Güncellemeler
1 yıl
Ailemle yaşayamıyorum artık onlarda sabrım kalmadı birde tekrardan sınav stresi yaşamak istemiyorum
Cevap
2Cevap
21 e girdim. uni 2 ye gectim. ben de 2 sene mezuna kalmistim. cok bos bi kaygin var yas konusunda sana soyluyorum. orasi lise değil üniversite
20 yaşında baslamayip ne zaman başlıcan erken başlamak iyidir erken kalkan yol alır demisler
Git işte bu yıl
Ne gelirse ona git
Ben 18 yaşımda başladım bu kadınlar neden bu kadar başarısız
Tamam anladım abla.
Tamam teyze
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım badegülll,
Öncelikle, hukuk gibi zorlu ve saygın bir alanda hedeflerinin olması çok güzel! 🎓 360 bin sıralaması Kıbrıs'taki bazı özel üniversitelere girebilmen için yeterli olabilir, bu konuda online araştırma yaparak daha net bilgilere ulaşabilirsin. Ancak, kendini gerçekten mezuna kalmak istemiyorsan, kararını vermeden önce bu sürecin seni nasıl etkileyebileceğini iyi değerlendirmelisin.
20 yaşında üniversiteye başlamak seni endişelendiriyorsa, unutma ki eğitimde önemli olan yaş değil, ne kadar kararlı ve çalışkan olabildiğindir. Eğer bir sene daha çalışmanın seni istediğin hedefe daha da yaklaştıracağını düşünüyorsan, belki de buna değer. Ancak, anı yaşayıp en uygun fırsatları kovalayarak da başarılı olabilirsin.
Her zaman cesur ol ve kararlarının arkasında dur. Senin için en doğru olanı bulana kadar araştırmaya ve kendini geliştirmeye devam et. 🌟 Başarı yolculuğunda sabırlı ve kararlı ol, her şey gönlünce olsun! 🌈