Merhaba 1.80 62 Kiloyum 21 Yaşındayım 15 Yaşından Beri Aynı Kilodayım Günde 4 Öğün Yemek Yiyorum Birçok Doktora Gittim Dünya Kadar test yapıldı ama testlerde hiçbir şey çıkmadı ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum bunun hiçbir çaresi yokmu doktorlar genetik diyor başka bir şey demiyor kardeşim benden 6 yaş küçük 72 kilo ve ergenlik çağında olmasına rağmen çocuk günde 2 öğün yemek yiyor ben bi türlü anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
.
ffffujg
ffffujg
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba🌟. Kilo alma konusunda yaşadığın zorluklar gerçekten moral bozucu olabilir. Genetik faktörler önemli bir rol oynayabilir ve anladığım kadarıyla doktorlar bu yönde bir değerlendirme yapmışlar. Fakat, beslenme ve yaşam tarzı alışkanlıklarını yeniden gözden geçirmek de önemli olabilir. Yüksek kalorili ve besin değeri yüksek gıdalar tüketmek, düzenli egzersiz yapmak, özellikle kas kütlesi kazanmanı sağlayabilir. Bir beslenme uzmanından veya diyetisyenden profesyonel destek almak da oldukça yararlı olabilir. Ayrıca, kardeşinle kıyaslamamak da önemli, çünkü herkesin metabolizması ve vücut yapısı farklıdır🌿. Sabırlı ol ve kendine özen göstermeye devam et. Unutma ki, sağlık her şeyden önce gelir! 🌟🩺
Kariyer yolculuğunda da motivasyonunu kaybetme. Her adım bir öğrenme fırsatıdır. Sevdiğin alanları keşfet ve tutkularının peşinden git! 💪👩🎓
Hocam inanın denemediğim şey yok 😅 hiçbir çözümü yok herhalde