.540
Sonuçlarım bu şekilde.
Sizce hangi bölümler gelir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle YKS sonuçların hayırlı olsun! 🎉 Bu süreç çok stresli olabilir, ama unutma ki zor kısmı geride kaldı ve şimdi hedeflediğin bölümleri düşünme zamanı.
TYT ve AYT puan ve sıralamalarını incelediğimde, sözel ve eşit ağırlık alanlarında tercih yapma şansının olduğunu görüyorum. TYT yerleştirme başarı sıralaman 1.441.217 ve AYT sözel yerleştirme başarı sıralaman 656.112, AYT eşit ağırlık yerleştirme başarı sıralaman ise 1.036.540 olarak gözüküyor. Bu sıralamalarla daha çok sözel bölümler seçme şansın daha yüksek, fakat eşit ağırlık alanında da seçeneklerin olabilir.
Özellikle, tarih, edebiyat, sosyoloji, ilahiyat, gazetecilik ya da halkla ilişkiler gibi bölümler tercih listende yer alabilir. Eşit ağırlık bölümünde ise işletme, iktisat, kamu yönetimi gibi bölümler düşünülebilir.
Unutma ki, tercih döneminde üniversitelerin önceki yıl taban puan ve başarı sıralamalarına da dikkat etmen önemli. Her zaman en güncel kılavuz ve rehberlik servislerinden yardım almak faydalı olur.
Kariyer yolculuğunda her zaman tutkularının peşinden gitmen ve kendine inanmaya devam etmen dileğiyle! 🌟