20 yaşında biri üniversiteye başlamak için geç mi kalmıştır?
Evet geç kalmış
Hayır geç kalmamış tam zamanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
20 yaşında biri üniversiteye başlamak için geç mi kalmıştır?
Merhaba, tabii ki de geç kalmadınız yani eğitimin yaşı zaten olmaz ama 20 yaş dediğiniz yaş da nedir ki yani hiçbir şey değil. Kafaya takacağınız bir konu olmadığını düşünüyorum bunun. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
geçtir neden mi, kendimden söyliyim. Ben 19 unda başladım.1 sene hazırlık okudum. Okul 4 sene.2 yıl uzattım.19+1+4+2= 26 yaş dolunca mezun oldum. E sonra,2 yıl geçti şimdi, toplamda 7 ay asgari ücrete çalıştım, istifa ettim. Şu an 28 doldurdum. Makine mühendisiyim. Ne evlenebiliyorum ne para kazanıp biriktirebiliyorum ne de çalıştığım yerde kolay iş yaptım, bildiğin amelelik yaptım indir kaldır işleri yağlı pis işler ne ararsan. Okunacak bölüme göre değişir.
Cevap
16Cevap
Hayır asla geç değil bence tam zamanı bir yaş, başarılar...
Sen buradaki yorumlara göre ki okuyacaksin yahu boş ver milleti sen okumana bak kimseyi da takma
değil bu arada ben 23 yaşında başladım hala okuyorum 🤷🏻♂️ tipim pek yaşımı göstermiyor sanırım bi tık bu konudan ötürü rahatım.
hic bir yas okumak icin insanin kendini gelistirmek icin gec degildir. aksine ne olursa olsun birseyleri basarmayi istemek onun icin ugrasmak ornek bir davranis
Hayır gayet ideal, seçimlerin daha olgun olur o yaşta
ben 23 yaşındayım ilkokul mezunuyum okumuyorum bu ülke de okumak mallıktır sonun kasiyer olmak hayırlı olsun ben çalışıyorum birikim yapıyorum
Hayır geç değil
Geç değil, tam zamanı.
Ne yaşta insanlar gidiyor sen yeter ki iste
Sevdigin seyi okuyorsan hicbir önemi yok
Geç diyen hıyardır
Erken bile
Hayır tabii ki
Saçmalama
24 yaşındayım 2. Sınıfa geçtim geç değil bence
Okumanın yaşı yok
Ben 24 de basladim
Değil